14 usmíření

253 9 0
                                    

"Ty nevíš do čeho jdeš,, vykřikl Carlisle. "Ty buď ticho! To ty jsi mě zradil. Tak rychle jako skvělej táta přišel, tak taky rychle odešel,, ukázala jsem na něj prstem. Jenom se uchechtl. "Přijde ti to vtipný?!,, vyštěkla jsem na něj. Jen se na mě podíval. "Eleven klid. Můžeme si promluvit?,, zeptal se Edward. "Není o čem,, zakývala jsem hlavou. "Prosím,, žadonil. Protočila jsem očima. "Fajn,,

Stáli jsme na chodbě. "Vím že si myslíš že tě Carlisl zradil-,, "ne jenom on vy všichni!,, skočila jsem mu do řeči. "Nikdo tě nezradil,, pokračoval. "Byla jsi pro nás jako sestra. Cauis za Carlislem přišel tehdy do hotelu. Když jsme tu byli posledně,, domluvil. "Měl na výběr. Mohl si vybrat. Vybral si svou rodinu. Což chápu. Edwarde já nikdy neměla rodinu. Měla jsem svýho šílenýho otce. Pak sem měla falešnou matku kterou najal Carlisl. S vámi to bylo jiný. Cejtila jsem se doma, ale jenom do tý chvíle než přijela Ness,, řekla jsem se slzami v očích. "To je mi líto,, řekl soucitně. "To že tě Jacob nazval pokusem nebylo správný,, chlácholil mě."Nazval mě tím co jsem,, rychle jsem odvětila a šla jsem na vzduch. Rozešla jsem se pryč od hotelu. Vedli mě nohy, nevěděla jsem kam jdu. Prostě co nejdál od Cullenů. Sedla jsem si na lavičku.Z lavičky jsem viděla na hotel takže se neztratím. Dala jsem si hlavu do dlaní. "Ach Lucasi,, zašeptala jsem. Co je s tebou? Kdybych tak věděla kde jsi. Kdybych tak věděla že si v pořádku. Kdybych tak věděla že si o tom nevěděl. Byl jsi jediný z rodiny který mě skutečně miloval. Slibuji že zabiju toho bastarda a budeme zase spolu. Myslela jsem jen na něj. Taky jsem myslela na to jak ho zabiju. Cejtila jsem se tak využitá. Ta bolest co mě zžírala. Už jsem to nevydržela. Začala jsem vzlykat. Chtělala jsem brečet, křičet, chtěla jsem aby to přestalo. Začala jsem brečet. Bylo mi jedno kdo mě uvidí. Lehla jsem si na lavičku a spustila. Brečela jsem a křičela jsem. Tak moc jsem křičela. Strašně to bolelo. Jenom na chvíli jsem si představila sebe šťastnou. Tak moc bych chtěla abych byla normální. Měla bych skvělou rodinu. Měla bych přátele. Ve škole by mě neponižovali. Měla bych Lucase. Jedině s ním jsem se cejtila šťastně, aspoň na chvíli. Brečela jsem tam dlouho. Na co jsem vlastně čekala? Na to že to skončí? "Eleven?,, slyšela jsem nademnou. Byla to Esme. Esme s tím jejím mateřským úsměvem. Na ní se nedalo zlobit. Sedla jsem si a vzlykala. Sedla si vedle mě a objala mě. "Vím jak se cítíš,, šeptala mi do vlasů. "No to je právě to,, odtáhla jsem se. "Esme ty nemáš tušení jak se cítím. Jak strašně to bolí,, vzlykla jsem. Dala mi ruku na rameno. "Možná máš pravdu. Vím že Carlisl udělal chybu. Taky jsem mu to dala dost najevo. Když za náma tehdy do pokoje vtrhnul Cauis tak mu začal vyhrožovat. Carlisl samozřejmě hned odmítl, ale pak mě Cauis chytil a nimířil mi nůž na srdce. To Carlisl vyměkl a hned souhlasil,, řekla a zhluboka se nadechla. "To jsem netušila,, bylo mi to líto. Teď jsem to začínala na jednu stranu chápat.
"Chtěli jsme ti to říct, ale Jacob nás předběhl,, dala si pramen vlasů za ucho. Objala jsem ji. Usmála se na mě. "Půjdeme zpátky?,, zeptala se o patrně. Přikývla jsem.

Šla jsem do svého pokoje. Esme šla se mnou. Ostatní tam na nás čekali. Carlisl se díval do země. Bylo vidět že ho to mrzí. Nevydržela jsem se koukat na to jak jen stojí. Hned jsem se k němu rozeběhla a objala ho. Bylo vidět že to nečekal. "Moc se omlouvám Carlisle. Nevěděla jsem to a byla na tebe naštvaná,, zašeptala jsem. Objal mě též. "Proč se omlouváš bože? To já bych se měl omluvit, takže se omlouvám,, zakýval hlavou. Trochu jsem se usmála a dotáhla jsem se. Otočila jsem se na ostatní. "Všem dlužím omluvu,, řekla jsem. "Omlouvám se,, řekla jsem jistě. "My se omlouváme tobě,, řekl za všechny Edward. Usmála jsem se na něj. Co jen je s Lucasem? Řekla jsem si a píchlo mě u srdce. Úsměv mi hned zmizel. Sklopila jsem hlavu a rychle přitiskla víčka k sobě. Nechtěla jsem znovu brečet. "Bude v pořádku,, řekl Edward a objal mě. Hned jsem ho objala zpět a začala jsem brečet.

Tak další kapitola je na světě. Možná dneska vyjde ještě jedna. Moc moc vám děkuju za 95 přečtení! Ikdyž je to pro někoho málo pro mě to hodně znamená. Dělá mi velkou radost představa že se tolik lidí odvážilo si tuto knihu přečíst. Moc vám děkuju❤️🤍🧡 Přeju hodně zdraví a omlouvám se za chyby.
OLA AMIGOS💞💕💖

Twilight Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ