Sentimente nedeslusite .

309 10 0
                                    

Lacrimile continua sa curga siroaie de cand Dean a iesit din camera . Ma simt slabita si fara puteri , totul din cauza fricii .
Nu vreau sa cad pe mana vreunui alt mafiot insetat de placeri carnale ! Nu vreau sa plec de aici .. De ce nu intelege ca eu nu as suporta gandul de a ma vinde si de a sti ca voi fi folosita ca sclava sexuala de cine stie ce barbati .. El nu intelege ..

Ajung in bucatarie , dar gandul meu continua sa ramana la Emma . Pana sa-mi spuna ca e virgina , eram sigur ca e doar o tarfa ca altele , dar era sa o ranesc .. Si culmea ca imi pare rau . Nu ar fi fost prima careia i-as fi furat virginitatea , dar e singura de care mi-ar fi pasat al naibii de mult si as fi regretat .. poate . De ce incep sa gandesc asa ?! Eu nu sunt asa . Mie nu imi pasa , dar .. Huh . Pe cine mint eu ?! E atat de fragila , atat de scumpa , de nevinovata .. Ea nu e ca restul .
Am si uitat de mancarea ei . Ma indrept spre frigider , unde gasesc niste cotlet si garnitura . Sper ca ii va placea mancarea , altceva chiar nu o sa am pana vine fratele meu , care e un gurmand si un bucatar de nota 10 . Ma indrept spre camera ei , dar ce vad ma face sa ma simt ca un animal in fata acelei fetite .. Emma isi tinea capul in palme si plangea .
Pun tava cu mancarea pe noptiera , asezandu-ma mai apoi langa ea , tragand-o usor in bratele mele .
- Emma , nu plange ..
- D..dar , tu nu intelegi .. zic inecata in lacrimile ce nu vroiau sa se opreasca .
- Ce sa inteleg , Emma ? Tu nu vrei sa vezi ca trebuie sa infrunti anumite situatii .
Vorbesc prostii . Nici eu nu ma cred , daramite ea .
- Sa intelegi ca .. toata viata mea a fost un cosmar .. Eu nu am avut parte de dragostea parintilor mei , nu am avut dreptul sa imi parasesc locuinta niciodata si mai ales nu am avut prieteni .. Am vise , imi vad si eu viata intr-un fel sau altul atingand un punct inalt ce poate imi va aduce fericirea de care duc lipsa .. Tu nu intelegi asta ! Eu nu as mai putea suporta sa fiu supusa la cine stie ce chestii acolo unde vrei sa ma vinzi ! As muri ! De ce nu ti-e mila de mine ?! Dar sa iti mai spun ceva .. Chiar daca am ajuns aici fara voia mea , cu toate ca am fost lovita , chinuita .. Eu nu as suporta sa te pierd pe tine mai ales , Dean ! zic lasandu-mi capul pe pieptul lui , simtind cum mana lui imi mangaia capul ca se semn sa ma calmez . Dar eu nu pot sa ma calmez ..
- Gata , Emma . Nu am crezut ca ai trait un asemea cosmar .. Imi pare rau pentru tot . Eu nu iti promit ca ma pot schimba , fiindca asa sunt eu . Rau . Dar nu cred ca te voi mai vinde .. Nu as putea sa mi-o iert . Esti prima femeie si prima persoana care ma implora sa ii iau viata . Chestia asta mi-a aratat ca ai trecut prin multe , doar ca nu stiam sigur . Dar acuma ca stiu , ma simt mai josnic decat un animal . Nu vreau sa iti fac rau si nu as putea , nu stiu de ce . Haide nu mai plange . Se raceste mancarea , zic eu ridicandu-ma sa aduc tava si sa i-o dau .
- Mhm , e buna , zic incercand sa schitez un zambet cat se poate de fals , desi nu din cauza mancarii , ci din cauza raspunsului ce nu mi-a dat o satisfactie , mai mult teama . Stiu ca e rau , dar imi asum riscul ..
- Ma bucur ca iti place .
O privesc atat de atent , studiindu-i fiecare miscare si fiecare amanunt . Camasa mea ii venea de minune , facand-o sa arate sexi , lucru ce ma face doar sa innebunesc in preajma ei . Mirosul ei dulce si seducator imi da fiori si ma provoaca sa o doresc . Ma provoaca la rele si simt ca nu ma voi mai putea controla mult timp .
- Am terminat , Dean .. Daca vrei poti sa duci tava ..

Iau tava si o pun pe noptiera , iar apoi ma asez inapoi in pat indreptandu-ma spre ea , si tragand-o aproape de mine . Mirosul ei dulce , ma omoara . Nasturii camasii ei sunt putin mai desfacuti lasand la vedere un decolteu apetisant , ce imi starneste o caldura interioara puternica . Nu ma pot controla in preajma ei oricat incerc , se pare . O vad ca ma priveste speriata , dar nu pot nici sa-mi ignor dorinta atat de arzatoare de ea . Sa o simt in intregime , gemandu-mi numele .. Nu mai pot !
O prind si amintindu-mi ca nu are lenjerie , ii deschei nasturii camasi mai mult aruncandu-ma flamand asupra sanilor ei si framantandu-i sub buzele mele ce nu se puteau stapani din a-i gusta savoarea . O aud cum striga si totusi continui .
Simt cum barbatia mea ardea in asteptarea contopirii cu trupul ei firav . Imi dau jos pantalonii si boxerii cu o mana , iar cu cealalta o tin imobilizata , deoarece se zbatea .
In momentul in care ma vede gol in fata ei si cu o erectie in toata splendoarea , o vad cum isi intoarce privirea in alta parte . Incep sa ma trezesc la realitate si ii dau drumul din stransoarea in care o tineam , privind-o cu regret . E a doua oara cand imi pierd controlul in prezenta ei .
- Emma , gata . Nu mai plange .. Pur si simplu nu ma pot controla in preajma ta . Iarta-ma .. Sunt un prost .. zic in momentul in care ii inchei nasturii de la camasa si apoi o intind pe pat acoperind-o .
- Emma ..
Ma aplec asupra ei stergandu-i lacrimile . Nu suport sa o vad ca plange . Ma face sa ma simt vinovat , iar eu nu cunosc acest sentiment si nici nu am de gand !
- De ce mi-ai facut asta iar ? zic plangand .
- Nu ma pot controla ! Ce nu intelegi ?! Ma provoci imbracata asa .. Defapt cred ca m-ai provoca oricum ai fi imbracata , zic totusi cu sarcasm .
Dar vad ca nu se opreste din plans . Ma enervez si ma ridic , iesind din camera in graba , trantind usa in urma mea . Daca mai stateam catusi de putin probabil as fi recurs la un gest necugetat facut la nervi . Nici nu vreau sa stiu ce as fi facut cu pistolul din cauza furiei . Merg in bucatarie sa beau ceva . Sa-mi vars furia in bautura . Aud ceva in fata casei si dau sa ies afara .
Se pare ca Andy tocmai a ajuns .
- Dean , haide si ia din bagaje ! Te uiti la mine si astepti sa iti fac si de mancare , dar sa ma ajuti nu poti . Crezi ca pot lua 10 plase mari in doua maini ?! zic razand si citindu-i indiferenta cu care ma privea .
Asa e fratemeu , cam prea indiferent .
- Normal ca poti , Andy , zic cu dispret . Haide mai repede sa ne putem apuca si de acte .
- Ai ramas la fel de indiferent . Macar mai fa si tu cate o gluma ! Doar sunt fratele tau , ce dracu ma tratezi si pe mine cu dispret ?!
- Hai lasa si intra odata ! Chiar nu am chef de cearta .
- Nu s-ar parea .
- Huh . Vorbesc serios .
Intram in casa lasand bagajele , ca sa ne putem indrepta spre birou cu scopul de a dezbate diferite chestii din afaceri .
Si totusi .. Gandul mi-e tot la Emma .

M-a lasat din nou cu aceiasi fiori ce-mi strapungeau corpul . El chiar nu se poate stapani ?! Nu cred ! E a doua oara cand e pe punctul de a ma viola . Nemernicul ! A iesit trantind usa , nepasandu-i ca m-a lasat plangand ... Nu realizeaza cat ma raneste , dar ciudat e faptul ca simt ca ma indragostesc .. Vorbesc prostii ! Cum sa ma indragostesc de un animal ?! Nu ..
Lacrimile ce curg din nou , reusesc sa ude perina , dar nu ma puteam opri . Toate trairile mele imi apareau in fata ca niste imagini pe care trecutul nu vrea sa mi le ia cu el .. Inchid ochii , lipsita parca de puteri .. dar Dean mi-a ramas in minte . Ii vad chipul atat de bine conturat . De ce ma gandesc la el ? ..

Love by mistakeWhere stories live. Discover now