Povestea noastra {De neuitat..?- Cap VII}

2.4K 71 11
                                    

Cap VII

De neuitat... ?

Focul te tabara era gata, cortul era instalat, cerul se umplea de stele incetul cu incetul.. Totul era perfect. Ma simteam ca intr-un basm. Fluturasii din stomacul meu se agitau tot mai tare de fiecare data cand Vlad ma privea, iar cand se apropia de mine ma treceau mii de fiori reci amestecati cu o caldura foarte mare pe care o simteam pana-n varful urechilor. Era un sentiment atat de placut. Mai simtisem si inainte fluturasi in stomac si inainte, dar niciodata atat de intens ca acum.

Stiam ca pana in acel moment am fost „indragostita” doar de o imagine pe care nu mi-o puteam scoate din minte. Stiam ca in toti acei ani Vlad a fost un fel de capriciu pentru mine, a fost baiatul visurilor mele, baiatul ideal.. Pe toti baietii ii comparam cu baiatul meu din vis.. Cu Vlad pe care eu il modelam exact dupa cum vroiam. Dar era oare posibil ca Vlad sa se transforme din baiatul visurilor mele in baiatul realitatii mele? Oare acum ca mi-am dat seama ca si in realitate era la fel de perfect ca in visele mele, ma indragosteam de el cu adevarat? Dar, daca nu era bine ce faceam, ce incepeam sa simt? Daca el era menit sa-mi fie doar baiatul din vis.. idealul meu de baiat?

M-am asezat langa foc privind la cer. Sirius, cea mai stralucitoare stea, se afla chiar deasupra mea. Ma holbam la ea, dar nu vedeam nimic. Stiti cum e atunci cand esti aprofundat in proprile ganduri si te uiti la ceva anume, dar de fapt nu poti vedea nimic? Asa eram eu.

Simteam cum ma trec fiorii, dar de data aceasta nu erau fiorii pe care mi-i dadea Vlad, erau fiori cauzati de frig. Trebuia sa stiu ca geaca mea de piele nu o sa-mi tina de cald, mai ales noaptea.. Da. Aveam de gand sa acccept cadoul de la Vlad.. o noapte, prima duminica din octombrie, petrecuta sub cerul liber.. Cu un foc de tabara, un cort si unul dintre cei mai buni baieti de pe pamant alaturi de mine. Cum puteam sa refuz un asemenea cadou?

Vlad, probabil ca a observat ca imi era frig deoarece a intrat in cort si a iesit cu o patura mare si pufoasa cat ai clipi.  S-a cuibarit langa mine si ne-a pus patura pe spate. Ne uitam unul la altul ne zambeam prosteste fermecati unul de celalat. Cel putin asa parea.

-Sti, ar trebui sa o sun pe mama sa-i spun ca am de gand sa peste noapte... la „o prietena”.

Am pus accentul pe ultimele cuvinte. Era clar ca nu aveam sa-i zic mamei ca o sa raman pe plaja peste noapte, in luna octombrie, cu un baiat. Desi puteam sa-i zic... daca vroiam ori sa vina sa ma i-a acasa, ori sa vina si sa ma omoare pur si simplu. Oi fi eu majora, dar tot copilui ei sunt. Daca ii spuneam adevarul riscam doar sa o ingrijorez. Nu ca nu ar fi avut incredere in mine, dar pur si simplu s-ar fi facut griji, ca orice mama de altfel.

Vlat mi-a zambit dandu-mi de inteles ca intelegea de ce aveam sa-i spun mamei ca o sa raman la o prietena.

Am sunat-o pe mama si i-am zis cu o gramada d e detalii de ce trebuie sa raman la acea „prietena”, si anume Sandra. Desi a insistat sa vina sa-mi aduca macar pijamaua si periuta de dinti, pana la urma am convins-o ca nu e nevoie pentru ca prietena mea avea mereu o periuta de dinti pastrata pentru mine, si de asemenea o pijama. 

Apoi am sunat-o pe Sandra sa-i spun ce ii zisesem mamei cu un minut in urma si i-am mai zis sa-l trimita pe fratele ei la mine sa-i ceara mamei ghiozdanul pentru ca a-doua zi dimineata urma sa plec la scoala direct de le Sandra de acasa.

-Si daca te rog, imi pregatesti si o camasa de la tine si niste blugi pe care sa le imbrac dimineata? Stiu ca sunt cam profitoare, dar.. te rooooog. {.....} Esti cea mai buna prietena pe care o poate avea cineva. Te iubesc!! Mersi inca o data.

Am inchis. Totul era perfect. L-am privit pe baiatul, mai bine zis – barbatul cu care urma sa-mi petrec intreaga noapte. Era abea 8, deci mai aveam 10 ore la dispozitie sa aflu cat mai multe despre noul Vlad.

-Si ce o sa facem acum?

-Propune tu prima ceva, apoi urmez eu.

Imi zambea atat de dulce incat nu-l puteam refuza.

-Pai, ce ar fi sa-mi povestesti ce ai facut in toti acesti ani.. J

-M-am gandit la tine.

Cuvintele acelea continuau sa mi se repete in minte. Stiam ca doar glumeste, desi s-ar putea ca in spatele acelor cuvinte sa se afle si un sambure de adevar. Inima imi batea atat de tare incat aveam impresia ca pana si el o putea simti.

-In afara de asta. Ce ai mai facut?

I-am continuat acest joc al nostru care incetul cu incetul urma sa se transforme intr-un flirt de zile mari. xD

-In afara de asta nu conteaza.. M-a privit in ochi avand pe fata zambetul acela fermecator al lui.. God! Ma puteam pierde in ochii lui caprui.. Dar buzele acelea groase imi faceau cu ochiul.. Imi doream atat de mult sa le „gust”.

Pentru o clipa mi s-a parut foarte misterios Vlad. Eu i-am povestit toata viata mea plictisitoare din ultimii 7 ani, dar el nu vroia sa-mi povesteasca nimic. Sa fii facut ceva ce acum regreta? Sau poate ca si viata lui a fost la fel de plictisitoare ca a mea.. Totusi eu eram pregatita sa-i ascult „aventurile”, oricat de plictisitoare sau de amuzante ar fi fost.. Dar el nu parea pregatit sa mi le povesteasca, asa ca l-am lasat sa continue cu acel joc al dragostei, sau mai bine zis al flirtului. Plus ca nu ma deranja deloc.

Simteam cum incepeam sa ard tot mai tare. Ii priveam cand buzele cand ochii, iar el se apropia tot mai tare de fata mea.. S-a apropiat atat de tare incat simteam cum varfurile nasurilor ni s-au lipit.. A inceput sa-si miste fata, mangaindu-mi varful nasului cu al lui. Am zambit uitandu-ma in ochii lui in tot acel timp..

S-a oprit, iar in secunda urmatoare i-am simtit buzele peste ale mele. Sarutul lui nu a fost deloc cum ma asteptam.. A fost puternic, greoi, dar in acelasi timp extrem de placut si plin de dorinta. Simteam cum incerca sa ma domine, dar nu ma lasam mai prejos. Era ca o lupta intre rai si iad, intre un inger si un demon, intre mine si el...

M-a intins pe spate.. Continuam sa ne sarutam fara oprire, parca nu ne puteam satura unul de celalalt, parca tocmai am gustat din fructul interzis, din fructul acela pe care din totdeauna vroiam sa-l gustam, da rniciodata nu am avut sansa.. pana acum.

Simteam cum raman fara aer, iar el probabil a simtit la fel pentru ca s-a oprit putin si m-a privit.. Mi-a zambit si anceput din nou sa ma sarute pe buze, pe obraz, pe barbie, cobora incet pe gat.

Si-a plimbat limba pe lobul urechii, iar apoi a coborat-o din nou pe gat in timp ce usor imi ridica bluza mangaindu-mi burta.. Imi imaginam ce urma sa se intample si desi mereu am visat ca el sa fie primul pe care sa-l l-as sa-mi exploreze fiecare particica din corp..simteam ca ceva nu era in regula.

Totul era atat de romantic, atat de perfect.. Dar nu ma simteam confortabil. Corpul meu vroia sa mearga mai departe, dar inima nu ma lasa si nu intelegeam de ce. Pur si simplu.. nu puteam.

Vlad continua sa-si plimbe mana pe corpul meu urcand catre sani, dar l-am oprit.

S-a uitat la mine putin confiz, iar apoi si-a retras mana repede si m-a privit in ochi.

-Imi pare.. atat de rau. M-am miscat prea repede. Nu vroiam sa te oblig sa faci ceva ce nu vrei.. Imi pare rau..

Era atat de dulce cerandu-si scuze.. L-am sarutat suav si i-am zambit.

-Vreau.. dar nu acum..

Mi-a zambit aprobator si m-a sarutat din nou, atat de dulce ca simteam cum mi se topesc picioarele. Ne-am ridicat si m-a strans in brate..

Ma simteam in siguranta.

ReintalnireaWhere stories live. Discover now