Jason Statham

145 9 1
                                    

Hemen anımsamayanlar için kısa bir özet geçelim; Marvel'ın Netflix ile olan anlaşmasında, ilk etapta sadece Daredevil, Jessica Jones, Iron Fist ve Luke Cage dizileri ile bu karakterlerin bir araya geleceği Defenders mini serisi planlanmaktaydı. Fakat Daredevil, geçtiğimiz bahar aylarında gala yapıp, çok sevilince, Marvel ve Netflix hiç uzatmadan ikinci sezonun geleceğini açıkladılar, plan da biraz sekteye uğradı. Ama umurumuz muydu? Elbette değildi. Daredevil'ın ikinci sezonu geliyordu.
Bir süredir de Daredevil'ın ikinci sezonunda olacaklarla ilgili dedikodular paylaşılıyor sağda solda. Bunların başlıcaları da dahil olacak karakterlerle ilgili. Mad Max: Fury Road'da bir defa daha saygılardan saygı beğendiğimiz Tom Hardy "ben Punisher oynamak istiyorum" deyince zaten fıttırmıştık, Matthew Murdock'u oynayan Charlie Cox "ben de Punisher diziye gelsin isterim" deyince, hiç mukayyet olamadık kendimize. "Daha dur, bunların dayanağı yok" derken, Elektra'nın seçme metinleri sızdı internete.

Daha biz onu tam kaldıramamışken, şimdi de film sızıntıları konusundaki bir numaralı adres olan Latino Review bombayı patlattı. Dediklerine göre, Snatch, Transporter, Expendables gibi filmlerin efsane yıldızı Jason Statham, geçtiğimiz günlerde Marvel ile bir görüşmeye gitmiş. Marvel'daki bir kaynaktan alınan bilgiye göre Statham bu görüşmeyi Daredevil'ın ikinci sezonu için yapmış. Peki hangi karakteri oynamak üzere? Bullseye!
Evet, Ben Affleck ve Jennifer Garner'lı filmde Colin Farrell'ın oynadığı Bullseye, resmen MCU'ya dahil olmak üzere. Jason Statham'ın durumu ise biraz daha muğlak. Anlaşılan Bullseye kesinlikle ikinci sezonun ana kötüsü olacak, yani Statham ile anlaşma sağlanamazsa -denildiğine göre henüz imzalar atılmamış- dahi biz gönül rahatlığıyla bir Bullseye görebileceğiz. Peki Statham olsa güzel olur mu? İşte onu tam bilemedim. Statham şüphesiz reyiz bir adam, ama bir yandan da kendi filmlerinde reyiz olabilecek bir yapısı var. Zaten oyunculuk meziyetleri öyle çok ahım şahım olmadı hiçbir zaman, keyifli bir adamdı hep. Charlie Cox'un, Vincent D'Onofrio'nun karşısına geçip mi oynayacak? Biraz abes kaçabilir gibi geliyor bana.

Marvel Heroes and NewsWhere stories live. Discover now