Výpadek

717 56 4
                                    

Piper

Zrovna jsem byla v Afroditině srubu a zahajovala poradu, když v tom vtrhl dovnitř Jason.Vypadal divoce a stresovaně.

„Piper!“ Bylo mi tak strašně trapně a už jsem cítila, jak moje tváře nabírají dost výrazný odstín červené.Přinutila jsem se mluvit klidně a ne vytočeně.

„Jasone, nepočká to?Teď vážně nemám čas.“

„Jo promiň, ale přišel jsem říct, že je vyhlášené pátrání po Williemovy.Kdo něco ví, má jít hned do hlavní budovy.“

„Aha, no tak poradu odložíme.Lili, jděte na shromáždění a přiřaď každého do nějaké skupiny.Jestli někdo ví něco o Williemovi, jde semnou do hlavní budovy.Někdo nějaké otázky?“ Nikdo nic nenamítal.Jason na mě pohlédl pohledem:Tak si mákni, nechci vám tím čekáním rozbít podlahu.Rozběhli jsme se k hlavní budově.Ve vnitř byly všichni hlavní instruktoři i Jasonova sestra, vůdkyně lovkyň Thália.Nikde jsem, ale neviděla Annabeth a Percyho.Srdce se mi splašilo.Snad nezmizeli i oni?

„Kde jsou Percy s Annabeth?“

„Šel jsem za tebou rovnou z arény a tam sebou Percy třísknul o zem, takže asi budou v pokoji pro hosty.“

„Třískl sebou o zem?Co se tam stalo?“

„Neboj bude v pořádku, jenom se trochu přetrénoval.“ Rozhodla jsem se, že mu to budu věřit a dál se nevyptávat.Do místnosti vstoupil Cheiron s ustaranou tváří.

„Táborníci, Williemovo zmizení započalo něco velkého.Máme za to, že se chystá návrat- návrat Luka Castellána.“ Táborní zalapali po dechu a do očí se jim nahrnul nevídaný strach, ale taky smutek a bolest.Nechápala jsem, čeho se tak bojí a už vůbec jsem nechápala kdo je Luke Castellan.Nidky jsem o něm neslyšela, ale podle všeho všichni ví kdo to je.

„Já vím, já vím.Byl bych rád kdyby to zatím neopustilo tuto místnost.Nechci v táboře vyvolat paniku.“

„Do místnosti vešli Annabeth s Percym a ten hned začal.

„Nemusíte se Luka bát, je s námi!“ Instruktoři byly ještě více zmateni překvapením.

„Myslí, že nastal čas říct jak to vše bylo.“ Cheiron se bolestivě podíval na Annabeth a ta se začala zarytě dívat do země.Potom se Annabeth se sypala na zem a my jí následovali.

Bylo to něco jako Hazelin zdílený výpadek.Ocitli jsme se v trůní místnosti na Olympu.Nikdo tam nebyl, až na Krona, dva polobohy a satyra.Zpětně jsem si uvědomila, že se dívám na Percyho s Annabeth.

Minule jsem se ptala kolik je tu kluků.Ani jeden!Takže, dáme si trochu romantiky?

Our heroes [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat