une

9.1K 241 111
                                    

Musiken spelades högt i hela huset, folk dansade på borden och det var folk som låg i soffan som hade däckat. Folk stod och hånglade medan andra låg dubbelvikta lite var som helst i huset och spydde. Andra satt i små ringar och körde dryckeslekar som Jag har aldrig och Sanning och Konka. Jag skulle kalla detta en typisk fest. Jag hade varit här i kanske 30 minuter och redan nu visste jag att det skulle bli en otroligt bra kväll.

"Ebba, jag måste på toa" sa min bästa vän Elinor och drog med mig på toaletten.

Vi gick in på toaletten och låste om oss, Elinor satte sig och utförde sina behov medan jag stirrade in i spegeln och kollade hur jag såg ut. I spegeln visade sig en tjej på 178 centimeter, blondt hår som räckte till brösten, gröna ögon och som var född 1997. Jag betraktade mig själv, lade mitt hår tillrätta och torkade bort lite ögonskugga som hade ramlat ned under kvällen.

"Är du klar snart ? Jag måste också kissa" klagade jag till Elinor som nickade till svar. Hon gick upp och tvättade händerna medan jag drog ned mina byxor och började kissa.

När vi var klara gick vi ut från toan och ut till trädgården där det hade bildats en ring med ungdomar som körde någon slags dryckeslek. Eftersom både jag och Elinor hade lovat oss själva att vi skulle vara nyktra denna kväll så satte vi oss en bit bort från de andra och var för oss själva och bara pratade. Vi skulle till Stockholm tidigt imorgon och ingen av oss hade lust att sitta på ett tåg och vara bakfull.

Elinor är min bästa kompis sedan jag var 5 år, vi bor grannar i Karlstad som ligger i Värmland, där vi dessutom går i samma klass på gymnasiet. Sammanträffande ? Nej. Både jag och Elinor är musikfantaster, men på olika genrer. Elinor, hon gillar pojkband, allt från One Direction till N'Sync, fast hennes senaste pojkband som hon är besatt av är det svenska pojkbandet The Fooo Conspiracy. Jag själv är inte det minsta för pojkband, jag lyssnar hellre på Håkan Hellström, Andreas Moe och Mumford and Sons.

"Asså Ebba, kolla här vad Felix tweeta" sa Elinor och visade mig en tweet på hennes telefon. Denna Felix var tydligen en av de där killarna i The Fooo Conspiracy och är hennes favorit, jag dömer henne inte. De är verkligen attraktiva i det där bandet, men musiken är ingen höjdare. Jag får dagligen höra om dessa killar, fast jag ska inte klaga på henne. Jag pratar om mina kändiscrushar också men jag vet att jag aldrig troligtvis kommer träffa dem, än mindre inleda ett förhållande med dem.

Elinor fortsatte att snacka om bandet, om jag ska vara ärlig så lyssnade jag inte så mycket på vad hon sa. Jag var inte så intresserad av dem. Jag kollade bort mot dörröppningen och såg han stå där. Killen som fick mitt hjärta att slå extra slag varje gång jag såg honom, killen som fick mig att rysa varje gång han sa mitt namn. Killen som en gång var otrogen mot mig och krossade mitt hjärta totalt.

"Ebba lyssnar du på vad jag säger?" hörde jag Elinor svagt säga, men jag svarade inte. Min blick var fast på killen som stod vid ytterdörren.

"Ebba, bry dig inte om honom, han är bara en skitstövel" sa Elinor och lade en tröstande hand på min axel. Med de orden antar jag att hon såg vart jag tittade. Saken med honom är att jag fortfarande har känslor för honom, även om det är över ett år sedan han låg led en annan tjej.

"Kom igen Ebba, gör det för min skull" sa Emil och klämde på min rumpa. Han kanske hade rätt, kanske borde jag göra detta för hans skull, vi var ju trots allt ihop och när man är ihop så gör man väll saker som detta?

Han kysste mig nedför halsen, hans händer var överallt på mig. Jag ville, jag stretade inte emot. Hans händer var vid mina jeans och han knäppte upp dem och drog av mig dem långsamt. Han lade sina händer vid min troskanten och skulle precis dra av dem.

o.m | Hans nummerDär berättelser lever. Upptäck nu