58

4K 129 11
                                    

Adelin




      Toamna s-a instalat în plină noapte pe strada vrăjită de liniștea care îmi bucură inima împrospețită de plăcerea singurătăți. Priveliștea  îmi încântă viziunea realități cu fiecare pas spre un drum necunoscut. Gândesc, visez și uit. Egalitatea dintre adevăr și minciună mereu a îngreunat ceea ce eu am crezut că cu bună știință în palma mea. Iubirea. Ea a fost un tratat semnat de jumătatea închinată și devotată în purul sens al dragostei, chiar dacă de fapt era doar un element toxic care negă cu adevărat ce este sub mantia fericiri. Zayn, jumătatea inimi mele, este cea mai conștientă persoană cu privire la realitate. Vârsta, mentalitatea, obiceiurile îl caracterizează ca fiind opusul meu în toate privințele. Om de toată firea nu poate să iubească o copilă și să fie obligat de propria răspundere să o facă. Este greșit din toate punctele de vedere și totuși el nu renunță. Stă alături de mine și mă îndrumă spre calea maturități cu zâmbetul tainic și răbdător pe buzele lui care rostesc cuvinte ce sunt menite să fie blocate în adâncul sufletului meu. Trebuie să-i adun sentimente și să-l forțez să uite legăturile plecetuite cu inima mea.






   

      Lăsată în gândurile mele contradictorii, sesizez ceea ce mintea mea o poate numi dreptate. Am nevoie de liberare sentimentală și trebuie să recunosc că numai Zayn îmi poate lua această presiune care apasă cu putere în interiorul meu prejudecat de minciuni.






   "Bună Zayn"






   Trimit mesajul, lacrimiile prelingându-se pe chipul meu. Mă simt schimbată.








   "Bună iubire. Ești bine?"









    Cuvântul bine nu definește ceea ce simt în acest moment. Sunt goală și orbită de durere. De ce mă simt așa? De ce nu pot să fiu sinceră cu el?






   "Am nevoie de tine Zayn"








      Închid ochii. Fac numai greșeli și alung fericirea care bate la ușa mea cu atâta nerăbdare. Nu o pot lăsa în singurătate, dar nici nu pot să o las să intre. Îmi este frică de viitor și de tot ce vreau este doar binele lui Zayn.










   "Iubire ce s-a întâmplat? Unde ești?"









      Îi pot simți îngrijorarea prin aceste cuvinte care îmi aduce vagul gust de vinovăție.






   "Vin la tine Zayn..."





    Mă las purtată de pașii care mă conduc spre o nouă etapă a dezamăgiri....




~*~




      Mintea mea mă îndrumă în fața uși unde, poate, voi găsi alinare. Faptul că sufăr de schimbările neașteptate în viața mea este un fapt al naibi de încurcat. Trecutul este complicat, prezentul este dureros, iar viitorul este neașteptat. Înțelesul lor este greu de descifrat în viața fiecărei persoane, astfel lăsându-te trăiești din greșeli.





     Îmi părăsesc orgoliul și cu o mică analizare a situației, deschid ușa casei, sperând că dreptatea îmi va fi alături indiferent de ce îmi va rezerva punctul culminant din această noapte decisivă.






    —Iubito? Oh Doamne mi-am făcut griji? Unde ai fost? Ce s-a întâmplat?





     Ochii mei analizează persoana din fața mea, detaliile frumuseții fascinându-mă cu fiecare secundă profitabilă din perspectiva realități. Este atât de frumos.







    —Sunt o proastă, nu te merit!






    Îi cuprind corpul masiv cu brațele mele firave, lacrimiile mele alunecând pe pieptul lui cald care îmi redă starea de protecție. Sunt ca un copil rănit, cerșind gramul de iubire cu atâta încredere. Nu-l pot lăsa să plece din viața mea, mă mint singură în fața adevărului. Îl iubesc din adâncul inimii mele orbită de cunoaștere dragostei.




  —Micuțo, îi simt mâna cum îmi mângâie talia, Cum să spui aceste cuvinte? Ești iubirea mea și niciodată nu voi permite să crezi așa ceva despre tine. Ești o persoană minunată care a reușit să clarifice ce se întâmplă în sufletul meu și ai scos latura eternă a fericiri mele în cel mai neașteptat mod. Te iubesc dragostea mea și nu te voi părăsi pentru nimic în lume, promit!







    Vocea lui îmi alină sufletul, iar discursul lui îmi predă lecția încrederii.






   —Te iubesc liniștea mea...





***

Bună :)
Aș vrea să vă anunț că vor urma scene intime între cei doi protagoniști și dacă o să citiți...nu o luați în nume de rău, dar relația lor o fie urmată de aceste scene și vor fi multe de acum încolo(mai precis capitolele cu "*")
Va fi și volumul 2, bineînțeles cu viitorul lor copil :)
Și am o carte nouă "Whatsapp" poate treceți și pe acolo
Noapte bună :)

   

profesorul // zayn malik Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum