63*

4.2K 121 12
                                    









    "Am simțit dragostea, te-am gândit, am iubit priceperea mea, iubirea mea"
     








      Sinceritatea este cea mai bună alegere pe care omul o poate face indiferent de ce poate prezice viitorul. De fiecare dată când citesc acest citat scris de marea mea iubire am condiția despre sinceritatea care îmi traversează mintea sub o sută de scene de teatru. Mintea mea a ocolit răul care aștepta pe drumul esențial al vieții și ma învățat să iert, să accept și să iubesc. Interesant, nu-i așa? O fată să iubească ce, în mod normal, ar fi ireal. Un profesor să-și iubească eleva ar avea consecințe și mai adânci decât irealul, dar nimic nu este imposibil. Sunt fericită alături de el și nu aș regreta această decizie niciodată.







   Și iată-mă, din nou, în camera unde am petrecut atâtea momentele minunate alături de dragostea mea. Motivul ar fi unul destul de simplu, o altă noapte de dragoste ce așteaptă să fie scrisă în cartea noastră sentimentală pe care am publicat-o la prima privire.








     —Acum îngeraș, mai ești geloasă?










       Îmbrățișarea lui caldă, săruturile, privirile drăgăstoase, toate aceste elemente alcătuiesc cadrul  ideal în toate superstițiile lumi. Scutul nostru pe care l-am creat îmi oferă protecția pentru care pot să lupt o viață întreagă. Nu am nevoie de lecția maturități când am pe cineva care mă face să simt demnitatea într-un colț de rai.







    —Nu iubire, acum mă simt protejată.











     Și în toată această emoție, cu un curaj absolut moralizat, îi sărut pieptul înfierbântat, zâmbind în fața îngerului decăzut din drepturile suferinței.










    —Prefer termenul iubită.










    Într-adevăr, el mă face să mă simt iubită din toate punctele de vedere și acest favor riscant îi aduce numai laude din partea inimi mele. Cine ar fi crezut că un bărbat ar avea atâta răbdare să iubească o fată visătoare.






    —Te iubesc mult Zayn!










        Și atunci, inevitabilul s-a împlinit. Simțeam faptul că trebuia să-i arât iubirea mea față de el, deși știam că el cunoaște acest lucru mai bine decât mirabolanta matematică. Aveam nevoie de plăcerea lui și, întocmai, aveam de gând să o provoc sub inconștiența mea legată de aceste exerciții definite ca plăcerii trupești.












      Stângaci, îmi plimb mâna pe abdomenul său cu mici rețineri din cauza neîncrederii de sine, dar faptul că mă privește atât de umit îmi crește și mai tare curiozitatea. Ating, mângâi și explorez. Corpul lui este o hartă care merită din toate punctele de vedere explorată. Totuși, acest noroc îmi aparține mie și aceasta este ocazia ideală să-mi testez limitele și să găsesc comoara din spatele hărți. Perversitate subtilă aș putea caracteriza tot ce gândește mintea mea cu legături vitale de inima mea.













      Oftând și încercând să fac pasul următor, mâna mea se așează pe tivul pantalonilor lui, ochii mei închizându-se imediat. Îmi este rușine ca dracu și nu pot să realizez de ce sunt așa de lașă în fața lui. Nici nu mă compar cu femeile care îi satisfac nevoile și nici nu pot demonstra că sunt așa. Îmi este frică să nu fac ceva greșit și să mă fac de râs cu inculturațiea mea legată de sex.









    —Iubire nu e nevoie să o faci, bine? Sunt mulțumit că te am pe tine.











   Mă încrunt, continuând ce mi-am propus. Nu am să las ca aceste gânduri să-mi bântuie planul meu legat de acest bărbat minunat.











   Îi dau pantaloni jos și debusolată îmi mut privirea pe suprafața boxerilor lui, observând cum membrul său este destul de evident și abținerea mea se retrage într-un loc ascuns, atingându-l ușor și încercând să gândesc pasul următor. Mă privește vinovat, probabil din cauza faptului că gândirea lui simte că eu fac aceste lucruri obligat. Aș vrea să dovedesc că este total greșit și că fac asta din pura iubire.











  —Iubire, chiar îți dorești să faci asta?











—Da.










   Șoptesc răgușit în timp ce degetele mele se joacă cu betelia boxeri lor, trăgând din ei și eliberându-l. Oh Doamne, erecția lui este destul de remarcabilă. Nu știu ce să fac să-l pot scăpa de această presiune din interiorul lui.










   —Uite așa iubire.









   Îmi cuprinde mâna cu al lui, făcând mișcări ușoare pe lungime, gemând slab. Este al naibi de excitant tot momentul nostru intim, plăcerea lui fiind o poartă ce deschide un alt mod al laturii mele îndrăznețe.










    Mă lasă să continui mișcările și prin, privirea lui, mă îndeamnă să grăbesc acțiunea, mâna mea strângând ușor în timp ce repet mișcările de du-te vino care îl face să-mi șoptească numele și să geamă în mod repetat.








  Îmi testez limitele, observându-i nevoie lascivă. Nevoia de mine.









  
    —Folosește-ți gura iubire.







     Vocea lui răgușită și totodată sexy îmi dă acordul, apropiindu-mi fața de membrul său erect. Închid ochii și cu o ultimă recapitulare, îi cuprind vârful în gură, limba mea lingându-le ușor.







   —Oh iubire e așa bine...






 

    Limba mea îi măsoară lungimea, urmând ca apoi să-l cuprind în gura mea, cu mișcări lente și cu o urmă de rușine. E de necrezut ce practic în acest moment, dar când îi văd atât de vurnerabil îmi este de ajuns să știu că eu pot să-l fac să se simtă special. Inevitabil, este un adevăr pur când mărturisesc că este special prin simplul fapt că îmi trec prin toate principiile morale ca să-i aduc starea de euforie.










     Las gândurile pătrunzătoare, axându-mă pe principalul motiv. Grăbesc mișcările, pompând cu mâna și în momentul care îi simt mâna cum îmi strânge părul îmi pumni, disperat și frustrat, îi sug ușor vârful.








        Îi aud țipătul, înghițind repede lichidul sărat. Acest lucru îmi creează o stare de neliniște, dar îmi adun toate puterile și uit, lăsându-mă purtată de liniștea nopți...

  

profesorul // zayn malik Où les histoires vivent. Découvrez maintenant