8 návštěva

315 11 1
                                    

"Jdu pro Carlisla,, přikývla jsem. Za pár sekund se tu objevil Carlisle. Vzal si mě do náruče. Brečela jsem. Vešli jsme do pracovny. Položil mě na lehátko. Hned si klekl k noze a namazal ji. Křičela jsem. Objevil se tu Lucas a držel mě za ruku. Pevně jsem ji držela. "Je to zlomený,, řekl a začal to obalovat obvazem a pak sádrou.

      "Měl bych ti sehnat berle,, přikývla jsem. Teď jsem se cejtila jak důchodce. Ode dveří se ozval smích. Podívala jsem se tam. Kdo jiný než Edward. "Přestaň,, smál se ještě víc. "Zajedu do nemocnice a snad mi je tam půjčí,, řekl Carlisle. "Vy zatím pošlete Volturiům zprávu jestli by to nešlo přesunout aspoň za tři dny,, řekl a odeše. "Pomůžeš mi do pokoje,, zeptala jsem se Lucase. Přikývl a pomohl mi si stoupnout.Měla jsem úžasný pokoj

Měla jsem úžasný pokoj

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Posadil mě na postel. "Zvládneš to?,, přikývla jsem. "Fajn, tak mi půjdeme vymyslet tu zprávu,, Chytl mi ruku a dal mi pusu na čelo. Byla jsem tu sama a čekala na Carlisla. Strach z ostatních postupně opadával. Neumím si představit co se bude dít ve volteře. Asi po hodince co jsem si četla se otevřeli dveře. Stál tam Carlisle s berlemi. Já se ještě víc přizabiju. "Mám je,, řekl a zavřel za sebou dveře. "Umíš to s nimi?,, zakývala jsem hlavou. "Pojď. Zkusíme to na nich sejít po schodech,, pomohl mi stoupnout si a podal mi je. Vzala jsem si je a zapřela jsem se o ně. Docela mi to šlo. Sešli jsme do obýváku kde čekali ostatní. Emmet se začal smát. Zamračila jsem se na něj a nedávala pozor. Povolila jsem ruce a padala jsem. Zachytili mě Carlislovo ruce. "Emmete!,, zařvala Esme. Sedla jsem si. Přijdu si jak důchodce s protézou. Edward se začal smát. "Přestaň s tím!,,

        Po týdnu mi Carlisle sundal sádru a my vyrazili do Volterry. Dojeli jsme na letiště. Šli jsme do první třídy. Přišla jsem si jako king. Nikdy jsem v letadle neseděla,natož v první třídě. Edward se znovu začal smát. Žduchla jsem ho do ramene. "Já za to nemůžu,, zvedl ruce nad hlavu. Po nekonečných 7 hodináh jsme byli v Itálii. Dojeli jsme do Volterry a ubytovali se. Druhý den jsme šli do hradu. Stáli jsme před hradem a já dostala strach. Trochu jsem se třásla a Lucas mě chytl za ruku. "Neboj se,, usmála jsem se na něj a vešli jsme dovnitř. Vešli jsme do sálu kde už na nás čekali.

 Vešli jsme do sálu kde už na nás čekali

Hoppla! Dieses Bild entspricht nicht unseren inhaltlichen Richtlinien. Um mit dem Veröffentlichen fortfahren zu können, entferne es bitte oder lade ein anderes Bild hoch.

Ten prostřední se k nám rozešel. " Áaaa.... tak jste přeci jen dorazili,, rozzářil se. Byl milý. "Omlouváme se Aro. Eleven si zlomila nohu, tak jsem chtěl aby se jí první zahojila,, Carlisle. Přikývl. "V pořádku,, "rád bych ji poznal,, Lucas na mě mrknul a pokynul mi abych k němu šla. Neboj se. Ozvalo se mi v hlavě. Otočila jsem se na Edwarda. Usmál se. Šla jsem k Arovi.  Natáhl ke mě ruku. "Prokážeš mi tu čest,, teď jsem byla mimo. Cože po mě chtěl? Chce ti přečíst myšlenky. Jen mu podej ruku. Přikývla jsem a podala mu ji. Přitáhl si mě a díval se někam za mě. "Zajímavé, vymazal ti paměť,, podíval se na Lucase. "Nuže, do dvou let chci,aby byla novorozená. Jestli o nás někomu řekne. Zabijeme ji a pak i vás. Teď bych se rád najedl. Dnes tu nebyli turisté, mohl bych?,, zeptal se Carlisla. Jako ze mě?! Stále mě držel za ruku chtěla jsem se mu vytrhnout. Carlisle přikývl. Aro si mě přitáhl ještě blíž. Pohladil mě po tváři. Stékali mi slzy. Zakousl se do krku. Vykřikla jsem. Bušila jsem mu do hrudi. Mlela jsem sebou. Prosila křičela. Slyšela jsem Lucase. Taky na něj něco řval. Příšerně to bolelo.

        Lucas
Přitáhl si ji ke sobě a zakousl se. Křičela. Brečela a bušila do něj. Rozeběhl jsem se k němu. Edward s Carlislem mě rychle chytli. "Pusť ji!,, "pusťte mě!,, snažil jsem se jim vytrhnout. "Eleven!,,

        Eleven
Po pár minutách mě pustil. "Děkuji,, řekl a pokynul mi abych se vrátila. Rozeběhla jsem se Lucasovi do náruče. Viděla jsem jak ho Edward s Carlislem museli držet. Byla jsem u něj. Brečela jsem mu do trička. "Je to dobrý,, utěšoval mě. "Do dvou let,, zopakoval Aro a sedl si na trůn. Šli jsme ven. Už jsem se nezmohla ani na krok. Lucas mě vyhoupl do náruče. Pořád jsem brečela. Těsně před východem jsem cítila potřebu zvracet. "Lucasi.....,, zašeptala jsem a chytla se za pusu. Rychle se mnou vyběhl před bránu ke koši. Chytl mi vlasy a já celej obsah žaludku přemístila do koše.

Tak další část. Hodně zdraví a OLA AMIGOS💕💖💞

Twilight Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt