1.

66.4K 2.1K 952
                                    

09.11.20
Keyifle okuyun. 😘


Yumruğunu karşısındaki adama doğru savurduğunda, öfkesi kulağına fısıldayan  şeytandı.

Çıplak elleriyle saatlerdir antrenman yapıyor öğrendiklerinin altından kalkmaya çalışıyordu.
Aldatılmıştı. Evlenme hayali kurduğu kadın tarafından aldatılmıştı. 

Tüm gücünü sol eline verip, antrenman arkadaşının yüzüne yumruğu geçirdiğinde adam un çuvalı gibi yere yığılmıştı. Aşınmış ellerinin sızısı, ihanetin yanında hissedilmiyordu. 

Derin bir nefes aldı. Gözleri kapandığı bir kaç saniye, ardından ardından bayılan arkadaşına baktı. "Tufan!" Sesin geldiği yere döndü. "Eşek herif, bugün bayılttığın kaçıncı adam bu?" Salonun sahibi olan Rıfkı ona doğru geldiğinde, öfkesine bir küfür savurdu. Bilinci sis perdesinin arkasındaydı. Düşündüğü tek şey haftalar önce öğrendiği gerçekti.

Ellerini saçlarına geçirip adama döndü. Rıfkı, 70'lerin başında eski bir boksördü. Adam ne kadar yaşlı olsa da beli bükülmemiş, duruşu değişmemişti. Erken yaşta eşi için boksu bırakmasının nedeniydi belki de

Tufan düşündü. Bundan sonra bir kadına güvenebilir miydi? Birini Öykü kadar çok sevebilir miydi? 3 yıllık ilişki çöp olmuştu. İçinde sahip olduğu tüm hisler ateşe verilmişti

"İn şuradan ve odama gel." Sert sesi salonda yankılandı. "Çocuklar arkadaşınıza bir bakın." Kenarda çalışan gençlere seslenip odasına doğru ilerlediğinde arkasından gelen adamın farkındaydı.

"Günlerdir sende bir şey var. Ya hep buradasın ya da bir anda ortadan yok oluyorsun. Sana neler oluyor Allah aşkına?"
Koridorda ilerlediğinde önünden geçtiği odalara kısa bakış atıyordu aynı zamanda.

"Bir derdin var. Konuşmasan bile öfkenden belli, seni zorlamıyorum anlat diye." Odasının kapısını açtığında, genç adamın geçmesi için izin verdi. "Salih, bize iki çay getirsene." Koridorun sonunda ki mutfağa doğru seslendiğinde küçük kızıyla birlikte Salih kapıda belirmişti. Onay veren bir kaç kelime söyleyip içeri dönmüştü.

"Otursana, ne dikiliyorsun yalı kazığı gibi?" Öfkeliydi. Masanın önündeki koltuğa çöktüğünde, Tufan da onun gibi oturmuştu. Bir süre sessizce oturdular. Kapı çalıp Salih çayları bırakıp gittiğinde bile sessizlik bozulmamıştı.

"Üç kişiyi bayılttın. Çocuklar korkudan senin olduğun gün gelmiyorlar." Dudaklarını kıvırarak söylese de gözlerinde genç adam için bir hüzün vardı.

Oğlu gibi biliyordu adamı. Uzun boylu kara kaşlı kara gözlü, esmer bir oğlandı. Babasıyla buraya geldikleri ilk günü dün günü hatırında tutuyordu. Severdi Tufan'ı, oğlu bilirdi.

Ne kadar çok işini yaptığını, bu yaşında yorulmaması için ne kadar çaba harcadığını da bilirdi. Eşiyle hiç çocukları olmamıştı ama Tufan çoğu zaman bu boşluğu dolduruyordu.

Zavallı babası kanserden öldüğünde, sessiz içine kapanık birisi olmuştu. Neyse ki teyzeleri sahip çıkmıştı. Babasının onun için bıraktığı parayla üniversitesini okuyordu.

"Öykü ile ayrıldık." Bakışlarını çayından çekip genç adama döndü. Oturduğu koltukta uzun, iri bedenini sığdıramamıştı. Bacakları ayrık duruyordu. Bakışları dışarda rüzgarla sallanan ağaçlardaydı.

"Allah için hiç sevmezdim o kızı." Dudaklarını büzdü " Senin için hiç sesimi çıkarmadım. Üzüldüm senin adına." Sevinmişti doğrusu. Kızın sadakatinden hep şüphe etmişti ama bunu Tufan'a hiç söylemezdi.

"Beni Hakan ile aldatmış, onları Fatih'le buluşmaya giderken gördüm. Aynı apartmana girdiler. Bekledim, mesaj attım." Dudaklarını dişledi. Göğsünde bir ateş vardı, gözyaşlarını akıtmayacak kadar çok nefretle dolmuştu.

"Saatler sonra, üzerinde adamın gömleğiyle çıktı. Beni aradı sinemadaydım diye." Dudaklarından keyifsiz bir gülüş kaçtı. Kahverengi gözleri onu dikkatle dinleyen adama döndü

"Suçlu kim burada ? Onu bu kadar seven ben miyim suçlu?" 


"Saçmala aslanım, bir suçlu varsa o da Öykü ve o Hakan itidir" Derin nefes aldı. "Sırf sevdin diye kendini suçlu ilan edeceksen büyük bir aptalsın."

Kahverengi gözlerindeki yıkılmış ifadenin önüne bir duvar ördü. İfadesizliğini büründü yüzüne, göğsünde yanan yangını söndürecekti elbet. Ama şundan emindi bir daha bir kadını sevmeyecek, güvenmeyecekti.




Şimdi diyeceksiniz ki senin daha bitiremediğin  7 tane kurgun var. Hangi akıl ile yeni kurgu yazıyorsun? kdmxofmodd Çok haklısınız

Tufan Yalanlar ve Sonrası hikayemde bir yan karakter. İki hikayede çok çakıştırmayacağım ama Yalanlar ve Sonrasında onunda yer alacağını bilmelisiniz. Yalanlar ve Sonrası bir süre askıda olacak. 

𝐓𝐔𝐅𝐀𝐍| 𝐁𝐱𝐁Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin