18.BÖLÜM

49.9K 2.2K 275
                                    

 

SELAMLAR HEPİNİZE....BİLİYORUM BAYA BEKLEDİNİZ AMA DEDİĞİM GİBİ BAYA SORUNLARIM VAR BU ARALAR BU NEDENLE VAKİT BULUP YAZAMIYORUM... HER ŞEY RAYINA OTURUNCA İNŞALLAH ESKİSİ GİBİ SIK SIK BÖLÜM ATACAĞIM ŞİMDİLİK LÜTFEN BENİ ANLAYIN ... SİZLERİ VE YAPTIĞINIZ HARİKA YORUMLARI BENDE ÖZLÜYORUM AMA MALESEF VAKİT BUŞUP YAZAMIYORUM... ANLAYIŞINIZA SIĞINIYORUM. BENİ BU ZOR ZAMANIMDA SIKIŞTIRMADIĞINIZ VE ANLAYIŞLI OLDUĞUNUZ İÇİN.

     HEPİNİZ BENİM İÇİN TEKER TEKER DEĞERLİSİNİZ SİZLERİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM İYİ OKUMALAR UMARIM BEKLEDİĞİNİZE DEĞEN BİR BÖLÜM OLMUŞTUR YORUMLARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN VE BİRDE UNUTMADAN BİLİYORSUNUZ BEN HİÇ VOTE İSTEMEDİM SİZDEN AMA BU SEFER İSTİYORUM ESKİ BÖLÜMLERDE DAHİL OLMAK ÜZRE VOTELEMEDİĞİNİZ BÖLÜMLERİ LÜTFEN VOTELERMİSİNİZ BAKALIM HİKAYEMİZ NE KADAR YÜKSELECEK :) YORUMLARINIZI BENDEN ESİRGEMEYİN İYİ OKUMALAR--ALEXA

.....................................................................................................................................................................................................................

      Geceyi yaran motor sesi boş otobanda son hızla gitmekte olan siyah spor arabanın güçlü motorundan çıkıyordu. Saatte kaç kilometre hız yaptığını ne arabayı kullanan şoförü, nede yanında yolcu koltuğunda oturan kişi fark ediyordu. Direksiyonu tutan elleri, sert ve güçlü tutuşu ile hiç zorlanmadan son sürat giden arabada milim kayma olmadan ilerliyordu.

      Mekanik hareketlerle kullandığı araba, yolda karşısına çıkan arabaları hiç zorlanmadan geçiyor dümdüz yolda yağ gibi kayıyor ama o bunun farkına bile varmıyordu. İbre neredeyse 200 vurduğu halde içinde en ufak bir korku kırıntısı bulunmuyordu.

     Gideceği yerin adresini nevigasyona yüklemiş en ufak bir sapma olmadan hedefe en kısa yoldan gitmek için gazı kökledikçe köklüyordu.

     Hastanede Oktay ile yaptığı konuşmadan sonra Kemal, Dolunay’ı Murat’a emanet edip hemen çıkmıştı. Hikmet’in de suikaste uğraması kafasını karıştırmıştı. O, piçin başına gelen hiç bir şey Kemal’i ilgilendirmese de , son nefesini kendi elleriyle verdirmek istediği için mecburen durumuyla ilgilenmişti. Pisi pisine ölüp gitmesini istemiyordu. Bunca sene sadece intikam için yaşamıştı ve hedefine bu kadar yakınken, planı tıkır tıkır işlerken yırtık dondan çıkar gibi çıkan bir suikast çinin bu hazzı elinden almasını istemiyordu. Kemal, izin vermediği sürece ölmeyecekti de….

     Aslında bakılırsa kader bile hikmet’in ölümünün Kemalin elinden olmasını istiyor gibiydi. Hikmet’in yanında çalışan köstebeğinden aldığı bilgiye göre kurşun sağ omzundan girip kemiğe dahi zarar vermeden çıkmıştı.

      Konsey üyelerinden Nazif Öztürk’ün kızının nişanında sigarasını yakmak için çıkardığı çakmağı düştüğü için eğilmiş tam o esnada kafasına gelecek kurşun sağ omzuna denk gelmişti. Nişan, eş dost akraba ile birlikte basına duyurulurken olan bu olay birden ortalığı karıştırmış ve hemen canlı yayınla tüm Türkiye ye duyurulmuştu.

    Şans ve ya kader her ne ise… Hikmet’in  Ölümü, Kemal’in elinden olacaktı.Tıpkı anne ve babasına yaptığı gibi o da kafasını feda edecekti.

HUZUR (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin