BÖLÜM 6

147 17 8
                                    

-İşte geldiiik.


Kocaman bir binanın önünde durmuşlardı."Hadi canım yok artık" diye düşündü Jebin gözleri kocaman açılmıştı.Bu binayı tabii ki de biliyordu.Burası Fnc Entertainment'ın binasıydı.


-Yoksa şirket bu mu?


-Evet Jebin'cim burası. Baya büyük değil mi?Hadi gel.


Jae Hee kapıda güvenliklere çalışan kartını gösterirken "İş başvurusu için getirdim arkadaşım kendisi." diyip Jebin'i de içeri soktu.


-Whoaa Jae Hee burası gerçekten havalı.


İçerisi kocaman ve lükstü. Her yerde kpop klipleri dönen ekranlar ve duvarlarda grup afişleri vardı. Jebin bunların bazılarının sıkı hayranıydı. Hearan ve Jieun'la Ftisland ve Cnblue şarkıları dinlerlerdi.Şimdi onların şirketinde olmak nefesini kesiyordu.


-Jebin kafe işte burası.Unni selam bak sana bahsettiğim arkadaşım Kang Jebin. -Merhaba efendim,deyip saygıyla selam verdi Jebin kadına.


-Merhaba canım. Bizim de elemana ihtiyacımız vardı ne güzel tanıdık güvenilir birini arıyorduk. Anlarsın şirketin fazla hayranı var o yüzden öyle herkesi alamıyoruz. Sen yurtdışında büyümüşsün herhalde Jaehee'nin dediğine göre o yüzden pek bu fan işleriyle ilgilenmezsin diye düşündük. Jaeehee'ye de güvenirim. Çok ısrar etti seni almam için.


Kadın çok cana yakındı. Ama bir konuda acıyordu Jebin kadına çünkü yalan söylüyordu kadına sonuçta Koreli değildi ve bu fan işlerinden de fazlasıyla anlıyordu. Ama anlamamazlıktan gelebilirdi değil mi?


-Hey Jebin gel de sana işleri göstereyim. Istersen bugün bile başlayabilirsin. Öyle değil mi unniii?


-Tabi tabi.Hatta çok iyi olur. Yukarıdan gelen siparişlere yetişemiyoruz zaten bugün bi ayrı yoğunlar anlamadım.


-Peki o zaman şu önlüğü tal bakalım Jebin. Önce mutfaktaki işleri gösteriyim sonra şirketi gezdiririm sana. Odalara servis yapmamız gerekiyor çoğu zaman o yüzden iyice öğrenmen lazım ama merak etme çok karışık değil.


Gülümseyerek ellerini çırptı Jaehee.


Bir saat kadar kahve makinelerini mutfaktaki eşyaların yerini öğrenmekle uğraştılar. Sonra Jeaehee tüm şirketi gezdirdi Jebin'e. Başkanın odası, idollerin çalışma odaları, kayıt stüdyoları,oyuncuların odaları..... Rüya gibi bir gün geçiyordu Jebin için.


Hava çoktan kararmıştı.


-Bugünlük yeter bu kadar her yeri öğrendin yarın yine geliriz,


-Peki çok teşekkür ederim Jaehee


-Yarın okulda görüşürüz Jebin.

Jebin eve varana kadar kendi kendine gülümsedi. Eve girince de şarkı söylemeye başladı. Kapıyı açan Jieun şok geçirmişti. Gülerek sordu


-Hayırdır Jebin bu ne mutluluk?


-Jieun tahmin et benim iş bulduğum kafe neredeymiş?!!!


-Cheongdamdong'da demiştin ya


-Hayır yani evet ama diyorum ki orada neredeymis?


-Ay ne bileyim ben söyle hadi merakta bırakma beni


-F N C !!!!!!!!!!!


-Ne?!! Ne dediiin??!!! Hangi Fnc?


-Kaç tane Fnc var. Fnc entertainment işte. Hani Ftislaannd Cnbluee Juniel falan çaktın mı?


-OMO!! Sen ciddi misin? Ciddisin! Seeesange! Sendeki şans kimsede yok biliyosun değil mi?!!!


-Hahahha hepsi Jaehee'nin sayesinde!


-Vayyy beee


-Ama var ya koooocaman bir şirket ve ben bugün bile çok yoruldum. Hayırlısı artık ,diyip sırıttı.


-Bak ya bi de yoruldum diyo bak sen şuna tamam sen bırak ben çalışırım orada bak hala sırıtıyor. Yaaah!!! Kaçma gel buraya!!! Jebiin! Kang Je Binn!!!


Jebin kahkalarla gülerek evin içinde koşturuyordu. Jieun da onu yakalamaya çalışıyordu. Gülmekten ikisinin de gözlerinden yaş gelmişti.O sırada kapı çaldı.


Gelen Hearan'dı ve görünüşe göre o da mutluydu.


-Heyheeeeey!!! Bilin bakalım nooldu?


Hepsi kanepeye oturmuştu.


-Bugün yeni bir şey öğrendim. Park Seo Hwa var ya şu intihar etti denilen kız. İste kız bir kaç haftadır okula diye çıkıyormuş ama meğer okula hiç gitmemiş. Okulda da sessiz bi kız olduğu için yokluğunu pek fark eden olmamış. Pek arkadaşı da yok. İnanabiliyor musunuz bunu yeni öğrendim?


-Vayy bak seen yazık kıza ya...


Jieun merakla sordu


-Eee nereye gidiyormuş peki?


-Orası meçhul ama kızı bir kaç defa kendilerinden yaşça büyük bir kızla görmüşler. Tabi şüphelenen pek olmamış. Kimse olayın üstüne gitmiyor ki!


-Ne düşünüyorsun?


-Bunun intihar olmadığını.....

MISSIONWhere stories live. Discover now