DUYURU!!NAÇİZANE :)

30.3K 680 60
                                    

     Selamlar hepinize... Öncelikle belirtmek isterim ki Sizleri çok ama çok özledim ben... Ama elimde olmayan gerek ailem gerekse kendimin sağlık problemlerinden ötürü sıkıntılı zamanlar atlattık ve atlatmayada devam ediyorum.

      Malum ben çalışan bir bayanım ve iş, ev, hastane, bayram telaşı,misafir, dükkan taşıma tadilat derken zor ve sıkıntılı zamanlardan geçiyorum...

     Sanmayın ki sizi unuttum sitem dolu yorumlarınızı gördükçe inanın çok üzülüyorum ama elinden bir şey gelmiyor. Bu aralar uyumaya zor zaman buluyorum inanın. Bende şöyle kafa sakinliği ile güzel güzel bölümler yazmak istiyorum ama olmuyor. Kırmayın bana...

    Sizden sadece 1 ay daha zaman istiyorum ve eğer bana bu zamanı verirseniz bomba gibi bölümlerle karşınızda olucam emin olun ve Size bir süprizim var :)

  Malum eğer ben zaman bulup yazabilirsem HUZUR bir kaç bölüm sonra Final diyecek ve sonrasında KEMALİN KARDEŞİ BURAK'IN akıllara zarar hikayesine başlıcaz umarım bu haberle gönlünüzü biraz almışımdır. Lütfen bana kızmayın ve bir aycık zaman tanıyın sizi çok ama çok seviyorum iyi geceler ;)

HUZUR (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin