neuf

5.2K 204 38
                                    

Vi stod inne på Centralen och kollade upp mot skyltarna som visade vart tåget skulle gå ifrån.

"Spår 8" sa Elinor och började gå mot dit vi skulle gå. Ingen av oss var speciellt glada över att åka hem igen. Elinor är ledsen för att hon troligtvis aldrig mer får träffa killarna och hon har inte fått deras nummer så hon kan inte höra av sig till dem, jag är ledsen för att jag inte heller får träffa killarna varje dag men jag är mest ledsen över att jag inte får träffa Ogge på jättelänge. Igår lovade jag att jag skulle komma tillbaka snart igen under sommarlovet. Jag fick även Omar, Oscar och Felix telefonnummer utav Ogge ifall det skulle vara någonting eller om jag bara ville prata med dem, dock hade jag inte sagt det till Elinor för då skulle hon gå helt bananas och vilja ha dem.

Killarna hade lovat att komma och säga hejdå till oss innan tåget gick, vilket var typ det enda Elinor såg fram emot under denna dag. Vi slog oss ned vid en bänk utanför spår 8, tåget hade ännu inte kommit men det var inte konstigt, det var 30 minuter kvar tills tåget skulle gå.

16:10 Ogge: vilket spår ? :)

16:10 Ebba: spår 8 :)

16:11 Ogge: då kommer vi om typ 2 minuter :)<3

Efter igår bytte jag namn på Ogge i mina kontakter, från Oscar till Ogge. Elinor visste inte vem jag hade träffat ännu igår, dels för att hon inte frågat och dels för att jag inte ville säga av någon anledning. Jag tror inte hon bryr sig så mycket eftersom det enda hon vet är att jag är kär i Ogge, så därför vet hon inte om kyssen. Den härliga kyssen som råkade bli min allra första kyss och jag skulle inte velat haft någon annan. Jag och Ogge är inte tillsammans eller någonting ännu, men jag hoppas.

En armbåge stötte emot min sida och Elinor pekade mot vänster sida, fyra killar kom gåendes och man kunde enkelt se att det var Ogge, Omar, Felix och Oscar. Elinor blev genast mycket gladare och ställde sig upp och nästan sprang fram till dem, jag satt kvar på bänken, jag ville inte åka ifrån dem. Min telefon pep till.

16:13 Katia: jag kommer och säger hejdå innan tåget går, så vänta på mig innan ni går på.

Jag svarade med ett enkelt OK och sen hörde jag hur fotsteg framför mig stannade, jag tittade upp och såg killarna och Elinor stå där med världens leenden. Snabbt ställde jag mig upp och gav Omar först en kram, sedan Oscar, Felix och Ogge. Ogge kramade jag lite längre och drog in hans doft, jag kunde känna att han gjorde detsamma. Vi sade ingenting till varandra utan vi satte oss bara på bänken, fyra på bänken medan två satte sig på våra resväskor. Det var tyst mellan oss, killarnas ansiktsuttryck var inte glada som de brukar vara, de såg ut att vara lite ledsna.

"Så" sa Felix för att bryta tystnaden och allas uppmärksamhet riktades mot honom.

"Jag hörde du träffade någon snubbe vid namn Oscar igår Ebba, hur gick det?" frågade han och jag kände hur Ogge spände sig bredvid mig. Vi har inte sagt något till någon än.

"Jo men det gick bra" sa jag och Ogge fattade att jag menade kyssen, han flinade lite.

"Jaha, en potentiell pojkvän eller?" frågade Oscar och rörde på sina ögonbryn, även Elinor blev intresserad nu.

"Ehm... jag hoppas det" sa jag och rodnade lite, alla började flina mot mig men det var bara Ogges flin som jag tittade på.

"Då får du se till så vi får träffa honom nästa gång" sa Felix och Omar nickade för att hålla med.

"Det kan jag lova att fixa" sa jag och hörde hur Ogge började fnissa lite. Jag kollade lite på Elinor men hon såg fortfarande sur ut, undrar vad som är med henne idag, kanske ska hon ha mens snart. Jag tog upp min telefon och skickade iväg ett sms till Elinor så ingen av killarna behövde se eller höra.

o.m | Hans nummerWhere stories live. Discover now