03

286 24 0
                                    

Cand Soa se trezi, Luhan nu mai era in camera sa, iar in locul lui, acesta pusese o perna ca sa nu ii simta lipsa.Se ridica din pat, ametita de la atata sange pierdut.

-Timpul pentru cina, domnisoara Soa.Ai ratat oricum o masa importanta a zilei, spuse Rain de la pragul usii.

-Da, este adevarat, spuse Soa, indreptandu-se spre usa, si, urmata pe hol de Rain cu precautie se duse la masa.

Se aseza langa Jimin si Rain, simtindu-se mult mai in siguranta decat data trecuta cand statuse langa Jin.Incepu sa manance, evitand situatia ciudata de la cina.Nici macar unul nu a scos o vorba toata masa.Dupa masa, Soa se duse in camera lui Luhan pentru a afla mai multe despre acesta si trecutul sau.

-De ce o strigati domnisoara Jimin totusi? Nu este mama voastra pana la urma? Intreba Soa, bulversata de situatie.

-Ne-a rugat sa o strigam asa, este stapana casei, suntem nevoiti sa o ascultam si sa o respectam.Cu totii avem nume diferite de familie totusi, iar noi toti suntem adoptati, daca ai putea sa o numesti asa.Credeam ca este vizibil totusi.Ma refer, comportamentele, aspectul, felul de a fi si de a vorbi, absolut toate difera.

-Dar de ce v-a adoptat?

-De ce nu te duci la domnisoara Jimin sa o intrebi? Sunt sigur ca iti va raspunde.

Soa se duse la parter, ciocani si astepta sa ii auda glasul domnisoarei Jimin.Intra in biroul acesteia, vazand-o stand pe un fotoliu, picior peste picior, bandu-si ceaiul.

-Cu ce te pot ajuta? Intreba aceasta, ridicandu-si privirea spre Soa.

-Luhan a spus ca pot veni aici pentru mai multe informatii, asa ca aici sunt, spuse Soa, vrand sa para increzatoare, desi inauntrul sau era foarte speriata de auzirea unui refuz.

-Desigur, te poftesc inauntru.

Soa se aseza pe fotoliul din fața lui Jimin temătoare, uitandu-se catre aceasta, asteptand sa inceapa.Jimin isi lasa ceașca de ceai pe măsuta aflata in fața sa, luand un servetel, tamponand zona gurii intr-un mod galant.Lasa servetelul impaturit frumos langa ceașca de ceai, lasandu-se cu spatele pe fotoliu, indreptandu-si privirea spre Soa.

-Vezi tu, Taeyang este mai mare decat mine ca și varsta.Cand l-am intalnot eram casatorita cu Rain, insa imi facea curte.A vrut sa se si culce cu mine, insa l-am refuzat.Insista sa devin sotia lui, ba chiar exagera uneori cu chestiile in genul acesta.Tineam la el, insa nu in felul in care tinea el la mine, nici macar pe aproape.El ramasese fara familie pe atunci, nu avea incotro sa se duca, asa ca l-am gazduit in conac, evitand dezaprobarea soțului meu.L-am luat considerare, personal, ca pe propriul meu copil, insa Rain nu.

-Si ceilalti?

-Himchan ar fi trebuit sa se casatoreasca cu o muritoare care era, de fapt, vanatoare de vampiri.Planuise ca in ziua nuntii sa il omoare, insa noi am avut pe cineva inauntru care a aflat informatii, iar in ziua nuntii l-am salvat de asa-zisa "Buffy" ("Buffy The Vampire Slayer", serial TV).Luhan a fost abandonat in padure de familia sa, lasat complet singur, fara nimic ca sa supravietuiasca.Jin fusese implicat intr-un accident de masina grav, iar singura solutie pentru a supravietui era sa devina vampir.Iar Jungkook suferise dupa moartea logodnicii lui, care decedase chiar dupa o zi dupa logodna lor, stand numai in cimitir, plangand dupa aceasta.

-Recunosc, sunt povesti marcante si ma bucur ca mi le-ai spus.

-De asemenea, acest castel nu exista pe nicio harta, nu il vezi cu ochiul liber din cauza unei bariere.O vrajă puse de un vrajitor puternic acum sute de ani, poate mii de ani la terminarea conacului.Putem parasi conacul, insa trebuie sa fim foarte atenti.Vanatorii de vampiri asteapta la fiecare colt, nici nu iti poti da seama.Am impresia ca o sa rezisti mai mult decat ceilti, spuse Jimin, ridicandu-se de pe fotoliu, indreptandu-se spre usa.

-Poftim..? Mormăi Soa la auzitea ultimei propozitii spuse de Jimin, un fior trecandu-i pe șira spinarii.

-Nu poti rezista o viata intreaga de muritor langa vampiri, draga, ranji Jimin, inchizand usa in spatele sau.

-In ce m-am bagat..? Sopti Soa, lasandu-si capul in palme, inchizandu-si ochii, gandindu-se bine la alegerea fatala, posibil mortala facuta.Chiar mi-am gasit sfarsitul aici?

Vampire Kisses [În Curs De Corectare]Where stories live. Discover now