19 rande

223 6 0
                                    

Je další den a všichni připravujeme svatbu pro Emmeta a Rose. Zdá se mi že s Rose spolu začínáme vycházet. Od doby co jsme zabili Ara a spol. Se všechno chílí k lepšímu. Už umím ovládat přeměnu s čím mi pomohl Jacob. Bohužel Ness a Jacob včera odjeli zpátky do Londýna. Právě teď píšu do deníčku. Bolest tu se mnou je každým dnem, ale s rodinou a s Lucasem se jí vždy dá zbavit. Ozvalo se ťukání. "Dále!,, křikla jsem ke dveřím a schovala jsem deník. Lucas za sebou zavřel dveře a sednul si ke mě na postel. "Ahoj,, usmál se na mě. "No..... ahoj. Potřebuješ něco?,, zeptala jsem se. "To prostě jentak nemůžu navštívit svojí holku bez toho aniž bych něco potřeboval?,, zeptal se ublížině. "Samozřejmě že můžeš,ale většinou za mnou chodíš jen když se něco děje,, zasmála jsem se. "Tak ode dneška ne,, prohlásil. Jen jsem se na něj usmála a on mi svůj úsměv opětoval. Chvíli jsme na sebe jen tak koukali a naše obličeje se začali přibližovat. Když se naše rty skoro dotýkaly do pokoje vtrhl Carlisl. Rychle jsme sebou škubli pryč od toho druhého. Carlisl se lehce zasmál. "Promiňte ehm..... El má dole jídlo,, mrknul na mě a odešel. S Lucasem jsme se na sebe podívali a dostali jsme výtlem. Svalila jsme se na postel a jen jsem se smála. Až teď jsem si uvědomila jak moc pro mě Lucas znamená. Kdyby tehdy umřel, tak bych se tý bolesti nikdy nezbavila. Když jsem se trochu uklidnila zvedla jsem se a šla jsem ke dveřím. Lucas se ale rychle objevil předemnou. Dal mi ruku na rameno a vlepil mi pusu. V břiše mi lítali motýlci. Usmála jsem se na něj a šla jsem se najíst.

Dole na mě čekali palačinky. Olízla jsem si rty a vrhla jsem se na ně. Lucas mě jen pobaveně pozoroval. Sednul si vedle mě. Když jsem dojedla šla jsem dát talíř do myčky. Otočila jsem se k odchodu a předemnou se zase objevil Lucas. Lekla jsem se. "Už zase to děláš,, odstrčila jsem ho a šla jsem si sednout na pohovku. Zapla jsem telku a přepínala jsem kanály. Lucas se ujmul místa vedle mě a jednou rukou si mě přitáhnul k sobě. Vytrhnul mi z ruky ovladač a zapnul tam nějakej horror. Jelikož bylo celkem pozdě tak mi to nebylo příjemný. Rychle šel ještě vypnout světla a sedl si zase ke mě. "Je to vážně nutný?,, zakňučela jsem. Přikývnul. Pár minut jsme koukali a já si pořád zakrývala oči. Lucas se ani jednou nelekl. Jak tohle dělá? Když jsem to nejméně čekala tak tam museli vybafnout. Zaječela jsem a rychle jsem se schovala do Lucasovo hrudi. Začal se smát a obejmul mě. "Vypni to prosím,, žadonila jsem. Zamručel a šmátral po ovladači. Já se mezitím koukala dál. Zase jsem to nečekala a vyjekla jsem. Lucas nadskočil. "Ty vole tak teď jsem se fakt lekl,, prohrábnul si vlasy. Začala jsem se smát. Slyšela jsem jak jde někdo po schodech. "Co se stalo?,, vyjeknul Carlisl. "Horror,, mávnul nad tím Lucas. Konečně našel ovladač a vypl to. "Jdu spát,, zamručela jsem. Lucas mě šel doprovodit. Stála jsem mezi dveřmi a Lucas už chtěl odejít. Rychle jsem ho čapla za zápěstí. "Lucasi.....mohl bys tu semnou zůstat?,, zeptala jsem se. Přikývl. Lehla jsem si na postel a Lucas ke mě.  Rychle jsem se odšoupala k němu. "Ty se bojíš?,, zeptal se se smíchem. Rychle jsem přikývla a přitulila jsem se k němu. Objal mě a já se snažila usnout. "Víš napadlo mě. Chtěl bych ti ukázat jedno hezký místo. Zejtra. Chtěla bys?,, zeptal se. "Ráda,, přikývla jsem a ponořila jsem se do říše snů.

Ráno jsem cítila jemné hlazení na tváři. Bylo mi jasný že je to Lucas. Otevřela jsem oči a podívala jsem se do těch jeho. "Vstávej semínko holala,, zasmál se. Promnula jsem si oči. "Kolik je hodin ?,, zeptala jsem se. "Půl osmý,, odpověděl. Sedla jsem si a protáhla jsem se. Nechtělo se mi vstávat, ale na židli jsem měla oblečení. "Podáš mi to?,, ukázala jsem na židli. "Za pusu,, uchechtnul se. "Ale no ták seš jak malej,, zamručela jsem, ale pusu jsem mu dala. "Ani to nebolelo,, rýpnul si a hodil po mě to oblečení. "Otoč se,, přikázala jsem mu. S rukama nad hlavou tak udělal. Rychle jsem se oblíkla a šla jsem k němu. Poklepala jsem mu na rameno a on se otočil. Zase jsme se na sebe dívali. Bylo to stejné jako včera, ale teď nás nikdo nezastavil. Lechce jsme spojili naše rty. Ovšem že zrovna v tu chvíli vešel Edward. Rychle jsme se odtáhli. Dupla jsem si. "Klepání!!!,, hodila jsem po něm polštář. Jen se zasmál a odešel. Lucas si mě k sobě přitáhnul a my dokončili co jsme začali.

Po snídani jsme s Lucasem šli ven. Chtěl mi něco ukázat. Šli jsme už asi 15 minut. "Jak je to daleko?,, vyhrkla jsem. "Za chvíli tam budem,, zasmál se a chytnul mě za ruku. Za chvíli jsme se zastavili před vodopádem. "Páni,, vydechla jsem. "Líbí?,, zeptal se. Hned jsem přikývla. Byla to opravdu nádhera.

Hned jsem si sundala boty a začala jsem pobíhat v jezírku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hned jsem si sundala boty a začala jsem pobíhat v jezírku. Otočila jsem se k vodopádu a dívala jsem se jak teče voda. Zase jsem byla šťastná. Byla jsem s Lucasem. Za chvíli jsem cítila ruce na mém pase. "Ber to jako rande,, zašeptal mi Lucas do ucha. Otočila jsem se k němu. Dala jsem mu ruku na tvář. "Když jsem nevěděla co s tebou je a kde si. Cejtila jsem se hrozně. Myslela jsem že tě už nikdy neuvidím. Nedokážu si představit že bys tu nebyl. Za dlouhou dobu se zase cítím šťastná. Lucasi miluju tě,, řekla jsem upřímně. Pousmál se. "Já jsem v té kobce nevěděl kde si. Křičel jsem tvoje jméno. Trpěl jsem. Eleven dřív jsem myslel že mě nic neučiní šťastným. Pak si přišla ty a já se cítil šťastně. Taky ťe miluju,, řekl zase upřímně on. Koukala jsem mu na rty a pak do očí. Bez váhání jsem ho políbila.


Tak a další kapitola. Moc děkuju za 155 přečtení❤️🖤💜🤍💖💓💗 omlouvám se za chyby. Hodně zdraví a OLA AMIGOS💖💕💞

Twilight Where stories live. Discover now