PAUL RUDD, WILLIAM HURT VE EMİLY VANCAMP'TA CIVIL WAR Kadrosunda!

284 20 0
                                    

Deadline'ın haberine göre, Winter Soldier filminde Agent 13 rolünde gördüğümüz Emily VanCamp Civil War kadrosuna yine aynı rolle dahil oldu. Henüz film ve dizilerde net olarak teyit edilmese de Agent 13'nin Captain America'nın ilk aşkı Peggy Carter'ın yeğeni Sharon Carter olduğu konusunda tüm kamuoyu emin görünüyor. Çizgi romanda Captain America'yla romantik bir ilişki de yaşayan Sharon'ın, Civil War'daki rolüyse (Spoiler olmasın diye burada yazmamayı seçtim) aslında çok daha kritik.
Bakın, Avengers: Age of Ultron'la ilgili en büyük eleştirisi "çok fazla şeyi yapmaya çalışıp, yeterli vakti bulamamış" olan bir insan olarak; şu anki ürküntümü hissedemezsiniz. Captain America: Civil War benim istisnasız şu ana kadar en heyecanla beklediğim Marvel projesi. Hem Marvel bünyesindeki en iyi filmi yapmış adamlardan geliyor; hem MCU'da en sevdiğim kahramanın adı altında yayınlanıyor, hem de Marvel'ın en epik işlerinden birini konu alıyor. O yüzden böyle üzerimize üzerimize casting haberleri yığılınca, korkuyorum o film de Age of Ultron gibi biraz fazla kocaman olacak diye...

Film, kadrosuna önümüzdeki Temmuz ayında Ant-Man olarak karşımıza çıkacak Paul Rudd'ın katıldığını resmen duyurdu. Bununla yetindi mi? Elbette hayır. Filmde aynı zamanda General Thaddeus Ross rolünü The Incredible Hulk'tan sonra tekrar canlandıracak olan William Hurt de gözükecek. Bu ikili; Chris Evans, Robert Downey Jr, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Anthony Mackie, Don Cheadle, Elizabeth Olsen, Paul Bettany, Frank Grillo, Sebastian Stan, Chadwick Boseman, Daniel Brühl, Martin Freeman ve Emily VanCamp'ten oluşan devasa bir kadroya katılıyorlar.
Peki bu eklemeler neyi ifade ediyor? Ben kendi payıma Ant-Man'in filmde ciddi bir rolünün olduğundan şüpheliyim. Eğer durum öyle olsaydı, muhtemelen koskoca Paul Rudd kadroya çekimler bittikten sonra dâhil edilmezdi. Çok büyük ihtimalle, Paul Rudd kadroya küçük bir rol için eklendi ve bu yapılırken akıllardan geçen en büyük şey, Ant-Man'i biraz daha önemli kılmaktı filmi çıkmadan önce. Düşünün, Ant-Man'in Civil War'da olacağını bilmek size Ant-Man'e gitmek için biraz daha sebep vermiyor mu? Pek çok kişi için durumun bu olduğunu tahmin ediyorum ben kendi payıma, Marvel'ın da böyle tahmin ettiğini düşünüyorum.

William Hurt ise muhtemelen yine ufak bir rolle karşımıza çıkacak. Bu iki karakterin yanı sıra, Marvel bir de resmi sinopsis yayınladı. Burada "Avengers'ı içeren uluslararası bir olaydan sonra, politik baskı artacak ve ortaya yeni bir hesap verilebilir olma sistemi getirilecek" beyanı kullanılmış. "Avengers'i içeren" kısmı şüphesiz ilginç, zira en son bıraktığımızda Tony Stark Avengers kadrosunun içnde değil, başında ise Captain America vardı. Çizgi romanlarda zırtapoz bir ergen takım, binlerce kişinin ölmesine fevrilikleriyle sebep oluyorlardı. Acaba bu sefer bunun yerini ne alacak? Bakalım, merakla bekliyor olacağız!

Marvel Heroes and NewsWhere stories live. Discover now