5 rodina

367 15 0
                                    

Zabalila jsem si vše potřebně a šla jsem do kuchyně. Stál tam muž. Mohlo mu být tak kolem 40. "Ahoj já jsem Carlisle,, podal mi ruku. Měla jsem trochu strach. Se zaháváním jsem mu ruku podala. "Já jsem Eleven,, přikývl a vyšli jsme ven. "Ostatní se ti představí doma,, řekl a otevřel mi dveře. Naposledy jsem se otočila k bývalému domovu. "Ahoj El,, řekla ta co se vydávala za mou matku. "Ahoj..... ehm mami,, řekla jsem ironicky a nastoupila jsem. Zavřel za mnou a sedl si za volant. "Kde bydlíte?,, zeptala jsem se. "V takové menší vile. Uvidíš,, přikývla jsem. "Asi tě zajímá jak se jmenujou tvoji nový sourozenci,, přikývla jsem a on mi podal pití. "Děkuju,, "jmenují se. Alice, Jasper, Bella, Edward, Rose, Emmet a Lucas,, při slovu Lucas jsem se zakuckala. Poplácal mě po zádech. "Lucas?,, "znáš ho?,, přikývla jsem. "Od kud,, zeptal se podezíravě. "Ze školy,, přikývl. Vykoukla jsem z okna. Byli jsme v lese. "Tvoje matka je Esme,, dodal. "Proč se ta žena vydávala za mou matku?,, teď jsem se ptala já. "Jsme tady,, rychle změnil téma. Vystoupila jsem. Byla to nádherná vila. Vzal mi kufr a šel dovnitř. Stál tam jenom Lucas a asi ta Esme.

"Ahoj Eleven,, řekla Esme a objala mě

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ahoj Eleven,, řekla Esme a objala mě. "Ahoj,, "ahoj El,, Lucas. Podívala sem se na něj. "Ahoj,, Carlisle a Esme už byli vevnitř. "Jdeš?,, zeptal se. Přikývla jsem. Vešla jsem dovnitř a ocitla jsem se v takové hale. Bylo to tak otevřený. Po schodech scházela parta lidí. Sourozenci. "Ahoj El,, Zakřičela malá tmavovláska a  běžela ke mě. Objala mě. Jakmile se mě dotkla měla jsem vizi. S carlislem jsme seděli u stolu a ona šla k nám. Odtrhla jsem se. "Ahoj......,, "Alice,, dořekla za mě.

        Všichni se mi představili." Nechcete si něco zahrát?,, zeptal se Emmet. Přikývli jsme a šli jsme ke stolu. Carlisle vyndal karty. Rozdal je a mi hrály prší. Házela jsem Emmetovi samí sedmičky a esa. Hodila jsem sedmičku. "Ale no ták!,, zakřičel. Zasmála jsem se a vyplázla na něj jazyk. Ždouchnul do mě. Já do něj nazpátek. Všichni se smáli. Edward nejvíc. Emmet vstal. Hodil si mě přes rameno a šel se mnou ven. "Hej! Co děláš?,, řvala jsem na něj. Všichni šli za náma. Došli jsme na zahradu kde byl bázen. "Nenene! Na to ani nemysli,, bušila jsem mu do zad a řvala na něj. Jenom se smál a hodil mě tam. Rychle jsem vyplavala na horu a nadechla se. Stříkla jsem na něj vodu. Lucas mi podal ruku a vytáhl mě z bazénu. "Dík,, a vděčně jsem se na něj usmála. Podal mi ručník. Trochu jsem se vysušila a šli jsme dovnitř. Klouzalo mi to a já se rozplácla na schodech. Emmet si to náramně užíval. "Pomsta je sladká,, řekl. Zamračila jsem se na něj. "Jsi v pohodě?,, zeptal se Lucas. Přikývla jsem. Vstala jsem. Asi jsem si narazila kostrč. "Teď tě musíme převlíknout,, zajásala Alice. Emmet dostal záchvat  smíchu.

           Převlíkla jsem se a šla dolu. "Udělala jsem řízky a bramborovej salát,, řekla Esme a dala mi talíř na stůl. Carlisle si sedl vedle mě. Všichni se usadili a jedli. Nevypadali že by jim to moc chutnalo ale co. Já byla spokojena. "Carlisle?,, "ano?,, "odpovíš mi teda?,, "a na co?,,  "proč se vydávala za mou matku?,,



   Tak další část dneska vydam asi ještě další jak říkám. Neskutečné mě to baví.😁 Omlouvám se za chyby. Hodně zdraví a OLA AMIGOS💕💞💖

Twilight Where stories live. Discover now