dvadeset peti

1.8K 97 11
                                    

[preuređeno] ✔

Neymar

"Neymar!?" Maliin glas me trgnuo iz misli. Podigao sam glavu i susreo se sa najlepšim smeđim očima. Raširila je ruke te sam joj se približio i onda me je zagrlila. Nije bio to onaj pravi zagrljaj, nije mogla lepo da me zagrli pošto sam držao Lisu u rukama. "Volim te!" Rekla je kada sam se malo odmakao od nje, te je prislonila svoje usne na moje.

"Nedostajala si mi mnogo!"

"I ti meni, ne znam kako sam izdržala ove dane bez tebe. I želim da ti se izvinim što sam bila glupača i onako otišla. Ne mogu to sebi da oprostim. Mnogo mi je žao", suze su počele da joj se skupljaju u očima, ali ih je brzo obrisala. 

Spustio sam Lisu u krevetac, te ponovo seo pored nje i ovog puta je lepo zagrlio.

"Nema za šta da ti bude žao. Nemoj da plačeš, biće sve u redu. Bitno je da je naša princeza sada tu i da se volimo", nasmejala se te pogledala u Lisu.

"Liči na tebe".

"Naravno da liči na mene. Na koga bi drugog?" Moja izjava joj je izmamila osmeh koji sam dugo čekao da vidim. 

Začuli smo kucanje na vratima koja su se ubrzo otvorila i u sobu su ušli moji i njeni roditelji, kao i Rafaella i Davi. Pozdravio sam se sa njima, te uzeo Davia u naručje i čvrsto ga zagrlio. Koliko mi je nedostajao. Moj šampion.

"Tata, je li se seka rodila?" Klimnuo sam glavom te ga odveo do kreveca u kom je Lisa mirno spavala.

"Davi, upoznaj Lisu".

"Mnogo je lepa", rekao je nakon nekoliko sekundi posmatranja Lise. Samo sam se nasmejao te pogledao u Maliu koja je nešto pričala sa našim roditeljima.

"Neymar, moram priznati da liči na Maliu", moja majka je rekla kada je uzela Lisu u naručje. Pogledao sam u Maliu koja je počela da se smeje. Sigurno se setila onoga što sam malopre rekao.

Malia - Nekoliko dana kasnije

Lisa i ja danas konačno idemo kući. Neymar je rano jutros došao po nas, te smo čekali doktora da popuni neke papire kako bismo mogli da idemo. 

Uzeo je nosiljku u kojoj je Lisa spavala i uhvatio me za ruku te smo izašli iz bolnice. Naravno, to nije moglo da prođe bez novinara. Postavljali su nam razna pitanja, ali ni on ni ja nismo odgovarali. Kada smo došli do kola, Neymar mi je otvorio vrata, te sam sela sa Lisom pozadi. Nakon nekoliko minuta smo se nalazili ispred kuće.

Dome, slatki dome!

Neymar je uzeo nosiljku i torbu te me pustio da prva uđem u kuću. Ušla sam u dnevni boravak gde me je dočekalo prijatno iznenađenje. Svi su bili ovde. Naši roditelji, Rafaella, Carolina, Davi, Lara, igrači Barcelone sa svojim devojkama/ženama i decom. Bukvalno su svi naši prijatelji bili ovde. 

Davi mi je prišao, te sam čučnula i zagrlila ga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Davi mi je prišao, te sam čučnula i zagrlila ga. Neymar je ostavio nosiljku na kauč te su svi prilazili kako bi videli Lisu. Prišao je Daviu i meni te ga uzeo u naručje.

"Izvinite, ali Lisa mora da jede", uzela sam Lisu i odnela je na sprat, dok je Neymar išao iza nas. Krenula sam da uđem u našu sobu, ali me je zaustavio i pokazao rukom na sobu preko puta naše. Otvorio je vrata te sam ostala zatečena kada sam ugledala opremljenu sobu za Lisu. Kada je pre stigao ovo da uradi?

"Prelepa je!"

"Rafa i Carol su mi pomogle da je uredim", seo je pored mene na fotelju te me obgrlio jednom rukom. "Znam da sada nije vreme za to, i da smo pričali u bolnici, ali želim i ja tebi da se izvinim. Bio sam previše ljubomoran".

"Nećemo više otvarati tu temu. Sada ćemo se fokusirati na Lisu, i na nas. Volimo se i niko nam neće uništiti ovo što imamo!" Mogla sam primetiti da ga je zadivilo ovo što sam rekla.

"Volim te!"

"Najviše!"

Neymar

Izašao sam iz sobe kako bi Malia mogla na miru da nahrani Lisu. Sišao sam u dnevni i pridružio se ostalima pokušavajući da shvatim o čemu pričaju. Nesvesno sam pogledao u Rafinhu koji mi je pokazao da pođem za njim. Ustao sam i krenuo za njim u kuhinju.

"Treba mi tvoja pomoć", zastao je. Mislim da se premišljao oko nečega. "Da li je rano da razmišljam da zaprosim Laru?"

"Čekaj, čekaj... hoćeš da mi kažeš da ćeš da se ženiš?" Klimnuo je glavom. "Mislio sam da ovaj dan nikada neće doći", nasmejao sam se.

"Ne znam da li je rano, nismo mi celih godinu dana zajedno", videlo se na njegovom licu da je nesiguran.

"Slušaj, ne misli o tome koliko ste zajedno, već da li želiš to. Nema veze da li ste nekoliko meseci zajedno ili 5 godina, bitno je da se volite!"

"Želim da osnujem porodicu sa njom, volim je toliko da ne mogu da zamislim dan bez nje", ponosan sam na njega. On mi je kao brat i mnogo mi je drago što je pronašao devojku koju voli, i koja voli njega. Mislim da bolju osobu od Lare nije mogao naći.

"Ja ću te podržati u svemu što odlučiš!"

.

.

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now