dvadeset osmi

1.6K 88 18
                                    

[preuređeno] ✔

Malia - Godinu dana kasnije

Danas je našoj Lisi prvi rođendan. Naša princeza raste. Veliko spremanje za rođendansku žurku je uveliko počelo. Svi smo od jutra na nogama. Neymar i ja želimo da sve izgleda onako kako smo zamislili i u tome nam pomažu Rafaella, Carolina kao i naši roditelji.

Bilo je vreme za spremanje, te sam sa Rafom otišla u Lisinu sobu kako bismo je obukle. Neymar je kupio Lisi haljinu specijalno za ovu priliku i mogu samo reći da sam oduševljena, jer je on sam birao. Rafaella ju je oblačila, dok sam joj ja nameštala kosu.

Rafa ju je odnela dole, te sam ja otišla u svoju sobu kako bih se i ja spremila. Našminkala sam se, a potom sredila kosu. Uzela sam crvenu haljinu koja je visila na ofingeru te je obukla, ali nisam mogla do kraja da je zakopčam. U tom trenutku sam osetila snažne ruke na ramenima, te sam se nasmejala kada sam ugledala poznate tetovaže. Sklonio je moje ruke, te mi polako zakopčao haljinu. 

Okrenula sam se ka njemu kako bih ga odmerila. Bio je obučen u uske, crne pantalone, belu košulju i crni sako. Ovaj dečko će me ubiti. Koliko je samo lep. 

"Prelep si!", pohvalila sam njegov večerašnji izgled.

"Zar nisam uvek?" Upitao je, što je na mom licu izazvalo smeh. "I ti si, ljubavi!"

Izvadio je telefon te nas slikao tako zagrljene ispred ogledala, a potom sliku okačio na društvene mreže.

Uhvatio me je za ruku, te smo zajedno sišli u dnevni boravak proveravajući je li sve na svom mestu. Pogledom sam tražila Lisu, ali je nigde nisam videla. Osetivši malene ručice oko svojih nogu, spustila sam pogled i nasmejala se. Uzela sam je u naručje i poljubila u obraz. Začula sam škljocanje kamere, te sam se okrenula i ugledala Neymara koji nas je slikao. 

"Je li stigao fotograf?" Upitala sam ga, na šta je on klimnuo glavom. "Pozovi ga u dvorište da nas slika", izašla sam sa Lisom u dvorište, dok je on otišao da zovne fotografa.

Gosti su počeli da stižu, te smo morali da prekinemo sa slikanjem. Lisa je trčkarala po dnevnom boravku sa velikim osmehom na licu. Srećna je jer će dobiti mnogo poklona. Ista je Neymar po tom pitanju.

Na redu je bila torta. Svi smo se okupili oko stola, dok je Neymar držao Lisu. Pomogli smo joj da duva svećice,  te smo je malo namazali po licu. Moja mama i Nadine su sekle tortu, dok smo Neymar i ja odveli Lisu na spavanje.

Stajali smo zagrljeni ispred njenog kreveca i posmatrali je. Odmah je zaspala čim ju je Neymar doneo u sobu. Ljubav mala.

"Moje princeze", rekao je te me poljubio u obraz.

Neymar

Ispratio sam i poslednjeg gosta te zaključao vrata i popeo se na sprat. Malia je sedela za stolom i skidala šminku. Nasmejao sam se na taj prizor te joj prišao. Seo  sam pored nje na stolicu i poljubio je u obraz. Nije ništa rekla, već je ustala i legla u krevet. Šta nije u redu?

Presvukao sam se, te legao pored nje. Ona mi se primakla, te stavila svoju glavu kod mog vrata i uzela moju ruku u njenu.

"Izvini za ono malopre, samo sam mnogo umorna i boli me glava".

"Nema razloga da mi se izvinjavaš", poljubio sam je u glavu te zatvorio oči.

Malia - Sledeći dan

Neymar je, dok sam ja spavala, otišao na trening, pa sam odlučila da ga Lisa i ja posetimo i iznenadimo. 

Došle smo na teren, ali je trening već bio završen. Igrači su išli ka nama, te su nas pozdravili, a potom otišli da se presvuku. Neymar nam je prišao te uzeo Lisu i odveo je do lopte. Uhvatio ju je za ruke i pomogao joj da šutne, što je ona i uradila. Koliko su slatki.

Ubrzo su nam prišli, te je Rafinha došao i uzeo Lisu iz Neymarovih ruku. Sada je bio red na njega da šutira loptu sa Lisom.

Neymar me je obgrlio jednom rukom te smo tako zagrljeni gledali Rafinhu i Lisu kako šutiraju loptu.

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now