CRUSH AGENT - 24 ☆Süt☆

6.1K 549 245
                                    


                Bölüm-24☆

Kasvetli havayı biraz olsun dağıtması için açtıkları pencereden esen ılık havayı çekti içine. Saatlerdir dinlediği kafa karıştırıcı hikaye.. ne kadar güvenilirdi?

Çocukluktan başlayan göz yaşartıcı aşk hikayesinin başrolünü paylaştığı halde bundan haberinin olmaması tuhaf değil miydi?

Yastığının ipleri çıkan yıpranmış koltukta daha da içe göçtü Sehun.

'Ya gerçekse..?'

Öyle bir kumarın içindeydi ki; risk alamayacak kadar çok seviyor, güvenemeyecek kadar da öfke taşıyordu.

Her şey bir yana nasıl olmuştu da Luhan hiç acımadan Sehun'u aylarca kandırmıştı?

Dinledikçe öğreniyor bir yandanda çıldırıyordu Sehun.

"Tüm gerçekler bunlar Sehun.." kaşları kalkık, dudakları gergin, suçluluk duygusunun vermiş olduğu can sıkıntısıyla gelecek cevabı bekliyordu Kris.

Şimdi tüm bunlar Luhan'ı haklı çıkaracak sebepler miydi? Bu kadar kolay mıydı?

"Buna inanmamı mı bekliyorsun?" diye mırıldadı.

Sesinde ne kızgınlık ne de teslimiyet vardı. O kadar düz söylemişti ki bu Kris'i korkutmaya yetti.

"İnan bana Sehun.. Bana değilse Luhan'a."

Luhan... diye geçirdi içinden. Onu o kadar seviyordu ki herşeyi bir yana atıp kurumuş dudaklara koşarak ömrünün sonuna kadar kalabilirdi. Ama olmuyordu işte. Peruğun altındaki cilveli kız gözünün önüne geldiği anda aylardır uyutulduğunu hatırlıyordu.

"Luhan olsa tanırdım! Onu farketmememin imkanı yok. Nasıl olurda kaç sene aynı okulda olduğum çocuğu tanımam?"

"Dedimya aynı sınıfta değildiniz." bir şeyleri açıklamaya çalıştığında başvurduğu el hareketlerini sonuna kadar kullanıyordu. "Bak Sehun, bunu basit bir çocukluk aşkı olarak düşünme. O seni çok sevdi.. Senelerce başkasına bakamayacak kadar çok."

Kris olan biteni anlatırken eskilerede değinerek Luhan ile Sehun'un aynı okulda okuduğunu, Luhan'ın Sehun'a ta o zamanlardan aşık olduğunu fakat kız arkadaşları nedeniyle bir türlü cesaret edemediğinden bahsetmişti.

Sehun sinirle doğrulup saçlarını çekiştirdikten sonra bağırdı.

"Neden gelip beni bulmaya çalışmadı o zaman ha?! Neden!?"

"Bulsa ne değişecekti? Bir erkeğin seni sevmesini kabullenecek miydin? Eskileri hatırla Sehun. Ne zaman bir erkek arkadaşın oldu?.." dedi Kris. Ardından kendi sorduğunu yanıtladı. "Hiç bir zaman.."

Sehun kırışık alnıyla hatırlamaya çalıştı. Gerçekten de lisedeki tüm aşk yaşantısında kızlardı ona eşlik eden.

"Yine de bunu yapmasını gerektirmezdi."

"Ahh,Sehun!" derince iç çekip arkasına yaslandı Kris. "Biliyorum bunu yapması gerekmezdi belki ama.. sen kızkardeşini seçmişken başka ne yapabilirdi ki?"

Sehun şakaklarını sıktı.

"Luhan'ı ben zorladım Sehun. O bu işin altından kalkamayacak kadar zayıf bir insan. Bu yüzden ben üstlendim herşeyi ilmek ilmek ördüm kendi ellerimle.. Ama planımda bu kadarı yoktu. Biz..yani ben sadece Luhan'ı farketmen, biraz olsun hoşlanman için Luna'nın yerine geçmesini istedim anlıyor musun? Böyle olacağını bilemezdim. Gerçekten çok üzgünüm.."

CRUSH AGENTWhere stories live. Discover now