7 - Britt

2.9K 171 4
                                    

'Wat doen jullie hier?' vraag ik als ik de jongens zie staan.

'We gaan op tour, weten jullie dat niet?' zegt Michael.

'Oh ja haha, helemaal vergeten.' zeg ik terwijl ik er een beetje suf bij lach. Goed gedaan Britt, dat zag er vast belachelijk uit.

Ik geef mijn tas aan een vrouw van de douane en Lana doet hetzelfde. Ze begint meteen met alles er uit te halen, hopelijk doet ze het er allemaal weer netjes dicht. Ik heb gister een halfuur lang lopen klooien om hem dicht te krijgen.

'Waar gaan jullie als eerst heen?' vraagt Lana terwijl de vrouw bezig is.

'Portugal, waar gaan jullie heen? Misschien komen we jullie nog wel een keer tegen tijdens de tour. Gaan jullie nog naar een ander concert?' ratelt Luke.

Dit gaat de goede kant op. Ze willen ons nog een keer zien!

'Wat toevallig! Wij gaan ook naar Portugal!' zegt Lana.

Wat is ze aan het doen? We gaan niet naar Portugal, we gaan gewoon terug naar huis. Toch?

'Oh echt? Wat leuk. Hopelijk zien we jullie daar nog eens.' zegt Luke. Hopelijk is Luke niet de enige die ons nog een keer wilt zien.

Ik glimlach een beetje ongemakkelijk en als de jongens even niet kijken werp ik een dodelijke blik naar Lana. Hoe wilt ze binnen nu en weet ik hoeveel uur een vliegtuig regelen naar Portugal?

De vrouw van de douane komt weer aanlopen, met onze koffers. Ik ben verrast dat ze hem nog dicht heeft gekregen. Ze legt uit dat het waarschijnlijk ging om een armbandje dat in mijn koffer zat en ze is meteen weer weg.

'Ik denk dat we maar eens moeten gaan, we staan hier al iets te lang.' zegt Ashton. De jongens knikken instemmend en nemen afscheid. Als ze weglopen kijkt Luke nog een keer om en zwaait hij.

Ik draai me om naar Lana en kijk haar boos aan.

'Dus, jij wilt naar Portugal?' vraag ik haar.

'Ja, eigenlijk wel. We kunnen toch kijken of we een last minute kunnen boeken? Dan is er misschien ook nog kans dat we onze baan houden. En daarbij, Marcel betaalt alles en wij kunnen nog even genieten van een soort van vakantie.' er vormt zich een tevreden glimlach op haar gezicht als ze merkt dat ik niks te zeggen heb. Ze heeft gelijk, waarom niet?

'Goed dan. We moeten wel opschieten want misschien kan Marcel nog wel kaartjes regelen voor het concert en dan moeten we er wel optijd zijn.' zeg ik.

'Yes! Jij belt Marcel, dan ga ik op zoek naar een last minute.' zegt ze blij.

Ik pak mijn telefoon en bel Marcel, dit wordt een leuk gesprek.

'Britt? Waarom bel je? Is er iets mis met de tickets?'

'Nee er is niks mis met de tickets, maar we hebben besloten om naar portugal te gaan. Lana is nu een lastminute aan het zoeken.'

'Ik dacht het even niet. Jullie hebben geen vakantie, jullie zijn gewoon aan het werk. Ik wil dat jullie nu meteen terug komen.'

'Luister Marcel, we stonden net bij de douane en ze dachten dat we iets smokkelden, dat was allemaal niks, en toen stonden de jongens ineens achter ons. We vroegen waar ze heen zouden gaan en het bleek dus dat ze naar Portugal zouden gaan voor hun tour. Ze zeiden dat ze het leuk zouden vinden als ze ons nog eens zouden zien en nu boeken we dus een last minute naar Portugal.'

'Juist. Weten jullie zeker dat jullie nog een kans maken? Vorige keer ging niet zo goed en ik weet niet of ik het jullie wel moet laten doen.'

UndercoverWhere stories live. Discover now