Decizie neasteptata .

303 8 2
                                    

In timp ce il ajut pe Dean cu actele , gasesc o hartie cu acord de transportare a viitoarelor prostituate , lucru normal in afacerile fratelui meu . Lucrul care imi capteaza atentia , e mesajul ce il continea asa ca incep sa il citesc cu atentie .
" Domnule Williams , marfa dumneavoastra este de cea mai buna calitate , chiar de aceea va rog sa imi mai aduceti fete . Nu va fi o problema nici daca voi primi o fata odata la o luna , deoarece , sunt constient ca aveti multe alte afaceri , lucru ce va face un om foarte ocupat . Astept urmatorul transport si de data aceasta doresc sa facem cunostiinta personal .
Semnat Anonim ."

Deci nebunul de Dean nu a vandut-o pe domnisoarea aceea ce mi-a fermecat privirea inca din ziua in care a fost adusa . Hmm , nesabuitul nici nu mi-a zis , probabil ca o tine chiar aici in casa .
Il privesc cum sta in fata mea la birou semnand niste acte si nu ezit sa ii distrag atentia .
- Ce naiba e in neeregula cu tine , Dean ?! Unde dracu e fata ?!
Si in plus , cand aveai de gand sa imi spui ca inca nu i-ai facut transportul ?
zic dand cu pumnul in masa , iar cu cealalta mana aratandu-i actul ce-mi sustinea teoria .
- Hmm , ma amuzi . Chiar nu stiu de cand trebuie sa iti dau tie explicatii . Nu te-am rugat sa te implici in afaceri , ci doar sa ma ajuti in afacerea legata de traficurile cu droguri , zic ridicandu-ma de la birou si uitandu-ma putin nervos la Andy .
- Nu trebuie sa imi dai explicatii , omule ! Dar sti bine ca oricine e acel anonim , mereu ti-a apreciat marfa platind sume mari . Cand naiba ai de gand sa o vinzi pe fata lui Richard ?!

Dupa ce mi-a pus acea intrebare , mii de ganduri imi veneau in minte printre care si rugamintile Emmei de a o omori in loc de a o vinde .
Desi fratele meu are dreptate , eu simt ca as face o greseala .
Ce naiba ?! E doar o fata ca restul .. Afacerile sunt afaceri si nu pot schimba nimic .
Ma intorc inapoi la birou , asezandu-ma pe scaun , afisand un zambet fals plin de rautate care sa dea de inteles ca urmatoarele cuvinte nu inseamna nimic pentru mine si ca tot ce fac , fac din pasiunea mea pentru afacerile ilegale .
- Ai dreptate , Andy . Da-mi hartia aceea . O sa-i semnez datele si tot , iar apoi o sa planific intalnirea ce va avea loc chiar maine . Domnul Anonim va iesi la iveala insfarsit .

Degeaba ! Vorbesc prostii .. Un sentiment ciudat a pus stapanire pe mine din momentul in care am pus mana pe acel act . Nu e ceva in ordine , dar nu dau ascultare unor chestii atat de ciudate , pot sa zic .
Incep sa scriu tot ce trebuie sa contina acea foaie , dar cand scriu acel nume , simt cum o caldura ma copleseste . " Emma Cruz " . Da , acest nume ma face sa ma pot numi insfarsit un " monstru " . Nu am mai simtit in viata mea o astfel de senzatie , si totusi nu stiu de ce . Nu vad sensul , rostul sau orice alt lucru de care ar trebui sa ma simt vinovat . Nu m-am mai simtit vinovat niciodata . Insfarsit termin de complectat acel act .
- Maine dimineata vreau s-o vad dusa ! un zambet dispretuitor ce acunde mii de intrebari fara raspuns si sute de sentimene nemaisimtite , isi face nestingherit aparitia .
Imi iau telefonul , apeland numarul pe care il apelez de fiecare data cand fac afaceri cu acel Anonim , dar totusi un numar ce nu m-a ajutat vreodata sa aflu cine e acel om , din pricina ca tot timpul raspunde o secretara , care nici macar nu se afla in aceasta tara . Stiu asta , fiindca am incercat sa dau de acel om de nenumarate ori , fara succes . Trebuie sa fie un om foarte bine ascuns . Maine voi afla oricum cine e .. Si tot maine ma voi descotorosi de ea . Nu . Nu ii mai pronunt numele ! Maine pleaca si asa .
Telefonul suna , iar in scurt timp raspunde o voce feminina .
#
- Alo ?
- Sunt Dean Williams . Anunta-ti seful ca maine dimineata ii voi aduce marfa . Si vreau sa ii aduci la cunostiinta , ca intalnirea va avea loc in vechea fabrica din cartierul vechi . Ora 10 . Nu vreau intarzieri asa ca sper ca va fi punctual .
- Desigur , domnule . O seara placuta .
- Asemenea .

Termin convorbirea , si se aude ca cineva vine spre birou . Isi face aparitia unul din oamenii mei cu doua pachete la mana .
- Sefu' , au venit hainele fetei .
- Lasa-le aici . Am o discutie importanta .
- Am inteles .

Dupa ce paraseste camera ma indrept spre acele pachete .
- I-ai comandat si haine , nebunule ? spun pe un ton distrat .
Vad ca scoate o rochie visinie , superba si niste pantofi negrii .
- Au meritat banii . Ii v-or veni de minune fetei si asa zisul meu client sigur va fi incantat .
- Da , mai , ai dreptate . Dar sti ca e deja aproape 7 dimineata , nu ?
Ce ar fi sa mergi sa o pui sa se imbrace sau .. stiu eu , sa se dezbrace , spun cu un zambet pervers .
- Cum naiba a trecut asa repede timpul ?! Credeam ca inca e seara .. Drace ! Si in niciun caz sa nu iti faci fantezii cu Emma ! spun asta fara sa imi dau seama cat de iritat paream de afirmatia fratelui meu .
- Opreste-te ! Ce te amabalezi asa ?! De parca ar fi cine stie ce femeie importanta , si nu o tarfa , spun razand .
- Nu e tarfa .
- Va fi .
- Ma duc la ea , tu ramai in puii mei aici si continua cu actele .
- Bine , du-te ca te asteapta pisi sa i-o tragi .

Desi vroiam sa ii dau un pumn cu toata forta , nu vroiam sa creada ca nutresc cine stie ce sentimente pentru Emma . Ies din birou , indreptandu-ma spre camera ei in care intru incet . O privesc pret de cateva secunde , admirand-o in timp ce doarme . Apoi brusc imi reamintesc ca trebuie sa o pregatesc si ma indrept inspre pat .
- Emma . Trezeste-te , spun mangaindu-i pielea fina , ea fiind cu sptele descoperit pe jumatate .
Simt cum tresare sub atingerea mea , lucru ce ma face sa zambesc .
- Mhm .. Ce e .. ?
- Am o surpriza pentru tine . Astazi vreau sa iesim in oras .Ti-am luat o rochie superba si ar fi pacat sa nu o porti azi , zic pe un ton convingator .
- Dar .. cat e ceasul ? Nu crezi ca poate e prea dimineata ?

Ceva mi se pare in neeregula . E foarte dimineata iar el ma invita in oras ? Ciudat dar , intr-un fel ma bucur . Poate va fi un nou inceput , totusi am emotii .
- E 6:40 dar trebuie sa fii gata pana la 10 . Avem locurile rezervate la un restaurant si nu putem intarzia .
- Hmm , pai de ce nu spui asa ?! zic total entuziasmata , ridicandu-ma din pat .
- Asta incercam sa iti zic , micuto .
" Mi-e sila de mine .. Cum sa o alint inainte de a-i ruina viata .. " cred ca incep sa gandesc bine , cu toate ca am ajuns sa cred ca ii voi ruina viata , nu va fi un impediment in a-mi duce la bun sfarsit treaba .
- Pai da-mi hainele si iesi afara din camera pana sunt gata , spun moment in care simt cum obrajii mei se incalzesc sub privirea lui .
- Dar ce are daca te privesc ? spun pe un ton seducator .
- Pai cum ce are ?! Iesi afara , Dean ! zic razand , si vazandu-l cum paraseste camera instrambandu-se la mine .
Deschid cutiile si raman uimita cand vad rochia si pantofii . Gestul lui Dean ma lasa masca . Nu pot sa cred ca a facut asta pentru mine . Adica ieri a fost atat de rau si azi ? Azi e total schimbat ! Poate insfarsit se va purta frumos cu mine .
Trebuie sa incep sa ma pregatesc . Nu vreau sa intarziu la prima mea intalnire . Simt cum un zambet imi apare pe fata , iar o senzatie de fericire imi umple inima .
De abea astept ..

Love by mistakeWhere stories live. Discover now