Kapitel 20

241 15 7
                                    

******Lukes P.O.V******
Jag satt på min soffa med mobilen i mina händer. Jag gick in på sms men längre än så kom jag inte. Skulle jag skriva till Emelie eller inte? Jag var nära på att trycka på hennes namn men jag vågade inte riktigt. vad var det som gjorde mig så nervös? Jag ville ju bara fråga om hennes adress. Det kändes som om jag hade en massa fjärilar i magen. Jag satt tillräckligt länge tills min ruta på mobilen slocknade. Jag satte på den igen och knappade snabbt in min kod. Den här gången kändes det som om jag vågade. Jag tryckte på Emelies namn. Jag började att skriva.
Till: Emelie
Från: Luke
Hej! Vad gör du?

Jag skickade det till henne. Men varför frågade jag inte bara om adressen? Vad är det för fel på mig! Jag höll mobilen i mina händer och jag svettades lite om händerna. Efter att det gått någon minut fick jag tillbaka ett svar.
Till: Luke
Från: Emelie
Hej! Jag är bara hemma hos Melinda Vad gör du då?

Jag skrev så fort jag kunde.

Till: Emelie
Från: Luke
Inget, jag bara sitter och skriver med dig! :)

När jag hade skickat det slog jag mig själv på pannan. Var jag tvungen att skriva så! Det ser ju jätte konstigt ut!
Min mobil vibrerade och jag låste snabbt upp den.

Till: Luke
Från: Emelie
Ok, hahaha! :)

Ser du Luke! Hon skrattar ju! Tänkte jag för mig själv.

Till: Emelie
Från: Luke
Du jag har en fråga! Vart bor du? :D

Till: Luke
Från: Emelie
Jag bor i kaptengatan 64 det ligger ungefär en timme från London! Varför undrar du? :)

Till: Emelie
Från: Luke
Nej jag ville bara veta! :)

Till: Luke
Från: Emelie
Ok! :D

Ok! Nu visste jag vart hon bodde! Någon timme från London! Det enda jag behövde var att åka dit och boka hotell och sånt såklart! Jag gick in på min och Jesys chatt konversation sedan skrev jag:

Till: Jesy
Från: Luke
Jag vågade fråga! :D hon bor på Kaptengatan 64!

Nu kändes allting bättre jag kände mig modigare också eftersom jag vågat att fråga!

******Jades P.O.V******

Vi satt i studion och planerade om hur vår nästa låt skulle vara. Jesys mobil plingade plötsligt till. Jag blev så rädd att jag nästan fastnade i halsen med mitt vatten jag höll på att dricka. Jesy reste sig upp och sa att hon behövde gå på toa. Perrie märkte att något inte var rätt så hon sa att hon behövde snyta sig. Hon följde efter Jesy mot toaletterna. Jag hade lust att gå efter dom men jag tror att Leigh skulle misstänka något då. Jag satt och försökte koncentrerade mig på vad alla pratade om men min hjärna var egentligen vid toalettdörren. Jag kände att det vibrerade i min bakficka. Där min mobil låg. Jag ville veta vad det var jag tänkte på vad jag kunde säga för att få gå iväg. Jag satt på soffan och tänkte när jag fick en till vibration och det fick mig att bli mer nyfiken.
"Är du med jade?" Frågade Simon.
Simon var mannen som satt och pratade om hur vår nästa låt skulle vara och vilka texter vi skulle ha.
"Ehm ja" svarade jag långsamt.
Jag drack snabbt upp mitt vatten sedan låtsades jag hosta jätte mycket.
"Jag hämtar mer vatten!" Låtsas hostade jag fram. Jag tog mitt glas och gick mot det lilla köket som var målat i vitt. Jag försäkrade mig att jag var ensam i köket när jag tog fram min mobil. Jag såg att det bara var två spel som påminde mig att jag inte spelat på en vecka. Jag kände mig lite irriterad men jag ville mest skratta. Jag fyllde på mitt glas med vatten så de inte skulle komma på mig. Just när jag skulle lämna köket vibrerade min mobil. Jag såg att det var Jesy som skrivit.

Till: Jade
Från: Jesy
Nu vet vi helt 100% vart Emelie bor och vi har hennes nummer! Luke frågade Emelie efter adressen för de har varandras nummer! :D Jag hittade Emelies nummer! Vi ringer sen efter studion! Jag förklarar mer om Luke och Emelie sen! Lång historia! :) / XOXO Jesy

"yes!" skrek jag för mig själv.
Jag skyndade mig ut ut köket och satte mig vid soffan igen. Perrie och Jesy var tillbaka nu.

***
vi fyra satt i limousinen med några vakter ned.
"Jag tänkte gå och köpa en glass är det någon som vill följa med?" Frågade Leigh.
Vi kollade på varandra.
"Jag hinner inte idag för jag skulle till en kompis" sa jag.
"Jag åker till min mamma och hälsar på" sa Jesy.
"Jag har ont i huvudet" sa Perrie tyst.
"Synd men glöm inte att skriva då så ses vi sen, hej då!" Sa Leigh.
En utav vakterna följde med henne eftersom hon inte fick gå själv på stan.
"Nu ringer vi!" Sa Perrie spänt.
Jesy började att knappa in numret på sin mobil sedan satte hon på högtalare. Det var ingen som svarade så vi ringde en gång till. Ingen svarade nu heller.
"Vad ska vi göra?" Frågade jag.
"Jag vet! Vi kan åka upp till hennes hus!" Sa Jesy.
"Jag måste hem till Zayn men ni kan åka dit bara ni berättar allt sen" sa Perrie.
"Visst" sa vi.

När vi åkt en stund så lämnade vi Perrie hos Zayn sedan åkte jag och Jesy mot Kaptengatan 64!

******Emelies P.O.V******

Jag fick två samtal men jag kände inte igen numret. Jag googlade på numret och då kom jag fram till Jessica Nelson. Va?! Jesy! Ringde hon mig! Jag ville ringa upp och säga förlåt för allt som hänt men tänk om de var jätte arga på mig? Jag vågade bara inte.

***

Jag var tillbaka hos mig igen och jag kunde inte sluta tänka på att Jesy ringt mig. Jag trodde att de skulle ha Inget uppringnings ID på eftersom de var kända. Jag la in numret i min mobil ändå. Hur fick de mitt nummer? Det måste ha vart Luke! Jag kände mig arg på han. Vänta han fick min adress också!

Till: Luke
Från: Emelie

HUR KUNDE DU GÖRA SÅHÄR MOT MIG?!? JAG ÄR SÅ BESVIKEN PÅ DIG LUKE! LITTLE MIX HAR FÖRSÖKT ATT RINGA MIG OCH JAG GAV UT MIN ADRESS OCH ALLT TILL DIG!

Jag tvekade lite innan jag skickade sms:et till han. Men tillslut skickade jag det ändå. Jag fick ett svar tillbaka snabbt.

Till: Emilia
Från: Luke
VA?!? Jag har inte gjort något! Jag har inte ens gett dem ditt nummer! JAG LOVAR! DET ÄR INTE MITT FEL! SNÄLLA TRO PÅ MIG!

Jag kollade på det men svarade inte. Det måste vart han.

Till: Emelie
Från: Luke
SNÄLLA SVARA!

Så stod det i Lukes sms men jag svarade inte. Det ringde på ringklockan och jag sprang för att öppna dörren. När jag öppnade dörren blev jag förvånad. Där stod Jade och Jesy!

----------------------------------------------

Idag var jag snäll och gav er ett till kapitel haha! :) vad tror ni kommer hända nu då? :) kommentera vad ni tror! / Sheila ❤️❤️❤️❤️

Min syster Leigh-AnneΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα