Fericire și umbre

13.5K 567 31
                                    

Petrecerea dura normal pana dimineață, dar după doua ore de la apus, lam tras pe Dominik în camera, nu știam dacă era de la chestia cu noaptea nunti, sau de la poftele unei gravide, dar îmi doream sa fim siguri, sa ii simt buzele, corpul lipit de al meu.

- Scumpa mea soție, ești seducătoare, a zis el, intrând pe ușa camerei.

- Scumpul meu, pot fi și mai seducătoare de atat.

Dominik șia zdrobit buzele de ale mele, inima îmi bătea puternic, un mârâit ii parasi gatul, făcând ca fiori sa îmi acapareze întreg corpul care striga după el.

Dominik POV

Mica mea Tanya, regina mea, mama copilului meu, soția mea. Era uimitoare , de când am văzut-o în rochia asta de mireasa, am simtit cât de norocos sunt.

Cu greu mam abținut toată seara, sa o privesc, fără sa ii fac nimic, vreau sa o simt, buzele ei, sa le mușc, sa o simt dinou, și dinou, deoarece e a mea. Și aproape am urlat de fericire când am văzut-o la fel de nerăbdătoare ca mine, venind parca fugind inpreuna în camera.

Imediat ce neam desprins din sărutul pe care il dăruisem când intrasem, am ridicat-o în brate, mergând spre pat. Ii simteam inima cum accelera din ce în ce mai mut, cu cât ne apropiam de pat. Am lăsato jos, urcându-ma deasupra ei, nu mai aveam răbdare, mai ales ca noaptea trecuta am petrecut-o separat. Nici la petrecerea burlacilor nu mau interesat stripteuza și prietena ei, aduse de amicul lui David, nu ma gândeam decât la Tanya mea.

Iam rupt rochia, lasand la iveala o lenjerie intima alba seducătoare și perversă. Miam muscat buza, studiind-o, am privit pielea fina a Tanyei, simteam cum corpul meu urla după ea, vroiam sa o simt, pielea, fiecare centimetru al ei, orice ținea de ea.

A început sa ma deschee la nasturi de la cămașă, nerăbdătoare.

Miam dat sacoul jos, și camasa, imediat și pantaloni, reluindumi locul deasupra ei.

Am început sa ii mângâi sani plini, ce erau încă înveliți în sutien, apoi miam dus mana în jos la fundul sau ce lam strâns puternic. Mici gemete ii părăseau buzele, cea ce ma faceau sa o doresc mai mult.

Iam indepartat sutienul, rupandu-l, apoi atacandu-i sani cu săruturi fierbinți, am luat un sfârc strangandu-l mai tare în dinți cea ce o făcu sa geamă mai puternic, hrănindu-mi urechile.

Adoram sunetele ce le scotea, adoram sa știu ca eu eram cel ce le provoca, și tot eu ce le ducea pan la extaz.

Ma tras de par în sus și mia prins buzele într-un sărut flamand, miam așezat o mana pe feminitatea ei, care si prin lenjeria intima, o făcuse pe aceasta sa geamă, lăsându-mi buzele. Mam întors cu săruturi pe gat, sani, abdomen, apoi la solduri și coapse. Miam afundat capul intre picioarele ei, lasand un sărut fierbinte pe clitoris, făcând-o sa își arcuiasca spatele într-un mod al naibii de sexy. Trasam dungi fierbinți pe feminitatea ei, încercând sa o fac sa se simtă din ce în ceai bine.

- Dominik, cât mai ai de gând sa ma tachinezi? Spuse ea printre gemete.

Vocea sa melodioasa îmi încântă urechile.

- Dar nu îți fac nimic....

- Absolut nimic, a zis ea aruncându-si capul pe perna.

Mam ridicat în dreptul ei, si miam apăsat modularul de feminitatea ei, făcând mici jocuri din solduri dute vino.

- Ahhh, Dominik...

Iam răspuns la chemare, introducându-mi modularul în ea, aceasta a gemut, muscandu-si buza de jos.

Viața langa un monstruWhere stories live. Discover now