četrdeset treći

1.2K 85 4
                                    

"Mama i tata su došli!" Lisa je vikala dok je silazila niz stepenice zajedno sa Daviem. Ona je dotrčala do mene, a Davi kod Neymara. Uzela sam je u naručje i čvrsto zagrlila. 

Koliko mi je nedostajala moja princeza. Nisam navikla da se odvajam od nje i ne znam kako sam izdržala bez nje ovih nekoliko dana. 

Nakon nekoliko trenutaka ju je Neymar uzeo, a ja sam čučnula pored Davia i zagrlila ga. Ubrzo su nam se pridružili i njegovi roditelji, kao i Rafaella.

Nakon ručka sa njegovom porodicom smo otišli kod mojih roditelja. Kod njih smo prespavali i ujutru smo se vratili u Barcelonu.

| • • • |

"Ljubavi, imam nešto za tebe", Neymar je došao do mene dok je ruke držao iza leđa.

"Šta?" Znatiželja se mogla prepoznati u mom glasu.

"Koju ćeš ruku?"

"Hm... levu", pružio mi je levu ruku u kojoj se nalazila mala crvena kutijica.  Veliki osmeh se pojavio na mom licu dok sam je uzimala. Polako sam je otvorila i zaprepastila se. U pozitivnom smislu, naravno. Unutra se nalazio prelep dijamantski prsten. Još više sam se nasmejala i pogledala ga. "Čemu ovo?"

"Time ti se zaklinjem na večnu ljubav!"

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Time ti se zaklinjem na večnu ljubav!"

"Nisi morao da kupuješ prsten zbog toga, znaš da ne volim poklone".

"Ali jesam... i obećaj mi da ga nikada nećeš skinuti!"

"Obećavam", rekla sam nakon nekoliko sekundi. Izvadio je prsten i stavio mi ga na prst. Pogledala sam još jednom u njega pre nego što sam ga poljubila.

"MAMA!?" Lisa me je dozivala.

"Reci ljubavi", čučnula sam ispred nje i uzela je za ruke.

"Tata me ne voli", rekla je sa dozom tuge u glasu. Nasmejala sam se i podigla pogled na Neymara koji je začuđeno gledao u Lisu.

"Otkud ti to ljubavi?"

"Neće da se igra sa mnom", počela sam da se smejem, a nakon nekoliko sekundi i Neymar.

"Možda je umoran, pa ne može... ali to ne znači da te ne voli", Neymar nam je prišao i uzeo Lisu u naručje.

"Tata te voli najviše na svetu princezo" Zagrlio ju je i poljubio u obraz. "Ali znaš da moram da idem na trening", samo je klimnula glavom. "Hoćeš li sa mnom?"

"Ali bez mame!"

"Kako moliću?" Prekrstila sam ruke i ljutito je pogledala.

"Princezo, ne možemo da idemo bez mame, ljutiće se".

"Dobro, može i ona da ide".

| • • • |

Dok je Neymar trenirao, Lisa je išla iza njega i pokušavala da uradi sve što i on. Nisam mogla a da se nasmejem dok sam ih posmatrala. Na kraju ju je Messi stavio na ramena i trčao zajedno sa njom. Obično Luis Enrique ne dozvoljava ometanje na treningu, koje je između ostalog i ovo da Lisa bude sa njima, ali danas je napravio izuzetak i dopustio.

Nakon što se trening završio, odlučili smo da idemo kod Rafinhe i Lare. Lisa se mnogo obradovala kada je ugledala malu Maliu. Neymara i Rafu smo ostavili sa decom, a nas dve smo izašle u dvorište.

"Kako si?" Lara me je upitala kada smo sele za sto.

"Ne znaš koliko sam srećna", podigla sam ruku i pokazala joj prsten. "Danas mi ga je poklonio i zakleo mi se na večnu ljubav", rekla sam sa velikim osmehom na licu.

"Aaaa... kako je to slatko!"

"A šta je sa tobom?"

"Ništa, život ne može da mi bude bolji, imam predivnog muža, ćerku, šta još mogu poželeti?"

"Još dece na primer?"

"Rano je još za drugo dete...mislim tek što sam se porodila".

Neymar

Gledao sam kroz prozor Maliu i Laru. Malia je podigla ruku na kojoj se nalazio prsten i tada se pojavio veliki osmeh na njenom licu. Sigurno joj prepričava događaj od danas. Ne mogu da opišem koliko je volim. Ona i Lisa su moj život.

Lisa je došla do mene i sela pored. Pogledala me je, a ja sam joj se nasmejao. Približio sam je ka sebi i zagrlio, a ona je obavila svoje malene ručice oko mog vrata.

"Volim te tata!"

"Kako ste vas dvoje slatki", začuo sam Rafinhin glas te sam podigao glavu i samo mu se nasmejao.

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now