dvadeset deveti

1.5K 85 10
                                    

[preuređeno]✔

Malia

"Gde je seka?" Davi je upitao čim je utrčao u kuću. Neymar je išao iza njega i smejao se.

"Mene nećeš pozdraviti?" Čučnula sam ispred njega te me je on zagrlio i poljubio u obraz. "Idemo kod Lise", uhvatila sam ga za ruku i povela do Lisine sobe. Ona se igrala u krevecu i pričala nešto.

Uzela sam je i spustila na pod pored njega. On joj se približio i zagrlio je. Nasmejala sam se na ovaj prizor te sam primetila Neymara koji je stajao naslonjen na vrata i posmatrao ih. Imao je veliki osmeh na licu i mogla sam primetiti ponos. Ponosan je na njih. I treba da bude. 

Lara - Nekoliko sati kasnije

"Jesi li uzbuđena?" Malia me je upitala kada smo zajedno sa Rafinhinom majkom, mojom mamom i mlađom sestrom ušle u salon venčanica.

"Mnogo", odgovorila sam joj razgledajući venčanice koju su se nalazile oko mene. Bilo ih je na sve strane, od onih raskošnih, pa do onih jednostavnijih. Nema kakve nisu bile. 

Moji roditelji i sestra su došli u Barcelonu ranije ove nedelje. Upoznali su se sa Rafinhinom porodicom i super se slažu. Moji su upoznali Rafinhu još davno, pre nekoliko meseci i odmah su ga zavoleli. I mnogo mi je drago zbog toga. Oni čak razmišljaju da se presele u Španiju, ali ne znaju da li ćeš baš u Barcelonu ili neki drugi grad.

"Dobar dan gospođo Valeria", do nas je došla žena 50-ih godina koja nas je ljubazno pozdravila.

"Dobar dan Amelia, ovo je Lara, moja buduća snaja. Nadamo se da ćemo kod tebe uspeti da pronađemo idealnu venčanicu".

"Drago mi je. Naravno. Pođi sa mnom Lara, izabraćemo nekoliko, pa ćeš ih probati", pošla sam za njom te izabrala 3 venčanice koje su mi se u tom trenutku svidele. Ušla sam u kabinu i obukla prvu. 

"Ne", rekle su sve četiri u isti glas na odabir prve venčanice. Tako su i za drugu venčanicu rekle, ali i za treću. Nijedna im se nije svidela. Na kraju su one ustale i počela da traže venčanicu. Dale su mi 4 venčanice i poterale me u kabinu da ih probam.

Poslednja opcija im se konačno svidela i bilo mi je drago zbog toga, jer se i meni svidela.

"Lara, Rafa te traži", Malia mi je dala telefon kada sam izašla iz kabine. Malo sam se odmakla od njih kako bih na miru mogla da pričam sa njim.

"Hej", rekla sam kada sam se javila.

"Da li je moja buduća žena našla venčanicu?" Nasmejala sam se kada me je nazvao svojom budućom ženom. Kako to lepo zvuči.

"Kako to lepo zvuči, i da, jesam".

"Nedostaješ mi", mogla sam osetiti tugu u njegovom glasu.

"Rafa, nismo se videli od jutros".

"To je previše".

"Doći ću za sat kod tebe, može?"

"Požuri, inače dolazim tamo!" Nasmejala sam se te prekinula vezu i vratila se kod njih.

Spakovali su venčanicu da bi je moja mama i sestra, Ria, odnele u moj stan. Pozdravila sam se sa njima te pošla kod svog dragog. Kroz 10ak minuta sam se nalazila ispred njegove kuće. Otključala sam vrata ključevima koji mi je prethodno dao da imam i ušla u kuću. Zatekla sam ga kako gleda tv u dnevnom boravku.

"Evo me", poljubila sam ga te sela pored njega.

"Dobro si se setila da dođeš, bilo mi je mnogo dosadno bez tebe", nisam mogla, a da se ne nasmejem na ovo.

Malia

"Gde su moje ljubavi?" Upitala sam kada sam ušla u kuću, ali odgovora nije bilo. Čudno. Neymarova kola su tu, ne verujem da su otišli negde, a da mi se nisu javili.

Popela sam se na sprat i ušla u Lisinu sobu, ali nisu bili tamo. Otvorila sam vrata Neymarove i moje sobe te zatekla predivan prizor. Neymar, Davi i Lisa su spavali na krevetu, ali tako da je Lisa bila u sredini, a oni su je obgrlili rukama. Suze su mi se pojavile u očima dok sam ih gledala. Zaista predivan prizor. Uzela sam telefon i slikala ih, a potom sliku poslala Carolini.

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now