četrdeset drugi

1.2K 85 11
                                    

Naša poseta Sao Paulu se svela na to da smo došli samo kako bi ostavili Lisu. Ali bukvalno. Čim smo došli, otišli smo kod mojih roditelja, proveli par sati sa njima, a onda i kod Neymarovih. Tamo smo ostavili Lisu, kojoj će društvo praviti Davi tako da joj neće biti dosadno. A onda smo, sutradan, nas dvoje "pobegli" od njih. 

Neymar je iznajmio kuću na plaži u Riu na nekoliko dana. Sreća je da je jedina u tom kraju, to jest malo je zabačenija, što znači da ćemo imati mir i moći ćemo da uživamo bez da nas neko drugi ometa.

Drugog dana našeg romantičnog odmora, bili smo na plaži. Gotovo celo popodne. Kupali smo se, sunčali, i ono najvažnije - uživali u zajedničkom društvu.

"O čemu razmišljaš?" Neymarov glas me je trgnuo iz misli.

"Ma ni o čemu bitnom", samo sam mu se nasmejala i pridigla se sa peškira. "Hoćemo li u vodu malo?" Klimnuo je glavom te ustao pre mene i potrčao. Došla sam za njim i nekako ga potopila, ali me je on već sledećeg trenutka uhvatio za nogu i prevrnuo, tako da smo sada oboje bili pod vodom. Otvorila sam oči i ugledala njegovo predivno lice ispred sebe. Samo me je privukao još bliže sebi i poljubio.

 Samo me je privukao još bliže sebi i poljubio

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

| • • • |

"Mama, nedostajete mi" Lisa je rekla tužnim glasom dok smo pričale na telefon. Pogledala sam u Neymara, koji je ležao pored mene, nekim tužnim pogledom.

"Vratićemo se brzo, i donećemo ti poklone", mogla sam čuti kako se nasmejala kada je čula poslednji deo.

"Obećavaš?"

"Obećavam princezo", osetila sam vruć dah na svom vratu te sam mu rukom pokazala da se  odmakne, ali on to naravno nije uradio. "Mama sada mora da ide, čućemo se kasnije, ljubim te!"

"Ne mogu da pričam na miru od tebe".

Lara

"Rafa, molim te uzmi Maliu, moram da završim ovo" Rafinha je došao do mene te uzeo Maliu i poljubio je u glavu. Pravio je neke face na šta ja nisam mogla da zadržim smeh. On me je pogledao i ponovo mi prišao. Stavio je Maliu u njenu stolicu i  približio mi se još više. Skinuo je naočare sa mog lica i stavio ih na sto.

"Nešto smešno?"Upitao je te me uhvatio za ruke i podigao sa stolice. Odmahnula sam glavom i pokušavala da se ne nasmejem, ali nisam uspela u tome. Obavio je ruke oko mog struka i naslonio svoje čelo na moje."Volim te"

"Znam!" Prislonila sam svoje usne na njegove i totalno se prepustila poljupcu da nisam reagovala čak ni na nešto što je Malia pokušavala da kaže. Nakon nekoliko sekundi, odmakla sam se od njega i zagrlila ga. Kako sam bila niža od njega, naslonila sam glavu na njegove grudi i tako zagrljeni smo gledali Maliu. Našu malu princezu.

_______________________________________

Evo jedan ne tako dug deo, ali nadam se da vam se sviđa.

E da, uvek zaboravim da vam napišem, počela sam još jednu priču... zove se FALLING IN LOVE AT THE FOOTBALL MATCH, pa ako želite uđite na moj profil i pronađite je, ima svega 5-6 delova do sada. I nije u pitanju fanfikcija, više je kao neka random, romantična haha. 

Do sledećeg dela...

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now