Vocea lui ..

282 8 0
                                    

Ma simt sleita de puteri si parca mi se pare totul ireal . Am fost parasita de toate persoanele din viata mea ! De toate ! De ce mai traiesc ?! Ce rost am daca nimeni nu ma vrea ? Daca sunt o povara pentru toti ? Simt cum obraji imi sunt inundati de lacrimi fierbinti , iar puterile ma parasesc , facandu-ma sa cad in fata usii . Nu mai simt nimic .. Nu mai imi simt trupul si parca totul e pe cale sa se termine . Aerul nu mai imi e de nici un folos , iar viata .. ah .. Simt o durere cumplita ce imi strabate trupul urmata de o ceata ce se lasa in fata ochilor mei , transformandu-se intr-un negru patrunzator . Astea sunt ultimele lucruri pe care le-am mai vazut ..

- Drace ! Chris , suna la ambulanta ! Acum !
- Acum , domnule .

O vad cazuta lucru ce imi tulbura linistea , facandu-ma sa cobor din masina , fugind inspre ea . Daca a patit ceva ?! Nu ! Ajung in dreptul ei si vad ca nu mai misca . Nu am mai fost niciodata atat de speriat pentru viata cuiva ! Eu insumi omor cu sange rece , fara vreun regret , dar acum .. Acum e diferit . O iau in brate in speranta ca salvarea e pe drum si o duc pana in dreptul masinii .
- Emma ! strig spre disperarea mea , vazand ca nu da nici un semn de viata , desi i-am luat pulsul constatand ca e foarte slab .
- Domnule , salvarea e pe drum . Da vreun semn ?
- Are puls .. foarte slab .. Cred ca sa lovit rau la cap in momentul in care a cazut , zic privind la chipul adormit al Emmei , pe care simt ca o pierd , dar .. Nu pot sa o pierd !

Aud sirenele salvarii si vad salvarea ce isi facuse aparitia . Un barbat si o femeie vin in fuga spre noi , in timp ce alti doi oameni aduc o trusa si o targa .
- Domnule va rog , asezati-o pe targa si inderpatati-va ! Am nevoie de spatiu . Aduceti tubul de oxigen , si restul aparatelor ! Trebuie sa o resuscitez !
- Faceti-i repede un EKG , sa-i vedem pulsul .
- Levi adu-mi serul pentru perfuzie si Relu pregateste-te sa imi dai rezultatul EKG-ului , zic in timp ce continui resucitarea .
- Rezultatele sunt gata doamna doctor , iar fata a suferit o contuzie craniana pulsul fiind 45 , trebuie sa continuati resuscitarea .
- Biata copila , nu poate sa moara asa tanara , dar ii fac resuscitarea de 20 de minute si nu si-a revenit .
- Doamna doctor , intervin pe un glas vizibil nervos , faceti tot posibilul sa o salvati ! Daca fata moare , promit ca veti regreta toti care sunteti aici !
- Am inteles , zic inghetata sub privirea aceia rece a barbatului din fata mea . Brusc simt cum fata tresare .
Baieti ! Faceti-i inca un EKG !
- Pulsul e in crestere doamna , e 53 deja , aproape revine la pulsul normal , putem sa o punem pe perfuzii , e stabila deja .
- Urcati-o in masina , trebuie sa ajungem la spital unde sa fie examinata contuzia mai indeaproape . E chiar vizibila lovitura .
Apropo , domnule o puteti gasi la spitalul Meryl Glade , e la cateva strazi distanta .
- Bun . Grabiti-va oamenilor odata ! zic strigand de nervi , urcandu-ma mai apoi in masina . Chris grabeste-te spre spitalul Meryl Glade , acum !
- Da , domnule .

Nu pot deschide ochii , dar simt o durere strapungatoare in zona capului , cred ca de la cazatura .. Dar unde sunt ? Miroase a medicamente si chiar nu e un miros prea placut pentru mine .
Aud voci ce se indreptau spre mine . Dar ..

- Domnule , domnisoara a suferit o lovitura destul de puternica la nivelul capului si credeti-ma cand va spun dar , a fost o minune , un miracol cum doriti , doar faptul ca a supravietuit , dar mai ales faptul ca nimic nu i-a fost afectat .
- Vreti sa spuneti ca se va face bine in curand ? intreb pe un ton suspicios .
- Ba bine ca nu , o veti putea chiar lua acasa maine . Trebuie sa mai stea in aceasta seara cat sa i se refaca imunitatea .
- Bine , inca o intrebare . Pot sa raman cu ea in salon ?
- Ii sunteti cumva ruda ?
- Nu , dar sunt singurul pe care il mai are ! zic iritat .
- Pai atunci .. sa fie de la mine . Dar , va rog lasati-o sa se trezeasca singura .
- Am inteles , zic neputand sa-mi iau privirea de la chipul Emmei .

Prima data in viata mea , cand am simtit ca sunt pe cale sa pierd tot doar prin faptul ca era sa o pierd pe ea .. pe Emma . Si totusi , nu imi pare rau ! Din contra , ma simteam cel mai norocos om .. N-as fi putut sa mi-o iert niciodata , daca ar fi murit ! Nu . Imi intind mana inspre fata ei atat de fina si catifelata , mangaind-o sperand sa vad acei ochi frumosi deschizandu-se .

Simt o mana calda ce imi dadea fiori la atingere . O mana pe care as recunoaste-o din o mie .. E Dean . Incep sa imi amintesc acum , imi amintesc ca mi-a strigat numele cand eram pe cale sa raman fara aer . In momentul in care m-a strigat am simtit cum aerul incepe din nou sa imi invadeze trupul , facandu-ma sa respir . Mi-a strigat numele .. S-o fi speriat ?! Adica , el era acolo .. Cum ?! Cum m-a gasit ?! Acuma imi dau seama ca el a fost in tot acel timp acolo , privindu-ma .. Ah , daca nu m-ar fi gasit eu .. nu as fi supravietuit . Imi adun toate puterile si trag adanc aer in piept ca si cum as face-o pentru ultima oara .
- Dean ..
- Emma , tresar la auzul vocii ei , ma bucur ca te-ai trezit , zic privind-o in ochisorii ei atat de inocenti ce abia ma priveau printre lacrimile ce isi faceau loc . Emma , nu plange ! Sunt aici si nu te mai las , Emma ! zic aplecandu-ma asupra fruntii ei pe care ii aplic un sarut .
- Dar parca nu mai aveai nevoie de mine , zic continuand pe acelasi ton .
- Am fost un prost ! Ok ?! In viata mea , Emma ! In viata mea nu am simtit ce simt pentru tine si recunosc ca am fost cel mai prost om cand am semnat acele acte ! Iarta-ma , Emma ! Eu nu imi cer iertare de la nimeni niciodata , gandeste-te cat de mult insemni pentru mine daca am facut asta , caci eu nu mai stiu cine sunt din clipa in care ai aparut in viata mea , zic privind-o cu calm .
- Dean , spun in timp ce lacrimile imi ineaca obrajii , te rog sa nu ma mai parasesti .. Te rog ! Nu mai suport .. Toata viata mea am ..
- Shh , te rog nu plange ! Nu te voi lasa Emma . Dar nu mai plange , trebuie sa te odihnesti si maine te voi scoate de aici , ii spun stergandu-i lacrimile .

La auzul acelor cuvinte , incep sa ma calmez , desi cu greu . Il privesc in incercarea de a-i mai spune ceva dar , simt ca ochii mi se inchid putin cate putin , dar destul de repede ..

- Emma ?! zic privind-o speriat , punandu-mi mana pe mana ei pe care o cuprind usor .
Ma uit la electro cardiograma si vd ca pulsul ii e normal . Dupa acest eveniment , chiar si faptul ca am vazut-o adormind brusc m-a facut sa ma gandesc la ce e mai rau . Cred ca are nevoie de liniste , asa ca ma voi intoarce la dimineata dupa ea . Ies din salon , indreptandu-ma spre masina .

Aud pasi in salon , si incerc sa imi deschid usor ochii in speranta ca cel pe care il voi vedea e Dean .
Dar simt cum ceva mi-e pus pe fata , aplicand presiune asupra mea . Simt ca nu mai am aer .. Cu ultimele puteri strig cat pot de tare .
- Dean !!! ..

----------------------------------------------
Hei , scuze ca nu am mai postat de mult , am avut mult de invatat ..
P.s. : Sper sa va placa si voi incerca sa postez cat mai des , pupici .

Love by mistakeWhere stories live. Discover now