Cap3: Șarpele

19.6K 916 79
                                    

Tanya POV

Dupa baia relaxanta, ma bucuram acum de mirosul aromelor ce imi intrasera in piele, m-am indreptat spre imensul șifonier, dar cand il deschisese-m,am ramas uimita, inauntru acestuia, am gasit hainede, la trenninguri, colanti si maieuri lejere, pana la rochi de gala care mai de care mai frumoase decat cealalta, in partea de jos a dulapului am gasit pe doua rafturi pantofi, si acestia precum hainele, erau asortati de la tenisi si bascheti, pana la sandale, cizme, si chiar pantofi cu toc de doua-zeci de centimetri.

Dar ceva lipsea...lenjeria intima,nu era pe nicaieri, am inceput sa scotocesc prin sifonier,dra nu am gasit nimic, „doar nu se asteapta perversul ala sa nu port lenjerie deloc"


CAM ASA CEVA...,
o voce in capul meu rasuna precum un al doilea sub-constiet,dar ignorand-o, miam vazut mai departe de treaba.

.Am ales din dulap, anumite haine, dupa care m-am inbracat intro pereche de blugi albastri, un maiei visiniu,..... ce e drept, mi-sa spus ca arat bine in culoarea visiniu-rosiatic, deoarece imi scoate ochii, pielea si parul in evidenta. in piceoare am luat o pereche simpla de balerini,de aceasi culoare cu maieul, care era foarte decoltat si stramt, scotandu-mi in evidenta sanii. M-am privit apoi in oglinda, mai aveam nevoie de un fheon si o perie, dar cum acestea nu erau de gasit pe nicaieri, am renuntat.

Cand am inchis shifonierul, s-a auzit usa descuindu-se, iar in camera intrand o fata scunda, supla, foarte frumoasa, cu bucle rosiatice, inbracata itr-un costum de servitoare, iar in maini avand o tava,ce avea pe ia niste clatite cu sirop si un suc de portocale. am strambat umpic din nas la atat dulce, dupa care, imi intorsese-m privirea spre fata, care statea acum in piceoare , cu capul in pamant.

-Sa va mai duc ceva domnisoara, spuse aceasta nici tare, nici incet, cu un ton de supunere.

- Ai putea te rog frumos sa ii spui lui... facand o mica pauza....Stapanului ca a-si vrea sa vorbesc cu el ???

-Desigur domnisoara sa va mai ajut si cu alceva spuse aceasta zambindu-mi inapoi.

-Lucrezi de mult pentru el, am intrebat curioasa daca pot afla ceva despre el.

- De ceva vreme domnisoara, spuse fata, mai relaxandu-se putin, cand a observat ca ii zambesc.

-Cum te cheama?? am intrebat-o zabindu-i.

Aceasta, sa uitat la mine, zambind si inclinand capul intr-o parte precum un mic catel, raspunzandu-mi.

-Lena domnisoara.

-Eu sunt Tanya, am intins mana spre ea pentrua face cunostinta.

Aceasta imi stranse mana usor, dupa care imi raspunse.

-Incatata sa va cunosc domnisoara.

-Nu imi mai spune asa, spunemi pe nume, te rog.

Auzind aceasta, fata se destinse-se din ce in cel mai mult,aproape disparand acea supunere din vocea ei de la inceput.

Desigur Tanya, spuse sceasta, nu inteleg dece stapanul te tine inchisa aici, esti o persoana simpatica.

-Multumesc, si tu esti foarte simpatica am zis eu, apoi intristandu-ma, Stapanul e un monstru, de aceia ma tine inchisa aici.

MRRRRRR, un marait nervos se auzise in mintea mea cand am spus monstru, dar l-am gnorat, incercand sa ma concentrez pe conversatia mea cu Lena.

-Nu se poate, spuse Lena, socata, de cat timp lucrez pentru el nu mi-a dat nici un motiv sa cred asa ceva despre el.

Am zambit observand ca vrea sa ma incurajeze.

-Eu ar trebui sa plec, spuse aceasta, mai am multa treaba.

-Te inteleg Lena, dute, i-am spus eu zabindu-i cald.

Muream de foame, dar mi-am dat seama, ca Lena a uitat sa inchida usa, am incercat sa proft de situatie, asa ca am iesit pe usa, dand intr-un hol lungsi intunecat, am inceput sa alerg prin acesta, era inconjurat de usi, ce presupun ca erau camere. Dintr-un animit motiv inima inepuse sa imi bata cu putere, si nu cred ca era din cauza faptului ca am alergat, ci din cauza ca simteam ca fac ceva rau, dar nu intelegeam , era pentru binele meu.

„Imi pare rau Lena...." , parea o fata de treaba, imi pare rau ca ii fac prbleme, dar acum aveam sansa sa plec.

Am ajun pe la mijlocul holului, la niste scari imens eprecum intr-o sala de bal ce duceau intr-o sufragerie frumos amenajata, am coborat scariile in graba, apoi am trecut sufrageria, am iesit intr-o gradina foarte larga, ce se vedea foarte frumos de la balconul din camera mea, incepand sa fug mai departe spre poarta din departare.

Dar pe la jumatatea drumului, m-am inpiedicat lovindu-ma la genunchi atat de tare de o piatra incat am simtit sangele cum imi uda pantaloni.,dintro tufa iesise un sarpe, de o culoare neagra ca carbunele, iar ochi acestuia erau mov, acesta se incolacise pe bratul meu, dupa care ma muscase, lasand doua gauri, pe unde veninul avea sa mi se inprastie in corp, acesta se retrase in tufele lui,dupa ce ma privit pret de o secunda.

M-am Itors pe spate incercand sa ma ridic,dar nu reusisem, in fata ochiilor imi aparuse o ceata neagra. Deasupra mea aparuse Dominik, acesta ma luase in brate, ma stranse la pieptul sau, si imi soptise ceva.

-Rezista micuta mea, spuse acesta, acum aveam sa mor in bratele sale.

Dominik POV

Servitoarea a venit la mine, anuntandu-ma ca Tanya vrea sa vorbeasca cu mine. Inima imi tresari-se,cand am simtit ca vrea sa ma vada, dar aveam de gand sa o mai las cateva minute in speranta ca se va supara si va pune botic.

Cand mam indreptat spre ccamera Tanyei, am vazut ca aceasta era descuiata, am deschiso, nevazand pe nimeni, miam ridicat inpoi scutul rece din mine, dupa care am fugit sa o caut prin toata casa. Un singur lucru ma atras de ia. Sangele ei, era lovita, am cautat sa gasesc de unde vine mirosul, cand mam uitat pe fereatra, am vazuto pe Tanya pe jos, iar ceva negru incolaciiduse de mana.

Am alergat cat de repede am putut catre Tanya, care era acum otravita, am dedus eu, simtind in aer mirosul otravi, aproape isi pierduse cunostinta.

Am aduso in camera, vrad sa o ajut, dar timpul se scurgea prea repede , si simteam cum pulsul Tanyei scade, iar respiratia ei devenind din ce in ce mai slaba si mai greoaie.

Mam taiat la mana, pentru ai da sangele meu, sangele unui vampir e precum un elixir pentru omeni, ceva ce poate vindeca ori ce boala, asa ca iam bat sa bea, din moment ce sangele meu avea sa ii inte in organism, intre noi incepuse sa se instaleze o legatura, una in care voi sti tot ce gandeste, voi simti ce simte si ea, timp ce si ea imi va auzi gandurile va imti ce sim si eu, vom sti mereu unde vom fi daca vom fi despartiti, legatura noastra va fi una de nedespartit.

Cand am simtit ca pulsul ii revine, la fel si respiratia, m-am calmat si mam intors in birou.

....................................................................................................................................................................................

Scuze ca nu e asa de lung, lam scris pe la 3 dimineata cand am avut inspiratie, deci va rog sa ma ietati pentru greseli... :*

Viața langa un monstruOù les histoires vivent. Découvrez maintenant