Hořící šíp!Wtf?

762 67 4
                                    

Zase kratší část, ale pořád lepší než nic :D Jo, málem jste mě zabili!Já kouknu na Wattpad a u příběhu přes 2K přečtení.U všech bohů já vás mám tak ráda! <3

Percy

Poslední co jsi pamatuju je, jak jsem sebou třískl o zem.Teď ležím v měkkých peřinách, v hlavní budově a nademnou se nadklání Annabeth.Je to jako první den v táboře, akorát jsem měl více modřin a neměl jsem úžasnou holku.Jo polepšil jsem si!Celkem fajn, ne?

„Konečně!Už jsi vzhůru.“ Annabeth se na mě usměje, ale za ty roky poznám, že pod úsměvem se skrývá velký problém.

„Co máma za problém?“ Ustaraně na mě pohlédla.

„Percy, teď odpočívej a potom to proberem, jo?“

Nechal jsem to plavat a oči se mi začaly zavírat.A jak to tak bývá, zdál se mi sen:Ocitl jsem v temné místnosti, která působyla jako vězení a uviděl jsem postavu, ze které se vyklubal Williem.Jakmile si můj zrak zvykl na tmu, uviděl jsem ještě jednu postavu- Luka.Vypadal sešle a ne moc v dobrá formě.Vzhlédl na mě a očima žadonil. „Percy, oni neví, že nejsem s nima.Oni to neví!Vzkřísili mě, abych znovu přijal Krona.Řekni to Annabeth, bude vědět, co má dělat a ať si vzpomene na San Francisko.Prosím, rychle!“ Chtěl jsem odpovědět, že ničemu nerozumím, ale v tu chvíli jsem už viděl Annabethinu tvář.

„Luke…Luke je zpátky!“

„Uklidni se chaluhový mozečku, Luke je -“

„Ne není!Ann mluvil ke mně ve snu.Říkal, že ti mám říct, že oni to neví.To, že je na naší straně a -“

„Percy, co to blábolíš?Kdo neví s kým je?“

„To právě taky nevím, ale říkal, že ho vzkřísili proto, aby znovu přijal Krona a mám ti říct…Co to bylo?Jo, San Farncisko!“ Annabethin pohled ztvrdnul jako Medůzina oběť.

„San Francisko…Nepamatuju si, že jsem kdy byla s Lukem v San Francisku.“

„Ale on říkal, že už budeš vědět.“ Annabeth nasadila svůj pohled:Nerušit, přemýšlím a asi brzo mi praskne hlava.Takže si pořiď deštník až nemáš tričko od mojeho mozku.Děkuji, Annabeth Chaseová.

„Už, už mi to došlo!Před bitvou o Manhatten mě Luke navštívil v San Francisku, to asi už víš.No a říkal, mimo to co víš, že když se to nepovede, budou to zkoušet znova.“ Probodl jsem ji vyčítavím pohledem. „To jsi to nemohla zmínit dřív?“

„Když jsme se setkali, vypadal zmateně.Nebrala jsem nic vážně z toho co mi říká, ale řekl, že když se o to budou znovu pokoušet, potřebují hořící šíp, který zažehne návrat Titánů na trůn.“ Tohle mě zmátlo ještě víc.Jaký hořící šíp?Jak já ty hádanky nesnáším!

Doufám, že se líbí a budu makat na dalších částech ;)

Our heroes [Dokončeno]Kde žijí příběhy. Začni objevovat