15 vlk

226 7 0
                                    

Za chvíli jsem si myslela že si vybrečím oči, tak jsem se odtáhla. Všichni se na mě starostlivě podívali. "Musím být na chvíli sama,, zmohla jsem se jen na tohle. "Jsi si jistá že by nebylo lepší kdyby tu s tebou někdo zůstal?,, zeptala se Esme. Přikývla jsem. Povzdechla si a i s ostatními opustila pokoj. Lehla jsem si a začala vzpomínat na naše vzpomínky.

"On ti ji nikdo nevezme,, řekl Lucas. "Jseš idiot Lucasi Cullene,, "A ty jsi si nádherná Eleven Cullenová,, zasmál se a políbil mě.

"Ještě než to udělám. Měla bys vědět že tě miluju,, řekl "já t-to a-asi cí-tím stejně,,řekla jsem a on mě políbil.

"Lucasi,, zašeptala jsem. Zvedl hlavu. "Eleven!,, zakřičel radostně. Pak si složil hlavu do dlaní. "El. Promiň mi to je to moje vina. Promiň,, kdyby mohl brečel by. Bylo mi ho líto. Vzala jsem ho za ruku. "Ššššššš......Lucasi si ten nejsilnější člověk ehm....upír kterého znám. Ten upír co mě zachránil. Ten upír co mě miluje a já miluju jeho,, podíval se na mě. "A ty si ten nejuzasnejsi člověk. Ten člověk co mě taky zachránil a ten co mě miluje,,

Musela jsem se pro sebe usmát. Kdybych tak věděla co se s Lucasem děje. Neumím si představit že by se mu něco stalo. Jedinej způsob jak to zjistit byl zeptat se Cauise. Rozhodla jsem se zeptat Carlisla jestli bych Cauise mohla nějak kontaktovat a setkat se s nim. Šla jsem do jeho pokoje.

Zaklepala jsem a otevřela mi Esme. "Děje se něco?,, zeptala se starostlivě. "Jen musím mluvit s Carlislem,, řekla jsem naléhavě. "Koupe se, ale můžeš si promluvit se mnou,, usmála se na mě. Přikývla jsem. "Ale tady ne,, řekla jsem rychle a vedla jsem ji ven. Sedli jsme si na tu samou lavičku jako posledně. "Tak co se děje?,, zeptala se znovu. "Nemohla bych se nějak spojit s Cauisem?,, zamrkala na mě. "Proč by ses s ním scházela,, "musím vědět co se děje s Lucasem,, naléhala jsem na ni. Zatvářila se ústaraně. "Počkej ty víš co s nim je?!,, Vykřikla jsem. Přikývla. "Díky bohu! Tak kde je?,, jen se smutně usmála. Neodpovídala. "Esme stalo se mu něco?!,, pořád nic jen se usmívala. "Esme prosím,, vzlykla jsem. "Cauis ho nechává hladovět. Nevíme kde, ale jestli rychle neskoncujeme s Arem tak může zemřít,, zašeptala a sklopila hlavu. Šel na mě nával vzteku. Jako bych se smažila. Byla jsem úplně rozpálená. "Eleven?!,, křičela Esme, ale to já jsem už stála na čtyřech. "Jdu pro Carlisla,, řekla a byla u hotelu. Já jsem se točila dokolečka. Bylo to tak divný. Chodit po čtyřech. Byla jsem celá bílá.

Otočila jsem se směr hotel a všimla si že se ke mě řítí Carlisl

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Otočila jsem se směr hotel a všimla si že se ke mě řítí Carlisl.

Lucas
Od tý doby co mě Cauis zajal trčim v nějaký kobce. Je tu tma. Už ani nevím co je za den. Nerozpoznám noc ani den. Nemám šajna o tom kolik je hodin. Mám příšernej hlad. Doslova umírám hlady. Zajímalo by mě jak se maj ostatní. Jestli mě hledají. Poslední co mi Cauis řekl bylo to že. "Dokud Eleven nezabije Ara tak se odsud nehneš,, dořekl a vhodil mě sem. Já jen doufám že to El stihne včas.

Eleven
Carlisl mě začal uklidňovat. Za chvíli přiběhla Alice s dekou a oblečenim. Jen jsem se na ni nechápavě podívala. "Až se proměníš zpátky tak na sobě nebudeš nic mít,, vysvětlila. Rychle kolem mě hodila deku. Už ze mě pomalu opadával vztek. Sedla jsem si a čekala jsem kdy budu zase normální. Hned za pár sekund mi zmizely chlupy a všechno ostatní. Byla jsem zabalená v dece a Alice mi pomohla se převlíknout. "Dík,, vděčně jsem se na ni usmála.



Tak dneska ještě jedna.

Twilight Where stories live. Discover now