Duyuru

8.3K 606 44
                                    

Selamun aleyküm ve rahmetullah kardeşler. Birkaç şey söyleyeceğim inşaAllah. Tevafuklar..'da da Setr.'de bölümlerin yanında bazı arapça cihad nasheedleri paylaşıyorum. Bu nasheedler ve hikayelerimde cihad kelimesini çok fazla kullanmamdan ötürü bazı arkadaşlar beni IŞİD destekçisi ilan etmişler. Yorumlardan bazı okuyuculara ulaşıp "Bu kızı okumayın." "O IŞİD'i destekliyor." demişler. İmanıma dahi laf etmişler. 

Bir müslüman olarak canlı bombaya evet diyen, müslüman kardeşini kesen IŞİD'i destekleyecek kadar cahil değilim elhamdülillah.

Tevafuklar..'ı ilk yazmaya başlama sebebim zaten insanları namaz, tesettür ve cihad konusunda bilinçlendirmekti. Cihad kelimesinden bu kadar korkanların niyetinin ne olduğu açık beyan ortada zaten! İslam'ın yayılmasını istemeyen, Müslümanları kabuğuna sokup çıkarmamaya uğraşan bu insanlar İslamiyet'e asıl zararı verenlerdir! İnsanların imanına laf edecek kadar cesur bu insanların daha cihadın ne olduğunu bilmemeleri hem üzücü hem komik. Nefsle yapılan cihaddan bahsediyorum ben sürekli iki hikayemde de. 

Cihad haktır. Hak değil diyen geçsin karşıma konuşalım. Bana gayrimüslimler, ateistler bile karışmıyorken; hatta olumlu mesajlar atıp sorular soruyorken içimizden birkaç müslüman kardeşimizin böyle şeyler söylemesi gerçekten çok üzücü... 

Bölümlerde cihaddan bahsetmem rahatsız ediyorsa okumaya devam etmeyin lütfen. Yanlardaki nasheedleri de mesaj atıp arapça ilahi ve nasheed soran arkadaşlar için paylaşıyorum. Ben son ana kadar cihaddan, Suriye'den, Filistin'den, Doğu Türkistan'dan bahsedip insanları zalimlere karşı öfkelendirmeye devam edeceğim. Çünkü alttan alta beynimizi yıkıyorlar ve kendilerine karşı öfkelenmemizi engelliyorlar. Ben size orada olan bitenleri anlatacağım ki siniriniz yumuşamasın, onları sevmeyin. Keza "Kişi sevdiğiyle beraberdir" buyruluyor...

Neyse arkadaşlar. Benim hakkımda istediğiniz kadar konuşabilirsiniz, cahilliğinize verir susarım ama uyarmadan edemeyeceğim. İnanan bir insana "Sen kafirsin!" demek insanı imanından eder. Benim hakkıma girmekten çekinmiyorsanız, imanınızdan olmaktan çekinin. Hayırlı akşamlar.

Tevafuklar..Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin