21 rozchod

182 7 1
                                    

Tu noc už jsem nespala. Celou jsem jí prokecala s Lucasem. Dneska mě čeká škola. Strašně dlouho jsem tam nebyla a upřímně se mi tam fakt nechtělo. Seděla jsem u stolu a hrabala jsem se v jídle. "Nechutná ti?,, zeptala se Esme. "Ne to ne, jen nemám hlad,, usmála jsem se na ní. Ona jen přikývla a uklidila mi talíř. Vzala jsem batoh a nasedla jsem do auta. Zastavili jsem před tou mučírnou a já vystoupila. Lucas šel vedle mě. Ostatní se na mě mračili a něco si šeptali. Když to Lucas viděl jednou rukou si mě přitáhnul k sobě. Vděčně jsem se na něj usmála. Byla jsem u skříňky a přezouvala jsem se. Lucas pospíchal na hodinu takže jsem zůstala sama. Zamkla jsem skříňku. Otočila jsem se a uviděla jsem Matta. "Matte!,, vykřikla jsem a objala jsem ho. Matt je můj bývalý přítel. Rozešli jsme se protože se odstěhoval, ale zůstali jsme přátelé. "Ahoj El,, objetí mi vrátil. "Vrátil ses,, zamrkala jsem. Jen přikývnul a šel se mnou na hodinu. Měli jsme Fyziku. Celou hodinu mi vyprávěl jaký to bylo v New Yourku. "Proč jste se vrátili?,, zeptala jsem se. Jen pokrčil rameny. "Rodiče tu mají své přátelé. Rozhodli se že se sem na chvíli vrátíme,, odpověděl. "A co ty?,, teď se ptal on. Povzdechla jsem si. "Ehm....no hodně se toho změnilo. Můj táta je ve vězení a já mám novou rodinu,, usmála jsem se. Na obědě jsem si sedla s Mattem. Sama. Ještě jsem to šla říct Lucasovi. "Lucasi můj kamarád se vrátil z New Yourku. Nevadilo by kdybych si sedla dneska s ním?,, zeptala jsem se nervózně. "Vůbec ne,, usmál se a vlepil mi pusu. Šla jsem zpátky k Mattovi. "Tvůj novej?,, pozvedl obočí. Přikývla jsem. "Vlastně jsme spolu celkem dlouho. Říkáš to jako bych měla víc těch kluků,, zasmála jsem se. Zamračil se. "Matte už jsme to řešili. Vztahy na dálku nefungujou,, povzdechla jsem si. "Vždyť jsem se vrátil,, zafňukal. "Po dvou letech,, dodala jsem za něj. Vůbec jsem po týhle konverzaci neměla chuť k jídlu. Zvedla jsem se k odchodu. Matt mě rychle zastavil. "Můžeme si promluvit?,, zeptal se rychle. "Jasně. Tak mluv,, pobídla jsem ho. "Tady ne,, zašeptal a vedl mě ven. Rychle jsem se podívala na Lucase. Ten jenom propaloval Matta pohledem. Zastavili jsme se za školou. Nikdo tu nebyl. "Tak o co jde?,, ptala jsem se. On se jenom zářivě usmíval. Najednou se na mě vrhnul. Líbal mne a já nebyla schopná jakýhokoli pohybu. Snažila jsem se ho jemně odstrčit. Najednou ho ze mě někdo odtrhnul. Podívala sem se na Lucase. "Jak si mohla?,, vydechl. Najednou běžel pryč. Já ho rychle dohonila. "Lucasi on se na mě nalepil. Prosím promluvme si,, vzlykla jsem. "Já ti nemám co říct,, odvětil a běžel pryč. To se semnou právě rozešel?

Byla jsem doma a běžela jsem k Lucasovi do pokoje. Měl tam rozházený oblečení a všechny knížky na zemi. Šla jsem ještě k němu do koupelny. Zrcadlo bylo na střepy. Okno z koupelny bylo rozbitý. Nejspíš tam proskočil. Vodopád. Napadlo mě. Proskočila jsem oknem a běžela jsem k vodopádu. Zase jsem se objevila na tom krásným místě. Lucas seděl na břehu a snažil si vytrhnout střep ze zad. Bylo vidět že na něj nedošáhne. Šla jsem k němu. "Proboha,, zašeptala jsem. Opatrně jsem ho vytrhla. Lucas sykl bolestí. "Díky,, zamumlal a šel pryč. "Lucasi. Omlouvám se,, vydechla jsem. Otočil se ke mě." Já nevěděla jak reagovat. Já...... já se nechci rozejít!,, to poslední jsem zakřičela. "Prosím,, šeptla jsem. Šel ke mě. Chytl můj obličej do dlaní. "Já taky ne,, zašeptal. Rychle mě políbil.

Šli jsme spolu domu. Všechno jsme si vyříkali. Vešli jsme do dveří. "Máš tu návštěvu El,, usmála se Esme. Z kuchyně vyšel Matt. Založila jsem si ruce na prsou. Lucas šel radši k sobě. "Ahoj. Smíme si promluvit,, zeptal se opatrně. Dupla jsem si. "Jen mluvit!,, křikla jsem a šla jsem ven. Byli jsme kousek od vily. Matt mě začal osahávat. Smetla jsem jeho ruce. Chytl mě za ruku. "Nesahej na mě,, vytrhla jsem se mu. Najednou se tu objevil Lucas. "Slyšels jí!!,, křikl po něm a napřahoval pěst. Rychle jsem ho zastavila. "Tohle si vyřidím,, mrkla jsem na něj. Mattovi přistála taková facka až mu odletěla hlava.

Twilight Où les histoires vivent. Découvrez maintenant