KG - 18.Bölüm

35.4K 1.6K 43
                                    

Yorumları bekliyorum. Gerçekten yorum ve voye azlığı moral bozucu.

Neyse.İyi okumalar.



5 ay sonra


-"Yakında her şey çok daha güzel olacak Belma?" derken buna kalpten inanıyordu Kemal Bey.Yıllardır içinde yaşattığı aşkı artık doyasıya yaşamak istiyordu.Nesrin'e boşanmak istediğini söyledikten sonra evden ayrılmış ve 4 ay boyunca da adımını atmamıştı oraya. Boşanma davasını açmıştı ama Nesrin buna yanaşmamıştı. Ama yakında inadının kırılacağını umuyordu. Her türlü imkanı sağlayacaktı nasıl olsa.Her ne kadar ayrılacak olsalar da onu mağdur etmezdi. 

-"Emin misin Kemal? 4 aydır çok mutluyum sen yanımdasın diye ama bir yanımda kızıma hasret. Hala kabullenemedi durumu.Ahsen'i de yeni öğrendi.Keşke tanışabilselerdi anlaşırlardı eminim.Ahsen zaten biraz olsun sana çekmişse mükemmel bir genç kadın olmuştur." 

-"Her şey zamanla hallolucak birtanem. Ahsen'e durumu anlattım.Anlayışla karşıladı.'Sen mutluysan bende mutluyum' dedi canım kızım. Evlilikte yaramış prensesime.Damadım da sağolsun kızıma gözü gibi bakıyor.Irmak'ı da söyledim ona.Başta kızdı gibi ama yumuşadı sonra. Tanışmak isterse memnun olacağını söyledi.Bu kadar olgunlukla karşılayacağını tahmin etmiyordum ama çok sevindim bu duruma Belma." -"Irmak'ın öfkesi bize.Ahsen'i tanısa seveceğine şüphem yok."

 -"Hala Aras'ta mı kalıyor Irmak."

 -"Hayır,yanından ayrılmış.Arkadaşlarıyla tekne turuna çıkmışlardı.Yunanistan'a geçtiler.Pasaportunu almaya geldiğinde söylemişti." 

-"Sevgili mi bizim kız o çocukla?"

 -"Öyle gibiydi de artık değiller sanırım.Bir şey de anlatmıyor ki.Zaten ondan ayrıldıktan sonra gitti o tura.Dün dönmüş olması lazım.Gittiğinde dönüş tarihini sormuştum."

 -"Ne dersin Belma,beni kabullenecek mi?"

-"Evet canım" dedi sevdiği adama sarılırken. "Bundan hiç şüphem yok."

 

***


 -"Irmakkk nereye !! Ya Irmak diyorum,sana diyorum.Ya ben kime diyorum?" diye bağırıyordu Selin arkadaşının arkasından.4 aydır aynı evi paylaşıyorlardı ve çok yakın arkadaş olmuştu ikisi de. Irmak Aras'tan ayrılmaya karar verince panodan ev ilanını görmüş ve bu sayede de Selin'le tanışmıştı. İki kız kısa zamanda çok iyi arkadaş olmuşlardı.

 -"Ya kızım boru gibi ses var sende yemin ediyorum." dedi sonunda Irmak.Aslında kapıdan çıkmasına ramak kalmıştı ve istese onu tınlamayıp çıkardı da ama kabalık etmek istememişti.Gerçi lafları da çok kibar sayılmazdı ama neyse.

 -"Bana bak sarı kafa.O saçlarını tek tek yolmamı istemiyorsan cevap ver bana çabuk !" 

Demin Irmak kibar değil diyorduk değil mi? Selin'e ne demeli ! 

-"Şaka mısın Selin.Ne bu annevari hesap sormalar? Telefonum bozuldu ,yenisini alıp geleceğim işte alla alla. "

 -"Öyle söylesene be sende! " 

-"Şimdi söyledim.Tatmin oldun mu bari?"

 -"Zevzek sende.Akşama Cenk’leri çağırdım oyalanma sakın."

 -"Bana bak Selin" dedi bir parmağını ona sallayarak. "Yine mi çöpçatanlığa başladın sen?" 

-"Of be! sana iyilikte yaramıyor var ya. Cenk'in kankası bu seferki.Valla çocuk taş.Cenk'le sevgili olmasaydım ben kapardım ama.Neyse konumuz ben değilim." 

-"Valla ben kimseyi istemiyorum hayatımda.Aras'tan köşe bucak kaçıyorum zaten,uğraşma benimle." dedi tam kapıdan çıkarken Selin'in boru sesi onu yakaladı.

-"Akşama geç kalma."

 -"Tanrım !!!" Bu kız bazen fazla çekilmez oluyordu. 

***


 İlkim iki haftadır kara kara düşünüyordu.Düşündüğü şeyin gerçek olmaması için dua ediyordu.Toprak'tan 5 aydır bir an olsun ayrı kalmamıştı.Gittikçe ona bağlanmış , hatta aşık olmuştu.Bunun olmaması için çok uğraşmıştı ama bir kadının onun çekimine karşı koyması ne yazık ki mümkün değildi.İlkim Amerika'dan döndüklerinde çalışmak için ısrar etmişti ama Toprak,ne yapıp edip onu ikna etmeyi başarmıştı.Ama artık ipleri eline alması gerekiyordu.Babası onun yaptığı bu anlaşmalı evliliği bilmiyordu ve boşandıktan sonra da eski hayatına geri dönemezdi .Artık değil.Volkan'la konuşup işe başlayacaktı.En iyisi buydu.Eğer korktuğu şey başına gelirse de ... Onu da o zaman düşünecekti.Düşüncelere dalmışken Toprak'ın sesiyle kendine geldi. 

-"Sevgilim neyin var?" diye sordu Toprak endişeyle.İlkim'i kollarına almış ve kokusunu içine çekiyordu.Bu kadın onda bağımlılık yapmıştı.İşe gitmek zorunda olmaktan nefret ediyordu artık.Elinde olsa her yere İlkim'i de götürecekti.Aslında bunu yapmayı denemişti ama İlkim itiraz etmişti.Ona birlikte çalışmayı istediğini de söylemişti aslında ama İlkim kabul etmiyordu bir türlü.Sürekli boşanmayı öne sürüyordu.Boşansa bile Toprak onu bırakmayı düşünmüyordu ki. 

-"Hoşgeldin canım.Hayır bir sorun yok.Dalmışım sadece."

 -"Emin misin?" 

-"Evet aşkım.Gerçekten yok bir şey.Pekala koca bebek kahvaltı yapalım da sende geç kalma.Patron sensin ama yinede dakik bir adamsın sen."

 -"Pekala bebeğim,öyle olsun.Akşama yemeği dışarıda yiyelim mi? "

 -"Aslında evde olsak daha iyi.Konuşmak istediğim şeyler var seninle?" 

-"İlkim.Neler oluyor? Var bir şeyler belli . Söyle artık ağzındaki baklayı."diye patladı Toprak.Bu bilmediği şey neyse duyunca hoşlanmayacağını seziyordu.

 -"Toprak akşam konuşalım lütfen."

 -"Pekala dediğin gibi olsun." dedi sıkıntıyla.

 

Kaçak GelinღHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin