Povestea Noastra {Nelamuriri- cap IX}

2.2K 58 6
                                    

Cap IX

Nelamuriri

S-a sunat. Am intrat la ora de engleza si ultima ora din acea zi. Deabea asteptam sa ies de la ore. Deabea asteptam sa vad in fata scolii cel mai frumos baiat din lume, asteptandu-ma cu bratele deschise.

Inca mai aveam momente in care nu puteam sa cred ca Vlad era al meu. AL meu si doar al MEU. Eraum atat de euforica atunci cand ma gandeam la el incat nu puteam sa fiu atenta la nimic, in minte aparandu-mi doar imaginea lui, imaginea noastra trezindu-ne unul in bratele celuilalt, sarutandu-ne. Pe langa acele amintiri, aveam momente cand mai adaugam si eu cate ceva.. Visam cum se apropie de urechea mea si-mi spoteste un „Te iubesc”, facandu-mi inima sa bata de 10 ori mai mult, trimitandu-mi un fior de aer rece prin tot corpul, acel gen de fior care, oricat de rece ar fi iti face corpul sa fiarba, iti face fluturasii din stomac sa se zbata. Genul acela de fior care-ti face pielea de gaina, care te face sa te simti vurnerabila in fata lui, sa te simti ca o sclava a iubirii, dar sa nu te deranjeze acest lucru. Ba chiar sa adori sa te simti asa.

Puteam sa-mi dau seama ca acel „te iubesc” nu o sa apara prea curand pentru ca, nu conta ca povestea noastra a inceput cu ani in urma, pentru el acest sentiment pe care-l avea fata de mine era nou.

M-am rezemat de caloriferul caldut si am inceput sa privesc spre catedra. Teacher, ca de obicei statea cu fundul pe catedra, ea niciodata nu sedea pe scaun ca ceilalti profesori si nici nu se plimba prin clasa. Ea, Teacher, Miss Sisi, era genul de profesoara pe care toti elevii o iubeau. Deschisa, intelegatoare, visatoare.. in ciuda varstei, trecuta cu putin de 40 de ani, era o femeie in preajma careia te puteai simti ca un adolescent chiar daca erai un adult in toata firea.

Mereu zambitoare si glumeata, stia cum sa ne capteze atentia, cum sa ne faca sa-i iubim materia la fel de mult ca si pe ea.

In acea zi si-a ales subiectul cel mai sentimental dintre toate. De obicei discutam despre entertainment, despre sport, muzica, moda si toate lucrurile care aveau un mic locusor in viata unui adolescent. Dar, de data aceasta si-a ales subiectul: Love.. mai exact first love.

Fetele din clasa au inceput sa povesteasca fel si fel de povestioare amuzante, de experiente de care au avut parte, iar baietii stateau cu bratele incrucisate si se uitau ca vitelui la poarta noua, pe rand, la fiecare fata ce povestea. Mai radeau din cand in cand, mai comentau, le mai tachinau pe colegele mele mai sensibile, dar nu spuneau niciun cuvant despre viata lor amoroasa.

Incepeam sa ma intreb daca baietii astia sunt chiar asa de insensibili sau daca doar se prefac?

De obicei le comentam, ma luam de ei atunci cand radeau de ce spuneau fetele, dar atunci fiind in acea stare de „indragosteala” ma pierdeam printre povestile de dragoste pe care le spueau fetele si ajungeam din nou in interiorul fanteziilor mele, in interiorul gandurilor mele cele mai ascunse.

Mi-am amintit din nou de acea noapte petrecuta alaturi de Vlad.. Mi-am amintit de felul in care ma saruta, de dorinta ce se citea pe chipul lui.. Pentru un moment am stat si m-am gandit cum ar fi fost daca i-as fi cedat.. Parca imi vedeam micutul trup gol acoperit in intregime de corpul bine lucrat si puternic al lui Vlad.. Ma vedeam cu un zambet prostesc pe fata, cu o dorinta in ochi.. parca ma imaginam in al9-lea cer. Dar imaginea mi s-a taiat cand am inceput sa ma intreb de ce a actionat Vlad atat de repede.. Aceea fusese prima seara in care m-a vazut, dupa 7 ani.. iar el din prima s-a gandit la un singur lucru. O gramada de intrebari au inceput sa-mi treaca prin minte.. Prima intrebare a fost „De ce nu m-a cautat mai repede?”, apoi au urmat fel si fel de intrebari gen: „De ce vroia sa faca acel pas din prima clipa in care m-a vazut?”, „Daca acela era, de fapt, singurul lucru pe care-l vroia de la mine?”. Apoi ma contrazicem singura spunandu-mi ca „Daca vroia doar sex, nu se oprea, nu-mi cerea scuze.. Ci continua sa-si vada de treaba lui fara sa ma asculte.”.

ReintalnireaWhere stories live. Discover now