- 2 -

743 54 6
                                    

Zodra we arriveren blijf ik staan, ik weet niet zo goed wat ik moet. Ik sta voor een grote flat. 'Woon je in een appartement?' vraag ik. 'Ja, is daar iets mis mee?' Ik schud mijn hoofd. Ik ben nog nooit bij hem thuis geweest. 'Ik wist niet dat je al op jezelf woonde,' verduidelijk ik mezelf. 'Ik ben al 23 hoor.' Hier besluit ik niet op te reageren en volg hem naar binnen, de lift in en naar de deur van zijn kamer. 'Wanneer ben je op jezelf gaan wonen?' ben ik wel geïnteresseerd. Hij opent de deur en blijft midden in de gang staan. Hij kijkt naar de grond. 'Ik was 18 toen mijn ouders verongelukten. Tegelijk. In een klap waren ze weg.' Hij kijkt me aan en ik zie dat hij tranen moet onderdrukken. 'Sorry, dat wist ik niet.' Ik leg mijn hand op zijn schouder en knijp er zachtjes in. 'Het geeft niet. Je kon het ook niet weten. Wil je wat drinken?' verandert hij van onderwerp. 'Heb je chocomel?' Terwijl hij naar het kleine aanrechtje loopt, bestudeer ik de kamer. Er staat een éénpersoonsbed met daaronder een matras. Voorzichtig laat ik me op zijn bed zakken, waar ik zachtjes op terug veer. Floris geeft met een glas met het bruine goedje. 'Hier kun je in slapen.' Hij gooit me een t-shirt van hem naar me toe. Ik bekijk het en zie in één oogopslag al dat het veelste groot is. 'Ik leg een schone tandenborstel voor je klaar,' roept hij vanuit een kamer wat blijkbaar de badkamer is. 'Dankje,' roep ik terug.

Een halfuurtje later liggen we allebei in bed. Hij in zijn eigen bed en ik op het matras op de vloer. 'Welterusten,' zucht ik. Hij klimt onhandig met zijn handen steunend op de vloer uit zijn bed om me nog een kus te geven. 'Trusten,' fluistert hij in mijn oor, waarna ik mijn ogen sluit om te gaan slapen.

Ik rek me uit en zodra ik me ogen open herinner ik me weer dat ik bij Floris ben. Ik hoor water op de grond kletteren, wat betekent dat Floris onder de douche staat. Mijn mobiel haal ik onder mijn kussen vandaan en begin nutteloos wat apps te openen om ze vervolgens weer te sluiten. Eigenlijk moet ik naar de wc, maar die is in de badkamer. Ik sta op en blijf voor de deur staan. 'Flo? Ik moet naar de wc, mag ik binnenkomen?' Ik hoor wat gestommel. 'Moment,' hoor ik hem mompelen. Niet veel later opent hij de deur voor me en kijkt hij me aan. Al snel verplaatst mijn blik van zijn ogen naar zijn blote borst en buik, waar heel lichtjes een sixpack is te zien. Precies goed, en zeker niet té. 'Je kan er bij,' zegt hij wanneer ik nog steeds zit te staren. 'Oh ja, sorry.' Ik loop snel langs hem heen en draai de deur achter me op slot. Met hem heb ik echt ongelofelijk veel gênante momenten. Zuchtend ga ik op de wc zitten en doe mijn behoefte om vervolgens weer de badkamer uit te gaan en voor de grote spiegel op de kledingkast te gaan staan. 'Lekker geslapen,' vraagt hij. Deze keer is het volgens mij meer uit beleefdheid dan uit interesse. 'Héél erg lekker,' overdrijf ik een beetje. Hij komt achter me staan en kijkt me via de spiegel aan. Zijn handen legt hij op mijn schouders en laat ze langzaam via mijn bovenarmen naar beneden glijden, wat zorgt voor kippenvel op mijn hele lichaam. Hij slaat zijn armen om mijn middel en drukt een kusje in mijn nek. 'Ik ben echt zo verliefd. Op jou,' fluistert hij in mijn oor, wat me voor nog meer fijne rillingen bezorgt. Ik glimlach, niet wetend wat ik moet zeggen. Hij draait me om en streelt langs mijn kaak. Hij kijkt me aan met een fantastische schittering in zijn ogen. Voordat ik het zelf door heb voel ik zijn lippen op de mijne. Al vaak heb ik hem gekust en ook gezoend, maar nog nooit met tong. Deze keer wel. Zijn tong likt langs mijn lippen en voorzichtig open ik mijn mond om mijn tong kennis te laten maken met die van hem. Het is echt geweldig. Met mijn hand woel ik door zijn haar. Hij tilt me op en legt me op bed en zijn hand vindt een weg onder mijn shirtje naar mijn borsten. Ondanks dat ik zijn aanrakingen geweldig vind, stop ik hem. Ik ben er gewoon nog niet aan toe. Ik sla mijn ogen neer en wend mijn gezicht van hem af. Hij dwingt me hem aan te kijken door mijn gezicht naar hem toe te draaien. 'Als jij niet wil dan doen we het niet.' Voorzichtig schud ik mijn hoofd. 'Het is niet erg. Ik wil je alle tijd geven die je nodig hebt. Voor jou wil ik graag wachten,' klinkt zijn lieve stem. Ik ben blij dat hij het begrijpt. Mijn moeder zei ook altijd dat een vriendje pas echt van je houdt als hij begrip toont als je nog geen seks wil en hij wel. Bij deze is bewezen dat hij echt van me houdt. En dat houden van is zeker wederzijds.

Meedogenloos - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now