Povestea Noastra { cap VIII}

2.3K 66 24
                                    

Cap VIII

Aceea a fost una dintre cele mai frumoase.. ba nu. CEA MAI FRUMOASA noapte din viata mea. Am adorimt imbratisati pe nisipul rece acoperiti doar de o plapuma. Chiar daca afara au fost in jur de 5 grade, nu mi-a fost frig deloc. Caldura trupului sau, dar mai mult, caldura sigurantei pe care o simteam stiindu-ma in bratele lui nu lasau frigul sa-mi atinga pielea si sufletul.

In acea noapte a fost cand mi-am dat seama ca Vlad chiar era baiatul visurilor mele. Mi-am dat seama ca am facut bine ca l-am asteptat in tot acel timp.

Dimineata m-am trezit la 5 jumate. M-am uitat pe cer.. Cerul era portocaliu, semn care arata ca soarele era pe punctul de a rasari. L-am privit pe Vlad. Dormea ca un prunc cu capul pe pieptul meu. Am zambit si l-am sarutat pe frunte. A zambit si el si a deschis ochii.

-Credeam ca dormi..

-Dormeam, dar apoi te-am simtit langa mine si m-am trezit sa vad daca e adevarat sau visez..

Era atat de dulce, atat de romantic. Vlad aproape ca mi se parea prea perfect ca sa fie adevarat. Vroiam sa-l intreb ceva in legatura cu noaptea trecuta. Chiar daca nu s-a intamplat nimic mai mult decat saruturi..ah, si ce saruturi, vroiam sa stiu daca urma sa fie ceva intre noi sau daca o sa o lasam balta. Imi doream atat de mult sa-mi spuna ca povestea noasta este pa cale sa inceapa..

Soarele incepea sa-si arate micutele raze. Ne-am ridicat amandoi cu plapuma pe spate si am privit frumosul rasarit imbratisati.

-Si acum? L-am intrebat.

-Si acum, ce?

-Noi.. i-am zis inrusindu-ma putin si sperand ca intelegea la ce ma refeream.

-Te-am reantalnit.. si de data aceasta nu o sa te las sa-mi mai scapi.

Nu am putut decat sa zambesc. Nu puteam fi mai fericita decat in acea clipa.. Am uitat de tot si toate. L-am sarutat.. Un sarut care continea fiecare bataie a inimii care-mi sarea cand il vedeam, fiecare fior pe care mi-l dadea cand se uita la mine, fiecare fluturas care se zbatea in stomacul meu cand ma atingea, fiecare lacrima pe care am varsat-o cand a plecat, fiecare zambet pe care mi l-a adus pe buze de cand l-am cunoscut... Continea toata iubirea si toata dorinta mea..

Ne-am desprins incet din acel sarut magic.. M-a prins de mana si mi-a zambit, incrutisandu-si degetele cu ale mele.

-Cred ca ar fi timpul sa te duc la Sabrina.. stii, azi ai scoala.

-Aha.. aprobam ca o toanta. Adevarul era ca nici nu-mi dadeam seama ce-mi spunea. Il priveam ca hipnotizata.

A zambit amuzat si mi-a ciufulit parul.

-Ok.. daca vrei sa iti faci absente, eu nu ma supar.

-Absente? Ahh..la scoala, da. Trebuie sa merg la Sabrina.. m-am uitat la ceas. Era deja 6 si 20. Cand a trecut timpul atat de repede?

-Pai cam de la 6 te uiti la mine fara sa reactionezi..

M-am inrosit. Era imposibil sa ma fi holbat la el 20 de minute, dar altfel de ce ar fi fost deja 6 si 20? Tss.. M-am inrosit, dar probabil nus e vedea pentru ca obrajii imi erau deja rosii din cauza frigului.

-Si ce facem su toate lucrurile..?

-Nu-ti face griji. Te duc la Sabrina si apoi vin eu si le adun.

-Dar, nu o sa le fure nimeni?

-Mai stie cineva de plaja noastra?

Mmm.. mai stai fratele lui, dar cu siguranta nu avea sa vina el sa fure un cort si niste paturi.

ReintalnireaWhere stories live. Discover now