Te-ai indragostit vreodata?

1.9K 48 21
                                    

Am scris acest capitol deoarece @Larryssa a spus ca si-ar dori sa scriu macar un capitol din perspectiva lui Stefan ca sa vada ce crede el despre Mel. Ei bine, chiar daca acest capitol este unul scurt, sper ca v-ati omorat curiozitatea si ati inteles ce gandeste Stefan ^^,

P.S: Ascultati melodia din dreapta, uitati-va la video :x Daca va uitati atent puteti sa-l vedeti pe Aaron Johnson =P~ (Aka. Stefan)  ... expresia de pe fata lui, cand canta si se uita la fata pe care o place dansand cu altul... e EPICA. Cam asa avea si Stefan expresia. Adica, asa mi-am imaginat eu :))))

Ok.. Sper sa va palca acest scurt, scurt, scurt capitol :D :))

:*

______________________________________________________________

Stefan POV

            Iulia nu avea de gand sa se dea batuta. Sarutul ei nici macar nu m-a surprins. Deja face asta de atata timp ca a devenit o obisnuinta pentru mine. Desi i-am zis ca nu vreau nimic serios, ca vreau sa fim doar prieteni, se pare ca nu are de gand sa renunte. Imi place ca lupta pentru ce vrea, si, desi cateodata e cam insisteenta si se tine ca scaiul dupa mine, poate fi si o prietena buna.

            Privirea mi-a mai fugit din cand in cand catre masa din fata mea, dar cand am vazut ca Mel nu s-a uitat nici macar odata catre mine, si cand am vazut-o cat de zambitoare si de bine dispusa este in preajma aluia, am renuntat.

            „Daca ea e fericita, eu de ce sa nu fiu?” M-am decis sa mi-o scot din cap definitiv. Plus ca mai era si chestia cu fratele meu.

Saptamana trecuta i-am zis lui Vlad totul. Nu am putut sa tin ascuns fata de el faptul ca imi place fosta lui prietena, la urma urmei este fratele meu.  Reactia lui de inceput a fost una ciudata, dar apoi mi-a zis ca daca vreau sa fiu cu ea, am cale libera. El e de acord.

Vineri seara, cand am intrat la Mel in camera pe fereastra, aveam de gand sa-i spun asta, dar cand mi-a spus ca nu vrea sa mai aiba de-a face cu mine, am renuntat la idee. Chiar daca am aratat ca nu-mi pasa, in inima mea simteam exact opusul. Ma durea, dar nu puteam s-o las pe ea sa vada asta. M-am gandit ca o sa-si schimbe parerea, si aveam de gand sa-i spun in zilele urmatoare.. Dar Mel nu si-a schimbat parerea. Nu m-a sunat tot weekend-ul, chiar daca i-am lasat un bilet in care i-am dat de inteles ca-mi place compania ei.

Apoi, cand intr-un final m-am decis s-o caut eu, am gasit-o in bratele fraierului de Ovidiu. Ingamfatul ala care are pe toata lumea la picioare. Cum a putut sa se uite la el? Cum poate sa fie cu el cand stie ce fel de om e? Tss. Fetele chiar nu merita sa te lupti pentru ele.

            Am mai aruncat o ultima privire spre masa lor. Imi venea sa dau cu pumnii in masa de ciuda. Nu suportam sa vad cum o atinge, cum o saruta. Il locul lui puteam sa fiu eu.

Cum se putea distra asa cu el? Ce avea ala de zis asa de amuzant ca s-o faca sa zambeasca in continuu?

            Mel stia foarte bine ca simteam ceva pentru ea. Doar i-am si zis. Nu cred ca a crezut ea toata chestia cu  „Nu am vorbit serios cand ti-am spus ca tin la tine”. Cine ar crede asa ceva? E clar ca sentimentele oamenilor nu se schimba de pe o zi pe alta, iar eu, cred, ca am fost destul de serios cand i-am zis ca tin la ea. Si ea a parut la fel de serioasa. Dar acum, cand o vad giugiulindu-se cu asta imi vine sa cred ca am fost doar un moft, ca doar s-a prefacut in fata mea.

La urma urmei niciodata nu m-a placut, de cand ma stiu.   

            De ce se arata atat de fericita in preajma lui daca stia ca ma raneste? Vroia razboi? Atunci razboi avea sa aiba.

            „Nu trebuia sa ma fi indragostit de ea. Niciodata.” I-am aruncat partenerului ei o privire plina de dispret si m-am intors catre Iulia.

            -Stii, Iulia? Azi arati chiar bine, i-am zambit.

            -Doar azi? Eu mereu arat bine, puiule, a ras senzual. Fata asta arata atat de bine, pacat ca avea atat de putin creieier.

            -Asa e, i-am zambit din nou si am sarutat-o. Nu am putut simtii nimic cand ne-am atins buzele. Stiam deja ca eram atras de ea fizic, dar nu se simtea nicio conexiune intre noi.

            Ne-am desprins din sarut cand am auzit un sunet puternic. M-am uitat din instinct spre masa la care statea Mel si am vazut-o foarte nervoasa. Incerca sa-si stearga de pe pantaloni bautura pe care tocmai o varsase pe ea.

            S-a ridicat brusc de la masa si s-a indreptat spre baie. Prietenul ei nu a facut nimic s-o calmeze, doar a dat zambind distrat din cap. Ce fel de iubit face asa?

            -Iulia, ma scuzi o secunda? Trebuie sa merg pana la baie.

            -Sigur. Sa te intorci repede, mi-a tras cu ochiul zambind jucaus.

Nici nu i-am mai zambit. M-am ridicat repede si am luat-o spre baie.

ReintalnireaWhere stories live. Discover now