EPILOG ||

17.1K 841 183
                                    

Vă invit să descoperiți noua mea creație, "Mafia Jocul Dragostei " Sper sa va placa.

Peste 5 ani

- Tati,  tati,  Dimitri nu ma lasă să văd.

- Dimitri, lași și pe Anya, a zis  scumpul meu Dominik.

Ne plimbam prin parc, când au văzut niște gandacei, Dimitri, foarte grijuliu cu surioara lui, nu o lasă să îi vadă ca sa nu se sperie.

- Dar tati, e mica.

Se înțeleg foarte bine, nu ma asteptam sa am astfel de copi, nici o astfel de familie, copii îl iubesc foarte mult pe Dominik, cea ce câteodată ma fac sa ma simt prost,mai ales când vorbesc telepatic, ma simt total pe afară.

- Mami, crezi ca pot sa ii dau lui Alexandru gândăcelul acesta?

Fetita mea, avea mânuțele pline de gandacei, cu siguranță nu seamănă cu mine la asta.

Lam privit pe Dominik,  el razand, dar luându-și fetita în brate și punând-o pe frunte.

- Nu scumpa mea prințesa, Alexandru e prea mic.

Dimitri e băiețelul nostru cel mare, are cinci ani, împliniți chiar ieri, fetita noastră Ete cea dea doua, are trei ani și noua luni, iar ultimul nostru copil, sper sa fie ultimul e Alexandru,  care nu are decât 2 luni, și e un dragonel foarte jucăuș.

Dimitri e roșcat, cu ochi verzi, și e dragon de foc, deși focul e cam incontrolabil, el e foarte cuminte. Anya, cum a vrut Dominik sa ii pună numele, e șatena, cu ochi albaștri, și poate stăpâni atat pământul, cât și apa, cred ca de acea nu ii e frica de gandacei. Iar Alexandru,  e un dragonel de aer, de când sa născut, nu pot sa port fusta, deoarece ma trezesc cu ea în cap, e foarte jucăuș și activ.

Din câte mia mai povestit Dominik, el e dragon de foc, dar și întuneric, spune ca nu o se pare asta chiar asa de important.

Cei patru, au început sa rada din senin, cea ce miam dat seama  ca e vorba despre ceva ce au vorbit doar ei. Asa ca mi dat ochi peste cap.

Seara e liniștită, copii stau la unchiul David, și mătușa Anastasia,  ca sa se joace cu verișorul lor Cristian. Iar Alexandru a fost mega solicitat, deoarece din câte se pare, după nașterea lui Cristian, cei doi nu mai pot face copi, asa ca profita cât mai mult de nepoți, după cu zic ei. Dar eu nu am nimic o.potriva, ma bucur de liniște.

- Dominik, vreau sa ma transformi și pe mine, ma simt pe dinafara.

Am mai discutat asta de atâtea ori, dar  totuși sa mai aștept puțin, deoarece șansele de a mai avea copi, sunt mai mici după transformare, dar acum, nuai vreau copi, deci e perfect.

- Dar, a zis el, punând o fata de cățel, eu mai vreau un băiețel, ca sa fim patru cei care apără usa Anyei în vitor.

- Ha ha,  bună gluma, eu nu mai fac copi, mam saturat sa plâng din orice, sa fiu cât un elefant, și sa fiu pe dinafara, de fiecare data când voi vorbiți intre voi.

A oftat lung.

- Când vrei?

- Mâine, când se întorc copii acasă.

- Bine, dar sa ști ca nu ma voi lăsa din a mai încerca să fac copii , a zis el jucăuș urcându-se pe mine.

Am început sa rad, dar am fost întreruptă de buzele sale dulci și moi.

Imediat mainile lui siau luat locul pe corpul meu, iar ale mele în parul sau tragandu-l din ce în ce mai aproape.

A doua zi

Viața langa un monstruWhere stories live. Discover now