Phase 3 sonrası katılabilecek 14 karakter ve ihtimalleri!

358 21 0
                                    

ANT-MAN:
Age of Ultron'la ilgili hayal kırıklıklarımdan biri, bir kaç ay sonra gösterime girecek olan (ve girdiği gün tarafımdan izlenecek olan) Ant Man ile ilgili ne reklam, ne easter egg içermiyor oluşuydu. Halbuki bu filmle ilgili keyifli bir beklenti içerisindeyim. Özellikle Paul Rudd'ın canlandıracağı Ant Man'in MCU'ya farklı bir dinamik getireceğine inanıyorum. Hank Pym yerine Scott Lang'le yola çıkıyor olmaları da bu noktada bence bir artı. Hank Pym'in takıma yapabileceği katkıları kısmen Banner'dan da alabilirsiniz. Ama Scott Lang'in mizahı, iyi niyetli suçlu karakteri ve tabii ki ilginç güçleriyle takıma vereceği sinerji ve çeşitliliği başka bir Marvel karakteri sağlayamaz. Marvel'ın üzerine düşmüyor görünümü biraz korkutuyor olsa da, filmin yaratacağı olası patlamayı görmezden gelebileceklerini de düşünmüyorum.

Takıma katılma olasılığı: Orta (Büyük ihtimalle filmin başarısına bağlı)

Takıma katılsın isteğimiz: Yüksek

Spider-Man:
Civil War'da büyük ihtimalle oynayacağı olasılığını göz önünde bulundurup ikinci sırayı kendisine verdim. Spider-Man'in Avengers'a katılacağı kesin gibi. Zaten Marvel'in çizgi romandaki en büyük markasını sinemadaki en büyük markasında kullanmaması hele de bu kadar uğraştıktan sonra saçma olurdu. Peki, takıma faydalı olur mu? Kesinlikle. Zaten çizgi romanda Avengers'ın tekrar zirveye yükselmesinde kendisinin takıma katılmasının etkisi yüksekti. Marvel'ın çok genç ve mizah dozajı fazla bir Spidey ile yol alma kararlarını düşününce, şu ana kadar hep ağır abilerden oluşan takıma yepyeni bir hava getireceği su götürmez bir gerçek. Hele söylendiği gibi Iron Man'in mentorluğu da gerçek olursa, ikili arasında ortaya çıkacak dinamiği hayal bile edemiyorum.

Takıma katılma olasılığı: Kesin

Takıma katılsın isteğimiz: Aşırı Yüksek

Doktor Strange:
...
Çizgi romanda Doctor Strange Avengers takımının aslen üyesi değil. Onun bir yan makamı gibi olan Illuminati'nin (Iron Man'in önderliğinde kurulmuş gizli bir danışma topluluğu) üyesi. Kendisinin kayıt yasası sonrası toplanan New Avengers'a da destek olmuşluğu var. Açıkçası Marvel'in doğaüstü olaylara nasıl bir yaklaşım sergileyeceğini öngöremediğim ve önümde de tam bir örnek de olmadığı için biraz kafam karışık aslında. Ama Benedict Cumberbatch'in Marvel Evreni'ne getireceği yıldız gücünün ve karizmasının kaçırılmaması gerekliliğinin de farkındayım. Kendisinin başarılı bir Doctor Strange olacağından hiç şüphem yok ama Strange'in Avengers'da nasıl kullanılması gerektiğinden emin olamıyorum. Hani bir yol gösterici olarak daha mı iyi olur ki? Bilemedim. Filmini izledikten sonra daha net yorumlayabiliriz sanırım.

Takıma katılma olasılığı: Yüksek

Takıma katılsın isteğimiz: Bilemedim, siz ne diyorsunuz??

Marvel Heroes and NewsWhere stories live. Discover now