cinq

5.1K 210 27
                                    

Tredje dagen i Stockholm, fyra kvar.

Jag vaknade av att jag hörde ljud från köket. Sakta men säkert lade jag handen under kudden och letade fram min telefon, jag klickade igång telefonen och såg att jag hade fått ett sms. Direkt när jag såg vem det var så sprack ett leende upp i mitt ansikte.

09:57 Oscar: godmorgon ;)

10:12 Ebba: godmorgon på dig också ;)

Jag gick upp ur sängen och styrde mina steg till nedervåningen där ljudet bara blev högre och högre. Skratt kunde höras och någonting åkte i golvet och ännu mer skratt hördes. Jag gick in i köket och såg killarna och Elinor stå helt nermjölade och när de såg mig stannade de upp.

"Någon som vaknat på bra humör?" frågade Oscar

"Va?" frågade jag

"Du har typ världens största leende just nu" sa Omar och skratta lite lätt. Elinor tittade på mig men jag undvek hennes blick, hon visste inte att jag och Oscar fortfarande smsar med varandra.

"Så vad gör ni?" frågade jag och kollade på allt mjöl som var överallt i köket.

"Gör våfflor" sa Ogge och han tog ned sin hand i mjölpåsen och gick sedan emot mig. Jag började backa för jag visste exakt vad som snurrade i hans huvud just nu.

"Ogge, nej" sa jag men han skakade bara i huvud och flinade medan han gick emot mig. Jag backade ännu mer men insåg att det var lönlöst, jag vände mig om och började springa och det tog inte lång tid innan jag hörde Ogge börja springa också.

Jag sprang ut i trädgården, jag tittade bak, han var bara 1,5 meter bakom mig. Mina ben försökte springa fortare men det gick inte och snart låg vi båda på backen. Ogge klättrade upp så han satt gränsle på min mage och tittade ner på mig. Ett stort flin prydde hans ansikte.

"Ogge, nej, snälla" sa jag men det var för sent. Han tog handen i mitt ansikte och hår så jag fick mjöl överallt. Han skrattade åt mig och jag slog honom på armen vilket fick honom att skratta ännu mer.

Ogge satt kvar på min mage och kollade in i mina ögon, han är verkligen fin. Jag studerade hans ansikte och jag kunde se att han gjorde detsamma på mig. Jag studerade hans ögon, käkben, kindben, näsa, läppar, ögonbryn, allt. Om jag ska vara ärlig så är han en av de finaste personerna jag någonsin träffat, och ja jag säger att någon är fin eller vacker istället för snygg för jag tycker fin/vacker är en finare komplimang än du är snygg.

"Jo, du Ebba..." sa Oggeoch log mot mig, jag log tillbaks och nickade mot honom.

"Jag måste bara säga att du är den ..." mer hann han inte säga eftersom Oscar kom utspringandes med Ogges telefon i handen.

"Ogge du har fått sms från den där tjejen" skrek Oscar och jag fick en konstig känsla inom mig. En klump uppstod i min hals och min mage började göra ont, och av någon anledning ville jag börja gråta. Mitt leende dog bort och detsamma gjorde Ogges. Han ställde sig upp och gick till Oscar och tog sin telefon. Oscar stod och log, han fattade ingenting. Han fattade inte att av någon anledning fick jag ont i mitt hjärta när han hade sagt Ogge du har fått sms från den där tjejen.

Jag följde efter Ogge och Oscar in till köket där de andra redan satt och åt våfflor, vi slog oss ned och började äta också. Våfflorna såg inte något goda ut längre, min aptit hade försvunnit så jag åt endast en liten bit av våfflan innan jag tog upp min telefon och gick in på sociala medier. Jag såg att Ogge satt och knappade på sin telefon också, undrar om han smsar med henne nu.

o.m | Hans nummerWhere stories live. Discover now