21.BÖLÜM

51K 2.2K 139
                                    

ARKADAŞLAR UMARIM SEVEREK VE BEĞENEREK OKUYACAĞINIZ BİR BÖLÜM OLMUŞTUR. BU ARADA SİZE YENİ HİKAYEMİ SUNMAK İSTERİM GÜLLERİN SAVAŞI PROFİLİMDEN ULAŞABİLİRSİNİZ. BİR KOMEDİ VE SIRADIŞI BİR HİKAYE OLACAK ŞİMDİDEN SÖYLEYİM.. BU ARADA SEVİLİYORSUNUZ YORUM VE EŞLEŞTİRİLERİNİZİ BEKLİYORUM :) ALEX 

    Aradan ne kadar zaman geçti bilinmez Kemal kenidini topladı Dolunayın şakağına öpücük kondurup

“Konuşmalıyız sevgilim” dedi.

     Dolunay yorulmuştu tam uykuya dalacağı sıra Kemalin sözleriyle gözleri fal taşı gibi açıldı. Ne konuşacaklarını bilmiyordu ama Kemalin bedeninin gerilmesinden hiçte iyi bir şey olmadığını anlamıştı…………..

……………..

     Kemal, ağzından engel olamadan firar eden kelimelere içinden küfretti. Dolunaya yeni kavuşmuşken onun duyacaklarıyla aralarına tekrar mesafe koyacağını biliyordu. En azından bağırıp çağırıp öfkelerin diye umarak konuşmaya başladı. Önce boğazını sertçe temizledi ve burnunu çekti. Genç kıza sıkıca sarıldı. Nereden başlayacağını nasıl anlatacağını bilmiyordu ama bir şekilde içinde biriken zehri akıtmalı ve Dolunaya baba bildiği adamın,  nasıl bir adam olduğu anlatmalıydı. Anlatmalıydı ki o, orospu çocuğunun kalbini söküp nerek olduğuna sırf zevk için bakarken dolunayın hüzünlü gözerini hatırlamamalıydı.

   Derin bir nefes aldı ve konuşmaya başladı.” Sana bir hikaye, hayır iki hikaye anlatacağım ve sen de,sözümü kesmeden beni dinleyeceksin. “ Dolunay başını salladı. Kemal hikayesine kısık sesle başladı.

 “ Gürkan Demir, iyi bir baba harika bir eşti, “ gülümsedi ” en azından karısına göre öyleydi. Bir birlerini bir pavyonda görüp tanımışlar. Melek, konsomatris Gürkan ise çalıştığı pavyonun patronuymuş. İlk görüşte bir birlerine deli gibi aşık olmuşlar ve zaman kaybetmeden evlenmişler.”

Dolunayın saçlarına öpücük kondurdu kokusunu, içine çekip devam etti. “ Zamanla, aşkları gibi aileleri de büyümüş ve Melek dünyaya 4 erkek biri kız, beş çocuk dünyaya getirmiş. Ama Gürkan, en küçüklerini yani karısının bire bir kopyası olan minik kızını herkesten ve her şeyden çok severmiş. Kızı bir yana dünya bir yanaymış yani. “ Kemal gülümsedi ve Dolunayında gülümsediğini teninde hissetti.

Kemal devam etti. “ Sonra bir gün, Gürkan’ın büyük oğlu uyuşturucuya bulaşmış ve Gürkan bunu anladığında dünyası başına yıkılmış. Her ne kadar dışarıdan mükemmel ve örnek bir iş adamı olsa da Gürkan, aslında yer altı dünyasının büyük baronuymuş. Uyuşturucuya ülkeye sokup dağıtım ağını bizzat kendisi denetlermiş ve bir gün oğlu karşına onun, sattığı uyuşturucu ile kafayı bulmuş halde çıkmış. Gürkan o günden sonra uyuşturucuyu bırakmış ve yurda asla ama asla sokulmayacağını emretmiş. “ Kemal yutkundu. Derin titrek bir nefes aldı.

“ Gürkan’ın ortakları bu duruma karşı çıkmış ama Gürkan kimseyi dinlememiş. Nitekim konseyden ölüm kararı çıkmış. Hem kendisi hem karısı hem çocukları için.”

 Dolunay içine sesli bir nefes çekmiş ve başını kaldırıp Kemalin yüzünü görmek istemişti. Ama Kemal buna izin vermemiş genç kızın sıkıca sarıp kımıldamasını engellemişti.

HUZUR (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin