49) Bort med de tankene

5.7K 248 147
                                    

Gjennom Tines øyne. 

Jeg svelget tungt. Oliver var med Line og ikke Andreas. Okei, det måtte være en god forklaring sant? Kanskje Oliver bare var her for å kjøpe noe, så dra hjem å være med Andreas? Og kanksje de bare møttes ved en tilfeldighet.. Ja det, måtte være det. Men det forklarte ikke hvorfor de gikk å snakket sammen. Ikke klarte jeg å se om det var en vennlig samtale heller, da de var for langt unna. 

Da de var ute av synet møtte jeg blikket til Nora, hun var like forvirret som meg. Hun visste ikke at Oliver hadde fortalt meg at han og Andreas skulle være sammen, men hun var mer forvirret over at de var sammen. Deretter snudde jeg meg mot Sunniva og svarte,

"Eh, jo. Det er han." 

"Hvem var han sammen med?" Det var veldig tydelig at hun var nysgjerrig. 

"Ingen du vet hvem er." Skyndte Nora seg å svare. Sunniva nikket og tok en slurp av smoothien sin. Jeg måtte virkelig slutte å lure på hvorfor han løy om det. Jeg ristet på hodet og ble kvitt alle tankene, deretter snudde jeg meg mot Nora og spurte,

"Påfyll?" 

***

"Hmmm, hvordan film?" Sunniva, Nora og jeg var hos Nora. Vi hadde forflyttet oss fra kjøpesenteret og var nå godt plassert i hver vår sofa hos Nora. 

"Ikke noe sappy kjærlighetsgreie, plis." Sa jeg mens jeg la meg godt til rette.

"Second that." 

"Hmm, okei, hva skal vi se da?" Sunniva bladde litt gjennom Netflixen og studerte og styrte. Jeg var ikke veldig kresen når det gjalt filmer, men akkurat nå var jeg ikke i humør til en romantisk film. Mobilen min dirret, en melding fra ingen andre enn Oliver.

"Var reunionen bra?"

-Olli-poo.

"Så bra som forventet."

-Svampebob.

"Men ikke like bra som en filmkveld med meg? ;)"

-Olli-poo

Jeg dro litt på smilebåndet å tenkte på hvor høy han var på seg selv. For en tulling. Sunniva hadde enda ikke valgt film og hun i Nora var i full gang med å finne en denne gangen. Men smilet mitt forsvant med en gang jeg tenkte på han og Line. Damn it, slutt Tine. Bort med de tankene. 

"Yeah, right." 

-SvampeBob.

"HAHA, gir du meg en attitude?" 

-Olli-poo.

Jeg skulle sende noe tilbake med jeg ble stoppet av Sunniva som ropte "GOT YA!!". Hun holdt fjernkontrollen opp i luften og så ut som en gal. Jeg tippet hun nettopp fant en film vi kunne se. Da jeg tittet på skjermen så jeg at de hadde valgt en rimelig bra film.

She's the man. 

"Konkurranse! Ropte Nora. Det var noe jeg og Nora pleide å gjøre når det gjalt filmer. Hvis det var en film vi hadde sett før, skulle vi rope konkurranse og det var konkurranse om hvem som hadde sett filmen flest ganger. Vi måtte forklare det til Sunniva som virket litt lei seg for at hun ikke visste om leken, men hun tok seg fort opp igjen.

"6." Sa Nora.

"4." Jeg.

"Hehe, 0." Vi så begge overrasket på Sunniva.

Soft spotWhere stories live. Discover now