trideset deveti

1.3K 83 10
                                    

Neymar

"Malia!?" Viknuo sam te potrčao ka njoj i uhvatio je pre nego što je pala. Uzeo sam je u naručje i odneo u sobu. Uzeo sam alkohol iz kupatila te joj to stavio pod nos, kako bi počela da se budi. Nakon nekoliko sekundi je konačno otvorila oči. Pomogao sam joj da se uspravi i dao joj čašu vode. "Jesi li dobro?" Klimnula je glavom, ali me nije uverila. 

"Stvarno sam dobro", stavila je svoju ruku na moju te mi se nasmejala.

15.03.2018. 

"Kome je danas rođendan?" Upitao sam Lisu na šta je ona počela da skače i viče "meni". Uzeo sam je u naručje te je poljubio i zavrteo. Poneo sam je u njenu sobu gde su je čekali pokloni. Veliki osmeh se pojavio na njenom licu kada ih je ugledala. 

Otvorila je prvu kutiju koju je dohvatila u kojoj se nalazila roze haljina šivena specijalno za nju. U drugoj su bile patike sa njenim imenom, dok je u trećoj bio plišani medved koji je držao srce u rukama, a na njemu je bila slika Malie, Lise i mene. Pokazao sam Lisi da pogleda iza sebe gde se nalazila mala kuhinjica za igranje. Odmah je skočila i počela da razgleda čega sve tu ima. Drago mi je što joj se sviđa sve.

Krenuo sam ka vratima kada sam osetio da me je uhvatila za nogu. Uzeo sam je u naručje i čekao da mi kaže to što hoće.

"Volim te tata" Rekla je te me poljubila u obraz i zagrlila. Ne mogu da opišem koliko sam srećan kada čujem to od nje. 

"Vreme je za tortu!" Malia je ušla u sobu držeći tortu u rukama. Stavila ju je na stočić te sam spustio Lisu kako bi mogla da duva svećice. Brzo je oduvala te smo je malo namazali po licu, a onda je Malia odnela tortu u kuhinju kako bi je isekla.


___________________________________________

Toliko obaveza imam da jednostavno ne stižem da preuredim delove. Žao mi je zbog toga, a i zato što je ovaj deo kratak. Potrudiću se da do nedelje objavim sledeći.

Malia || Neymar Jr [uređuje se]Where stories live. Discover now