17 dar

211 9 0
                                    

Vrátili jsme se na hotel si zbalit. Sedla jsem si na postel a Lucas stál mezi dveřmi. "Nebudeš balit?,, zeptala jsem se ho. "Mám tu snad věci?,, zeptal se. "Ne, ale minule si balil i mě,, pokrčila jsem rameny. "Tak dneska bude výměna rolí,, roštácky se usmál a sedl si vedle mě. "Klidně,, řekla jsem a dala se do toho. Bylo to mnohem rychlejší. Hodila jsem mini kufřík na postel. "Jak si se cítila když sis myslela že sem mrtvej?,, zeptal se zničehonic. Povzdechla jsem si a sedla jsem si k němu. Přemýšlela jsem jak to říct. "Asi tak jako by ses cítil ty,, řekla jsem. Přikývl a chytl mi ruku. Najednou jsem mi zatemnilo před očima. Spadla jsem na postel. "El?!,, slyšela jsem Lucasova poslední slova

Objevila jsem se v nějakém domě. Byla jsem v chodbičce kde byli schody nahoru. Šla jsem tam. Na zemi ležely dvě mrtvoly. Nějaká žena a muž. Z jednoho pokoje se ozval křik. Vběhla jsem tam a naskytl se mi pohled na Lucase. Před ním stál nějakej muž a bodl ho do břicha. "Lucasi!,, Zakřičela jsem. Neslyšel mě. Najednou se tu objevil Carlisl. Vytáhl nůž z Lucase a bodl toho neznámého. Pak se zakousl do Lucase. "Pomůžu ti,, řekl Carlisl. Po chvíli se odtáhl. Lucas křičel a všude sebou házel. To byla Lucasova přeměna. Pomyslela jsem si. Pak se všechno rozplynulo.

Probudila jsem se zase na hotelu. Všichni stáli okolo mě. "Co se stalo?,, vyhrkla Esme. "Viděla tvoji přeměnu Lucasi,, odpověděl Edward. Lucas se na mě podíval. "Má ten dar,, dodal. "Takže můj dar je vidět přeměny?,, zeptala jsem se zmateně. Edward zakýval hlavou. "El. Ty si viděla mou minulost což znamená......,, odmlčel se. "Že když se někoho dotkneš dokážeš nahlédnout do jeho minulosti,, dokončil Edward.

Twilight Where stories live. Discover now