LANȚURILE SAU RUPT

10.8K 568 43
                                    


După trei săptămâni

De când Marian ma adus la el , totul sa schimbat, a încercat sa se culce cu mine de mi de ori, chiar sa ma violeze, ma bate, sunt plina de vânătăi, ma lasa fără mâncare, e o creatura dezgustătoare. Dar am scăpat de fiecare dată, deoarece o putere inimaginabila apărea mereu, dar am știut ca acea puternic e de la copilul meu. Adorm și ma trezesc cu mâinile pe burta, când sunt bătută îmi apar burtica, număr zilele, pana când se va naște și ma rog sa dureze din ce în ce mai mult, deoarece Marian mia zis ca imediat ce se naște îl va omora. Acum am o luna și șaptesprezece zile, îmi e frica de tot ce e în jurul meu, am ajuns sa ma urăsc ca mam îndrăgostit de o astfel de persoana, un monstru, dar nu o sa îmi urăsc niciodată copilul. Nopțile sunt pline de coșmaruri, iar zilele propriul coloana este Marian, na pipăie și saruta într-una, iar când îl resping, nu îmi da toată ziua sa mănânc, asa ca pentru ai da copilului meu mâncare, trebuie sa îl suport. Nopțile ma trezesc la trei dimineață, și încep sa plâng, dar zilele, nu îmi scapă nici o lacrima, deoarece nu vreau ca Marian sa creadă ca sunt slaba, sunt puternica, și asa voi fi mereu. Dar sunt speriată, copilul nu a mai dat nici un semn de viață, nu a mai mișcat deloc, sunt din ce în ce mai îngrijorată, dar sper din tot sufletul sa fie bine, deoarece continua sa crească.

Dominik POV

Flavia eereu calare pe mine, sau mai degrabă pe corpul meu, în schimb, eu ma lupt în interior, încet încet, pentru a scăpa, am reușit puțin, dar mai am. A încercat de atâtea ori sa facă sex cu mine, și de atâtea ori am reușit sa o resping, dar e din ce în ce mai greu, iar dorul de Tanya și copilul nostru e din ce în ce mai mare, mai ales ca Anastasia mia zis ca a dispărut din senin, cea ce mia dat mai multa putere sa lupt, pentru a o salva, a o găsi, și chiar dacă nu va mai vrea sa aibă de a face nimic cu mine, voi accepta asta, doar ca sa știu ca e bine. Îmi venea sa distrug totul în calea mea, când Ana mia zis ca nu o găsește nicăieri,știind ca e vorba de vrei vraja, dar corpul meu nu făcea cea ce ii spuneam, el doar râdea, și își dorea cât mai multa suferință pentru cea care o iubesc atat de mult.

Peste doua săptămâni

Flavia are musafiri, a zis ca e unul dintre prietenii ei, dar puțin îmi pasa, eu ii net incet reușesc sa ma desprind din aceste lanțuri, și sa îmi recapăt corpul, deși e mai greu decât asi fi crezut. Mam inbracat elegant pentru cina în patru, alături de Flavia și invitați ei.

Tanya POV

Nu mai zâmbesc, nu mai vorbesc, abea dacă ma maiosc, nu mai îmi pasa nimic, ma simt pierduta, a nimănui. Părinți nu am, și dacă am, ei sunt cei care mau aruncat în zăpadă în mijlocul ierni, prima, și singura mea iubire, sa dovedit a fi nimic altceva decât un monstru. Nimeni nu ma vrea, nimeni nu ma i iuveste, tot ce simt ma doare, asi vrea sa scap de sentimente, dar nu o fac, pentru ca simt, sunt dezgust, scârba, frica, pentru o anumita persoană, dar cel mai important, simt dragoste și iubire pentru copilul meu. Deși, tot fără nici un semn de viață, dacă nu ar creste, mai mult ca sigur asi fi zis ca se întâmplă ceva, dar creste, astfel burtica mea, arata de vreo cinci luni.

În seara aceasta se pare ca trebuie sa îl însoțesc pe Marian la o întâlnire intre prieteni, asa ca a trimis niște servitoare sa ma îngrijească, inbrace, spele, aranjeze.

Când am fost gata, am trecut cu Marian printr-un portal, ajungând tocmai în fata celui mai mare și trist loc pentru mine, Castelul Vampirilor. Mine stări miau străbătut corpul când am văzut, darămite tăcut, asa cum fac de o luna.

Usa sa deschis, în spatele ei fiind Flavia s-o Dominik, amândoi zâmbăreți, și parca îndrăgostiți peste urechi, asi fi plâns, dar parca nu îmi dădea voie corpul.

Viața langa un monstruWhere stories live. Discover now