Lacrimi .

348 11 0
                                    

Ma simt ametita .. Tot ce imi amintesc e ca .. cineva intrase peste mine in camera si m-a lovit cu ceva .. Auch ! capul meu .. Simt o durere groaznica , sigur acela e locul in care am fost lovita .. Incerc sa ma ridic din pat , dar nu pot si simt ca ametesc .
Oare unde e Miruna ?! Poate m-ar ajuta putin sau sa-mi puna ceva compresa .. Ce proasta sunt ! Cum dracu sa ma gandesc la comprese ?! Cand eu defapt .. ar trebui sa imi amintesc cine a fost persoana de aseara .. Oare sa fi fost Dean ? Nu .. Nu stiu .. De ce ar fi incercat sa ma rapuna din nou ?! Aud pasi pe coridor ce cred ca se indreapta spre camera mea . Ma bag sub patura si ma prefac ca dorm . Sunt curioasa cine e , totusi sper ca e Miruna ..
Usa se deschide brusc si il vad pe .. Dean .. Se apropie de mine si se aseaza pe pat privindu-ma .
" Ce naiba faci Emma ?! Pun pariu ca deja si-a dat seama ca te prefaci ! " iar imi vorbeste constiinta .

- Hei . Trezeste-te ! zic uitandu-ma la ea .
Nu stiu de ce , dar am impresia ca doar se preface , respiratia ei fiind una neregulata .
- Stiu ca te prefaci , nu ma fa sa te trezesc cu forta , Emma !
- Mhm , dar dormeam ! zic in incercarea de a ma scoate subtil din propria minciuna .
- Ti se pare ca ma poti minti cum vrei ?
- Pai .. credeam ca e Miruna . Eu pe Miruna o asteptam , nu pe tine ! zic pe un ton ridicat .
Cred ca am facut o greseala ridicand tonul la el . Incepe sa se incrunte si asta nu prea pare sa fie bine .
- Femeie ! De cate ori sa iti zic sa nu mai ridici tonul la mine , in casa mea si nicaieri altundeva ?! Ti sa umplut paharul deja ! zic in timp ce o prind de mana si o arunc pe jos .
- Ti s-a urat de la prea mult bine , Emma ?! Chiar asta vrei ?! Vrei sa mori ?!
Nu stau pe ganduri si imi scot pistolul indreptandu-l spre ea .
- Si ce faci acum ?! Ma omori ?! Omoara-ma daca asta e ceea ce iti doresti ! Hai ! Trage ! zic asta moment in care ma tarasc pana langa el , din cauza durerii de cap nu ma puteam ridica , si ma pun in fata lui .
Fara sa vreau lacrimile imi invadeaza fata , dar eu m-am saturat . Nu am un motiv pentru care sa vreau sa .. fiu aici ..
- Acum faci pe dura sau ce ?! zic razand cu dispret .
Dar lacrimile ce i se prelingeau pe obraz imi captureaza atentia .
O vedeam cum sta neputincioasa in fata mea si plange . Avea dreptate Miruna cu privire la mine . Poate chiar sunt un monstru , dar asta sunt eu .
Ma aplec si o prind de mana tragand-o mai aproape , iar mai apoi observ ca avea o rana la nivelul capului .
Agh ! Netotii de aseara i-au facut asta ! Trebuie sa o bandajez . Ma ridic si dau sa ies din camera dar Emma ma intrerupe .
- Ce ? Acum pleci si ma lasi asa ?! De ce naiba nu o termini odata acum si aici ?! Omoara-ma ! Nu auzi ?! Fa-o ! Trage ! zic printre suspine si lacrimi nemaiputand sa ma controlez . Eram intinsa pe covor , implorand acel animal sa traga in mine . Privirea lui imi arata doar dispret ..
De ce imi face asta ?!
- Ai face bine sa taci odata din gura pana nu ma scoti din sarite ! Si nu glumesc fetita , vezi ca eu nu-s taicatau si nici ma-ta ca sa imi vorbesti asa !
Ies din camera si merg sa caut spirt si ceva pansament . Trebuie sa ii vindec rana .
Dar nu inteleg de ce isi tot doreste sa moara . Altele in locul ei m-ar implora sa le las in viata si ea .. ea ma roaga plangand sa o omor ! Sigur e ceva ce nu stiu despre ea , dar nu stiu ce . Ce ar fi putut pati incat sa isi doreasca astfel de lucruri ? Acasa la ea sigur era tratata bine , dar nici la mine nu duce lipsa de nimic scorpia aia mica !
Ajung in fata dulapului de unde scot spirtul si un pansament si ma indrept din nou spre camera Emmei , pe care spre uimirea mea o gasesc la fel cum am lasat-o . Intinsa pe jos .
- Emma , ridica-te !
- De ce .. nu mai fac nimic .. si asa tot o sa mor ! O sa ma vinzi si ..
Nu iar ! Izbucnesc in plans neputand sa imi continui propozitia .
Dar ce ?! Simt cum doua maini puternice ma ridica . Dean m-a luat in stilul miresei si m-a asezat pe pat .
Nu pot sa cred ca el chiar a facut asta .. Oricat de mic e gestul mie mi se pare .. ceva iesit din comun ..
- Sper ca nu tipi ca data trecuta . Trebuie sa iti dezinfectez rana . Aseara era sa mori sub ochii mei , zic privind-o subtil .
- Am sa incerc , dar .. ma doare rau .. Si .. cum adica era sa mor ?! zic dandu-mi seama de ce el tocmai mi-a zis .
- Miruna , se pare ca m-a tradat . Si din cauza asta era sa mori .

Miruna ?! Nu ! Nuuu ! Imposibil ! Miruna nu ar face asa ceva ..
- Si unde e Miruna ?! Sper ca nu i-ai facut ceva , monstrule !
- Te lovesc de nu te vezi daca mai tipi la mine ! Nu i-am facut nimic Mirunei , dar in schimb , si-a luat ea viata de buna voie , zic cu un zambet plin de dispret .

Miruna ?! Nu mai e ?! Nu cred ! Nu .. Nu pot sa cred ca am pierdut-o si pe ea !
Lacrimile nu se sfiesc sa curga siruri , iar eu mi-am pus mainile la fata . Imi e frica de Dean , imi e frica ..
- Din cauza ca Miruna a facut ce a facut , desi o cunosteam demult , inseamna ca nu voi mai angaja servitoare , asa ca mai tarziu , fratele meu va veni sa stea aici pana realizam ceva tranzactii , ceea ce ar putea dura o saptamana sau doua .
Intre timp iti voi face si tie vant de pe aici . Probabil chiar saptamana asta , zic cu dispret , stergandu-i rana .
- De ce vrei sa ma vinzi , Dean .. ? De ce nu ma omori ? Te rog , omoara-ma ! Te rog .. Decat sa mai sufar si sa fiu chinuita mai bine ma impusti ! Te rog .. M-am saturat .. Te rog , doar fa-o .. Nu ma vinde te rog ! zic printre lacrimile ce nu se mai opreau .
- Ce naiba ai de ma tot rogi sa te omor ?! Nu te inteleg . Inainte sa fi rapita pun pariu ca duceai o viata roz , exact cum fac toate tarfele cu bani . Aveai un prieten care sigur ti-o tragea in fiecare seara si in plus , tatal tau e om de afaceri , sigur te tinea in puf , zic cu nepasare .
- Asta crezi , Dean ? Ca sunt o tarfa care a avut un iubit ce i-o tragea ? Sau ca eram tinuta in puf ? Te inseli amarnic .. Nu pot sa cred ca asta crezi despre mine ! zic intorcandu-mi privirea .
- Ce ma insel ? Hai lasa vrajelile astea ca nu tin ! Vrei sa vezi cat de tarfa esti ? Sa vezi ca daca ma dezbrac te topesti sau ce ? zic asta scotandu-mi pistolul pe care i-l plimbam pe sani .
Oh , cand ii vad trupul simt ca imi pierd mintile . O vreau , am nevoie sa o posed , sa o simt si sa o fac sa-mi strige numele gemand .
Nu stau pe ganduri ca o intind pe pat si ma pun deasupra ei framantandu-i sanii sub greutatea mea si sarutandu-i gatul cu pasiune . Pielea aceea catifelata , imi vine sa o devorez bucatica cu bucatica , sa ii simt gustul . O aud cum plange , dar nu imi pasa . Vreau sa ii arat tarfei ca e tarfa si ca ii va placea .
Ii rup rochia cu care era imbracata , brutal , si ma arunc asupra sanilor ei pe care ii dezmierd in parte neputand sa ma stapanesc , incep sa o musc brutal de sani lasandu-i urme , in timp ce simt ca pantalonii ma strangeau din cauza erectiei . Ii rup chiloteii si ma aplec peste ea . O vad cum se uita la mine plangand dar neputand sa zica nimic . Nu imi pasa ! Si continui sa o sarut in timp ce imi dau jos pantalonii si boxerii , lasandu-mi madularul in toata splendoarea la vedere . Ma apropiu punandu-i picioarele in jurul meu , desi se zbatea , dar eu nu mai gandesc acuma . Nu , nu o mai ascult ! Imi fixez organul la intrarea ei dar nu apuc sa fac nimic cand aud ca zice ceva .
- Dean .. sunt .. virgina .. , zic plangand . Nici nu il mai puteam privi in ochi ! De ce imi face toate astea ?! Nu pot sa cred ! O sa ma violeze , iar eu nu pot nici macar sa ma misc de sub el ..
- Tu glumesti , nu ?! zic socat si uimit in acelasi timp , ridicandu-ma de pe ea .
- Nu glumesc ! Sunt virgina !
- Eu nu cred .. Cum sa fii virgina .. Iar eu eram pe cale sa iti fur inocenta cu brutalitate ..
Nu pot sa cred ce era sa fac ! Efectiv nu mai gandeam , m-am pierdut in mrajele seductiei ei dulci .. si totusi , era sa ii fur inocenta .. Era sa ranesc o copila nevinovata ..
Iau patura si o invelesc , iar eu imi iau boxerii si pantalonii pe mine . Nici nu ma mai priveste , am speriat-o .. " ce prost sunt ! " ..
Incepe sa mi se para ca simt ceva pentru ea , dar nu . Eu nu am sentimente , sigur mi se pare . Ma indrept spre camera mea , de unde iau o camasa pe care i-o duc Emmei . O iau in brate sa o imbrac dar ea se zbatea .
- Emma , micuto .. Iarta-ma .. Vreau doar sa te imbrac , a fost vina mea .. Eu nu credeam ca o fata care arata asa bine ar putea sa fie .. Virgina .. , zic asta si vad cum ma priveste profund , dar nu zice nimic .
O ridic si din nou ii vad corpul gol in toata splendoarea in fata mea . De data asta trebuie sa ma controlez .
O imbrac cu camasa si o intind pe pat . Trebuie sa ii comand niste haine ..
- U..unde pleci .. ?
- Ma duc sa iti aduc ceva de mancare , nu ai mancat nimic si ma gandeam sa iti aduc ceva , sa ma revansez sa zicem , zic zambind macar sa o fac sa se simta mai bine .
- Dean .. Pot sa rabd si foame daca trebuie , dar nu ma vinde te rog ..

Cand am auzit cum mi-a zis acele cuvinte si pe tonul acela am crezut ca mi se frange inima . Ce e in neregula cu mine ?! E atat de inocenta si de suava .. Ce sa fac ..
- Nu trebuie sa rabzi foame si am mai vorbit pe tema asta , zic impunator .
- Te rog , Dean , nu ma vinde .. zic plangand in speranta ca poate i-as putea inmuia inima de gheata .
- Mai discutam , acum iti aduc sa mananci , zic si ies din camera .
Nu pot sa cred .. M-a rugat sa nu o vand intr-un mod in care am simtit-o cum sufera .. Huh .
Trebuie sa ii aduc mancarea sigur e lihnita .

Love by mistakeDär berättelser lever. Upptäck nu