Intalnirea .

254 9 2
                                    

Am iesit din camera ei si o stare de neliniste pune stapanire pe mine . Cum am putut face asta ?! I-am zis ca nu o voi vinde , i-am spus lucrul acesta !
Si totusi , am semnat actele . Am mintit-o ! Am mintit o copila !
Simt cum furia imi invadeaza corpul , neputand sa ma mai stapanesc si dau cu pumnul in perete cat de tare pot , lasand o urma pe suprafata lui .
De ce ma simt atat de vinovat ?! Nu e prima si nici ultima careia ii fac asta ! Nu ar trebui sa simt nimic ! A dracului promisiune !
Incerc sa ma calmez plimbandu-ma de la un capat la altul pe holul de la etaj . Ma uit la ceas si vad ca e deja ora 8 si Emma nu e gata , dar nici nu ma mir . Femeile astea stau cu orele in fata oglinzii , e ceva normal . Oricum mai este timp . Gandurile imi zboara iar la aceasta afacere murdara . Mi-e frica doar sa nu recurg la agresivitate din cauza nervilor . Nu vreau sa o ranesc mai tare de atat .
Simt ca imi pierd rabdarea asa ca mai bine cobor la Andy , decat sa fac ceva necugetat . Ajung in birou si inteligentul de fratemeu inca facea actele .
- Nu te-ai plictisit inca ?
Incercam sa imi revin in fire si sa ma comport indiferent , dar de abea imi controlam starea de nervozitate , agitatia citindu-se pe mine .
- Nu m-am plictisit , dar cu tine ce naiba e ? spun distrat , vazandu-i privirea plina de ura si vazand cum isi strange pumnii involuntar .
- Nimic . M-am plictisit sa astept doar pana e gata .
- Asa , si ti se pare ca eu sunt vreun prost sau cum ?!
- Adica ? zic indiferent , prefacandu-ma ca nu stiu despre ce vorbeste .
- Adica esti nervos , iar tu imi zici ca nu ai nimic . De cand crezi ca te cunosc , de ieri ? il privesc in ochi , dar vad ca privirea lui ce ii accentueaza starea de nervozitate se intensifica .
- Am zis ca nu am nimic ! Ce dracu nu intelegi ?! dau cu pumnul in birou in timp ce privirea mea era indreptata spre Andy .
- Am inteles . Nu esti deloc nervos , spun pe un ton distrat doar ca sa il enervez mai tare .
- Nu stiu care e explicatia , dar ceva nu ma lasa sa te pocnesc in clipa asta . Cred ca e constiinta mea , care imi spune sa te las intreg macar pana imi termini actele , zic facand misto de el .
- Nu stiu ce iti zice tie constiinta , dar eu te-as sfatui sa mergi dupa fata sa vezi daca e gata . Imediat e 9 si traficul e cam aglomerat . Doar nu ai vrea sa-l ratezi pe Anonim , zic zambindu-i sarcastic .
- Nu il voi rata , stai linistit , idiotule ! Nu stiu daca ti-ai pus sau nu in plan sa faci chestiile astea doar ca sa ma enervezi , dar nu iti tine , zic cu dispret .
- Mda , nu stiu ce ti se pare ca as fi planuit , dar ti se pare prost . Probabil din cauza starii tale . Ce zici de o tigara ?
- Nu , merci , spun iesind din birou si mergand spre Emma .

Oh , insfarsit am terminat cu dusul , mi-am aranjat parul , dar singurul lucru pe care nu-l pot face e sa-mi inchid fermoarul de la rochie . Pur si simplu nu pot . Trebuie sa il caut pe Dean poate ..
Zgomotul usii ce se tranteste puternic ma opreste din gandit .
Era el si era foarte nervos .
- Ce naiba ai facut atata timp , femeie ?! spun apropiindu-ma de ea si bruscand-o .
- Dean .. Te rog nu mai tipa .. zic lasandu-mi privirea in jos .
Ma sperie , iar e nervos si mi-e frica sa nu isi piarda controlul .
- E imediat 10 si noi nici nu am pornit ! ma rastesc la ea si o trag cu putere de mana , dar se impotriveste .
- Nu-mi pot incheia fermoarul ..
- Si acuma imi zici ?! Esti nebuna sau ce nu e in regula cu tine ? Ai stat 3 ore sa iti inchei un fermoar ? o intreb in timp ce ii inchideam cu duritate fermoarul .
- De ce tot tipi ? Am vrut sa fie ceva frumos .. E prima mea intalnire si ..
Simt cum o lacrima imi uda obrajii . Ce se intampla cu el iar ? Cu ce i-am gresit atat de tare incat sa tipe ?
- Emma ! Daca plangi te omor ! Ai face bine sa termini , sunt nervos si nu vreau sa fi tu cea pe care sa imi vars nervii ! spun in timp ce o trageam dupa mine pe scari .
Il vad pe Andy ca iese din birou , probabil din cauza ca strigam la ea prea tare .
- Emma , iti sta foarte bine rochia . Nu m-as fi suparat daca te-as fi vazut si fara . Pacat insa ca nu te voi mai vedea , zic cu un ras plin de rautate si sarcasm privindu-i privirea pierduta .
- Andy , e gata masina ?
- Da , frate . E in fata .
- Bun .
Imi intorc privirea pret de cateva secunde la Emma . I se citea in privire o nelamurire sau un soc , totul probabil din cauza afirmatiei lui Andy . Idiotul nu stie cand sa taca ! Ajunsi in fata masinii , o trantesc in limuzina pe bancheta , dupa care urc si eu .
- Ce ai , Dean ?! De ce incepi iar ? zic aproape plangand , totusi incerc sa ma abtin .
- Stii , m-am hotarat sa te vand . E o miza mare la mijloc , care consta in aflarea unei identitati ce imi starneste doar furie de ani buni . Acum , datorita tie Emma , voi putea afla cine e acel individ , spun cu dispret .
- Ma vinzi .. ? Dar ai spus ca nu imi vrei raul ! Ai spus ca nu vrei sa imi faci rau ! Din ce naiba esti Dean ? Din fier ? Nu ai nici un sentiment ? Nici o remuscare sau regret ?! Sunt si eu om ! Si tu mi-ai promis ! spun plangand . Nu mai puteam sa tin in mine acea durere infernala . Simteam ca viata mea se intoarce de unde a plecat si ca ultima farama de speranta imi e luata si doborata . Ma simt un nimeni , dar cel mai dureros e ca .. ma simt ca un gunoi in fata celui ce credeam ca azi imi va schimba viata in bine . De ce am crezut in el chiar si pret de cateva secunde ? Era evident ca nu-i pasa de mine ! Ca nu i-a pasat vreodata ! Il urasc ! Il urasc pentru tot ce mi-a facut .. Am fost proasta .. Sunt atat de proasta ca l-am crezut .. Simt ca viata mea nu mai valoreaza nimic si ma simt pierduta . Defapt , sunt pierduta demult timp . Nici nu stiu daca au fost cateva secunde in care sa ma fi regasit in vreun fel sau altul .. Poate doar .. cand Dean sa comportat frumos cu mine .. Ma simteam cea mai fericita , aproape ca simteam ca pot sa zbor . Mii de senzatii imi strabteau corpul , emotii ce ma faceau sa sper , sa ..
Of ! Il urasc ..
Simt cum o mana imi sterge lacrimile , dar e prea tarziu ! Ii imping mana de pe fata mea . E un animal ! Un monstru fara suflet ! Nu are dreptul sa ma atinga .. Din cauza lui voi ajunge doar o bucata de carne ce va sta la ordinele cine stie carui interlop ..
- Ia mana de pe mine ! Nu ai dreptul sa ma atingi , criminalule ! ii spun evitandu-i privirea .
Simt o palma rece ce face contact cu fata mea . Mii de furnicaturi imi strapung obrazul , iar o durere destul de mare isi face prezenta . Ma ghemuiesc langa usa masinii , nemaiputandu-mi stapani lacrimile provocate de la toate trairile ce le aveam . Urma sa fiu vanduta si de parca asta nu imi era indeajuns , am luat si o palma pe nedrept .
- Sa nu mai indraznesti sa strigi la mine ! Ai noroc ca trebuie sa te dau intreaga , ca altfel nu stiu ce iti faceam , ii spun strigand la ea .
Incep sa simt un gol pe masura ce ne apropiem de acel loc de intalnire . Simt ca pierd ceva din mine , dar de ce ?! De ce simt asta ? Acest sentiment mi-a fost intotdeauna strain , de ce ar aparea brusc acum ? Nu . Eu nu simt nimic . Ea e doar o alta afacere si nimic mai mult ! Revino-ti , Dean !
Ajungem in fata cladirii parasite unde vad o limuzina neagra . O prind de mana si o trag cu brutalitate afara . O trag dupa mine pana in dreptul masinii din care iese un ins mascat care deschide usa din spate a limuzinei .Vad ca Emma continua sa planga , insa eu reusesc sa ma calmez si sa imi afisez acel zambet plin de indiferenta ce arata ca am un caracter rece . Pistolul mi-e pregatit in caz de orice eventualitate .
Din masina coboara un barbat putin mai scund decat mine cam pe la 1,85 , inca era cu spatele , dar cand se intoarce cu fata spre noi raman uimit timp de doua secunde . Vocea Emmei ma readuce la realitate .
- Tati ?!

Love by mistakeOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz