6 zmatek

338 13 0
                                    

"Nevím,, odpověděl klidně. "Tak odkud si ji znal?,, mlčel. Já jedla a netrpělivě jsem čekala na odpověď. Rychle jsem dojedla a odebrala jsem se do svého pokoje. Sedla jsem si na postel. Nic jsem nepochopila. Otevřela jsem kufr a vyndala jsem svůj deník. Všechno jsem psala. Otevřeli se dveře a tam stál Lucas. Přišel ke mě a sedl si na postel. Schovala jsem deník pod polštář.

"El?děje se něco,, ptal se starostlivě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"El?děje se něco,, ptal se starostlivě. Spouštěly se mi slzy. "Já......já nic nechápu,, řekla jsem a brečela jsem. Chytl mě za ruku. "Co nechápeš?mě to říct můžeš. Zůstane to mezi náma,, "přijde mi......přijde mi jako bych měla vygumovanej mozek. Já když jsem......se tě dotkla měla jsem vizi,, "vizi?,, zeptal se opatrně. Přikývla jsem. "Nebudeš mi věřit,, řekla jsem. "El,, řekl konejšivě. "Měla jsem vizi že.....že si mě políbil,, řekla jsem. Bylo mi trapně. "Dík žes mi to řekla,, usmál se na mě. "Víš co? Zajdem do kina. Přijdeš na jiný myšlenky,, řekl. Za tu ruku kterou mi držel si mě přitáhnul do obětí. "Dekuju,, zašeptala jsem

       Vzal si peníze a my šli dolu. Ostatní se na nás podívali. "Půjdeme do kina. Přidáte se?,, zeptal se Lucas. Emmet přikývl. Nakonec jdeme s Edwardem a Emmetem. Nasedli jsme do auta a rozjeli se do kina. Ve vnitř jsme si koupili lístky, pití a popcorn. Šli jsme do sálu 5. Sedli jsme si až do zadu. Lucas vedle mě, Edward vedle Lucase a vedle Edwarda Emmet. Film začal.
 
     Skončilo to a já si šla ještě na záchod. Umyla jsem si ruce a šla jsem za klukama. Za mnou jsem slyšela Mandy. Něčemu se smála. Viděla jsem kluky a šla k nim. Mandy šla teď predemnou a nastavila mi nohu. Spadla jsem na zem. Ona a její skupinka se začala smát. Lucas se ke mě rozeběhl a Edward s Emmetem šli za Mandy. "V pohodě,, zeptal se a podal mi ruku. Další vize. "Nehltej to,, zasmála jsem se a vyplázla na něj jazyk.
Zvedla jsem se. Edward se na mě divné zadival. "Mám něco na hlavě?,, zeptala jsem se a šahla si na hlavu. Zasmál se a pokynul nám ať jdem. Šla jsem a podlomili se mi kolena. Lucas šel vedle mě takže mě chytnul. "Můžeš chodit?,, zeptal se mě. Já zakyvala hlavou. Podepiral mě.

         Dojeli jsme domu. "Carlisle El si udělala něco s nohou,, řekl Edward. "Ona sama ne to Mandy,, Emmet. Carlisle se na mě překvapeně podíval. Mávla jsem nad tím rukou a Lucas mě odvedl do pracovny. Posadil mě na lehatko. "Kde to bolí?,, zeptal se a zmáčkl mi nohu. Vize. Vyhoupl si mě do náruče. Mlatila jsem sebou. Brečela a křičela. "El?,, zeptal se mě. Podívala jsem se na něj. Edward stal u dveří. "Tam kde se dotýkáš,, odpověděla jsem rychle." Je to jen vymknutý. Zahojí se to rychle,, řekl. Přikývla jsem a on mi pomohl do pokoje. Edward stál ve dveřích. Otrela jsem se o něj. Vize. "Jdeme na lov tak by ji tu někdo měl hlídat,, "já a Bella tu s ni zůstaneme,, bože. Upíři. Rychle jsem se Carlislovi vytrhla a běžela jsem dolu. Edward mi určitě četl myšlenky a rychle mě chytil. "Ne prosím! Neubližujte mi! Prosím,, křičela jsem. Lucas se objevil přímo předemnou. Jakoby se mi teď všechno vracelo. Na všechno jsem si vzpomínala. "Lucasi.....,, zašeptala jsem. Chytl mě a vedl do obýváku. "Vymazal si mi paměť,, přikývl.

      

Twilight Where stories live. Discover now